Kuuden hengen infrasaunasauna huonetilaan

Infrapunasauna kuudelle hengelle, lasiovi auki, valo sisällä
Valmis infrapunasauna kuudelle hengelle 2900 €
Kysy tarjous!
  • kaavakuvat 6-hengen-sauna
  • kaavakuvat kaukost
 

Norm. hinta 3599 €- varaston loppuunmyyntihinta 1799 €

6 h kuivan tilan infrasauna sopii hyvin joko viiden tai tarvittaessa jopa kuuden henkilön yhtäaikaiseen käyttöön. Koko 210x140x200 ( lxsxk) Lattiapinta-alaa tämä infrasauna vie vain alle 3 m 2, joten se sopii hyvin myös pieniin tiloihin. Kulmaan sijoitettava 6 hengen infrapunasauna tehostaa tilankäytön ja minimoi virrankulutuksen. Energiatehokkuuden varmistavat esteettiset punertavien lasien (ts. punalasilämmitin) taakse asennetut halogeenilämmittimet, jotka ovat nopeinten lämmittäviä ja käyttöiältään pitkäikäisiä (jopa 60 000 - 100 000 käyttötuntia) lämmittimiä. Ne myös tuottavat lämmittäessään kauniisti hehkuvan punertavan valoefektin. Infrapunasaunassa lämmön aallonpituus (5,6-15 mikronia) on infrapunasaunomiseen optimaalinen. Käytännössä tämä on todettu siinä, että saunojien hikoilu alkaa jo verrattain varhaisessa vaiheessa ja on hyvälle infrapunasaunalle tyypilliseen tapaan runsasta. Saunojalle se merkitsee infrapunasaunan aineenvaihduntaa sekä verenkiertoa vilkastuttavien ja terveyttä edistävien hyödyllisten vaikutusten kokemista. 

Pidätämme oikeuden kaikkiin muutoksiin.

6 h ,kuuden hengen infrapunasauna asennetaan kuivaan: 

- Yksinkertainen, vankka ja tilankäytöltään tehokas muotoilu 
- Nopealämmitteinen, tehokas, taloudellinen ja pitkäikäinen lämmitintyyppi 
- Helppokäyttöinen ohjauspaneeli, jossa mm. erillinen tehonsäätö etu- ja takalämmittimille 
- Suomenkielinen ohjekirja asennusohjeineen 
- Materiaaleina kanadalaista hemlokkipuuta ja karkaistua turvalasia 
- Toimintalämpötila 35 - 60 °C (käyttösuositus 35 - 50 °C) 
- Sisällä monivärivalaisin (kirkas, punainen, vihreä ja sininen), jonka värejä voidaan vaihdella ohjauspaneelista 
- mp3-soitin USB-liitännällä muistitikulle tai levyasemalle 
- Plugiliitäntä kannettavalle musiikkilaitteelle tai puhelimelle ja RCA-liitin CD-soittimelle 
- Kokonaisteho 3 020 W (sisältäen valaistuksen ja äänentoiston 20 W) 
- Takuu 24 kk kotikäytössä 
- CE-hyväksytty 
- Koko 210 x 140 x 200 cm 
- Asennetaan kuivaan tilaan, ei tarvitse rakennuslupaa 
- Liitetään tavalliseen maadoitettuun pistorasiaan, vaatii vähintään 16A sulakkeen. Useimmat infrapunasaunat on tehty kestämään vain takuuajan. Kuivan tilan infrasauna -HK tuotesarja on toteutettu kestämään vuosia takuuajan jälkeenkin. Toteutuksessa on käytetty pitkäikäisiä osia ja lisäksi infrapunasaunan rakenne on suunniteltu niin, että varaosa on tarvittaessa helposti vaihdettavissa. Sähköjärjestelmä on Eurooppalaisten standardien mukaisesti merkitty piirikaaviolla ja sen yksittäiset osat liitetetään turvallisilla pikaliittimillä. Näin elektronisten osien vaihdettavuus on turvattu ja onnistuu myös tavalliselta kuluttajalta. 
Kuivan tilan infrapunasaunat on valmistetaan ensisijaisesti kuluttajille, minkä vuoksi takuuaika koskee vain kotikäyttöä. Ammattikäyttäjille - kuten kuntosaleille - tämä merkitsee sitä, että infrapunasaunan katkeamaton käyttö kaikissa tilanteissa kannattaa varmistaa mahdollisimman hyvin. Kun asiakkaanamme on esimerkiksi kuntosali, kauneushoitola tai taloyhtiö, sovimme mielellämme huoltokäytännöistä heti hankinnan yhteydessä, jolloin saadaan yhdessä neuvoteltua tapauskohtaisesti paras tapa yhteistyölle. 

Kun sauna tilataan kotiovelle, kuljetusyhtiöstä soitetaan tilauksen yhteydessä ilmoitettuun puhelinnumeroon ennen perille tuomista. Kuljetusyhtiön toimitusehtojen mukaisesti paketit tuodaan rakennuksen ulko-ovelle. Halutessasi voit tilata erikseen myös asennuspalvelun.