Infrapunasaunasta kiussaunoihin asiantuntija-apua jo lähes 20 v ajan

Infrapunasaunat kiuassaunaan tai huonetilaan esim kuivaan varastoon
Infrapunasauna puu-tai sähkökiuassaunaan.
Yritys on myynyt ja suunnitellut asiakkaille erilaisia infrapunasaunaja ensimmäisten infrapunasauna myyjien ja -asiantuntijoiden joukossa Suomessa 2005 vuodesta. Nykyisellä nimellä v 2017 asti. Palvelemme koko maata, Kilpisjärveltä Ahvenenmaalle. Yrittäjä Aila Kentalalla on vankka kokemus alalta. Tavoitteena pitää hinnat markkinoiden edullisimpina. Lisäksi saat ystävällisen ja aidon palvelukokemuksen henkilöltä, joka on toteuttanut erilaisia infrapunasauna ratkaisuja niin itselleen kuin moniin asiakaskohteisiin. Yrityksen mottona on asiakaskeskeisyys ja edullisuus. Tavoitteena yhdessä asiakkaan kanssa löytää juuri änelle sopiva infrapunasauna, joka sopii asiakkaan kotiin. 

Infrasaunan voi rakentaa kiuassaunaan eri tavoin sekä myös kodin vapaana olevaan kuivaan tilaan. Kysy aina ja varmista, että saat informaation siitä, minkälainen ratkaisu ja minkälaiset lämmittimet soveltuvat juuri sinun kohteeseen. Uskon, että joka kodissa on jo tiloja, joihin voi tehdä infrapunasaunan, etenkin saunattomaan asuntoon. Tavoitteenamme on antaa kokemukseen perustuvaa infrapunasaunatietoa ja että saat miellyttävän, riittävän lämpöisen saunomiskokemuksen. 

Koska monille infrapunasauna on vielä vieras hankinta, olen tavoitettavissa muunakin kuin työaikana, kuten iltaisin ja viikonloppuisin. Keskustelen mielelläni sinun kohteestasi ja mahdollisista ratkaisuista, jotta voit olla varma, että teet oikean ratkaisun; näin et ole yksinomaan verkkokaupan varassa. Toki voit myös lähettää meille tilauksen täyttämällä tämän lomakkeen. Otamme aina yhteyden ennenkuin lähetämme tilauksen tehtaalle. 

Tuotevalikoimaan on valittu vain laadukkaat infrapunasaunat.fi-tuotteita


Yrityksen tuotevalikoimaan on valittu ainoastaan laadukkaiden, kotimaisten toimittajien tuotteita, jotka myydään hyvin edullisesti. Tuotteet toimitetaan suoraan valmistajalta. Toimitusaika on lyhyt ja takuuasiat sekä logistiikka ovat kunnossa.  Turvallista ostamista , sillä lasku lähetetään valmistajan tai maahantuojan toimesta sähköpostiisi.

" Valjasta" siis kotisi olemassa olevat tilat kuin tilat palvelemaan sinun ja läheistesi hyvinvointia.

Myyntipisteemme sijaitsee Mäntässä ja palvelemme sieltä koko Suomea kaikissa tuotevalikoimamme tuotteissa. Ota yhteyttä.

Infrapunasaunat.fi 

Puh. +35845 6701629 ,info@kotispa.fi

TMI IHAN OMA KYLPYLÄSI Y-2031777-7