Infrapunalämmitin kalvo​ 38X160 cm, 350 W. Kotimainen.

Hanki seinäpinnan alle asennettavat infrapunalämpökalvot uudissaunaan tai remontoitavaan saunaan tai muualle kuivaan tilaan ja toteuta rentouttava saunapiste itsellesi tai asiakkaillesi. Huonetilassa missä ei ole muuta lämmönlähdettä tehon tarve on 1000W/m2.

EDULLINEN HINTA 145 €, hankkiessasi tuotteen paketin yhteydessä saat vielä edullisempaan hintaan -tutustu

38 cm kalvon reunassa on 3 cm muovia reunoilla. HUOM! Tee tälle kalvolle 40 cm koolausväli keskeltä keskelle.  Lämpiävä metalliosa on 31,5 cm leveä. Metalli kohta ei saa jäädä koolauksen kohdalle, reunamuovit saa mennä päällekkäin. Johtoa kaikissa kalvoissa on 3 m. Saatavana myös 35 cm leveää kalvoa 160 pitkää kalvoa, jonka reunamuovin leveys on 2 cm ja lämpiävä metalliosa samoin 31,5 cm.
Jos lauteet kiinnitetään seinään, käytetään lauteiden päädyissä 60x80 cm kalvoja, joiden asennuskorkeus on lauteen kiinnityspalkin yläpuolella. Jos lauteet seisovat omilla jaloillaan, voidaan kaikissa seinissä käyttää pitkiä 60x160 cm kalvoja tai lauteen tukipuun ja paneelin väliin pitää jäädä ilmaväli noin 2 cm, ettei infrapunalämpökalvo lämpiä liikaa

Tutustu myös valmiiksi laskettuihin paketteihin kiuassaunoissa.  Ilmoita tilasi mitat tässä, laskemme määrän ja annamme erikoistarjouksen .

Infrapunalämpökalvo
infrapunalämpökalvokalvo