Infrapunasauna kuivaan tilaan seinän päälle asennettavilla Duetto-lämmittimillä

Valkoinen pyyhe löylyissä naisen päällä lauteilla
Infrapunalämmittimet Duetot voidaan kiinnittää suoraan tilan kuin tilan seinäpinnalle

Uusi ainutlaatuinen infrapunalämmitin on suomalainen innovatiivinen tuote. Lämpö on samantapaista hyvää lämpöä, jota myös aurinko tuottaa. Lämmitintä soveltuu hyvin kuivan tilan esim vaatehuoneeseen suoraan olemassaolevan  seinäpinnan päälle, myös kiuassaunoihin.
 
Kansainvälinen testaus- ja sertifiointiyritys SGS:n suomalainen tytäryhtiö SGS Fimko on testannut Duetto -infrasaunlämmittimen. Duetto® - infrasaunalämmitin on nyt sertifioitu infrasaunalämmitin kiuassaunaan.

Kotimaiset kiuassaunan Duetto-infrapunalämmittimet voi asentaa suoraan nykyisen seinäpinnan päälle kiuassaunaan, kylpyhuoneeseen sekä kuivaan huonetilaan esim vaatehuoneeseen, portaiden alle. Infrapunalämmittimen kiinnitys on nopeaa ja helppoa, neljällä mukana tulevalla ruuvilla kiinni seinään. Sijoita Duetto infrapunalämmitin niin, että infrapunalämpöä tulee kunkin saunojan selän taakse sekä mielellään kyljille. Duetto- Infrapunalammittimien koko on 910x31x31 mm a 900 W, joita on sekä mustana tai harmaana. Kun kiukaalla pidetään saunatila n 50 asteessa, tarvitaan Duetto infrapunalämmittimiä vähemmän, jolloin voi hyvin tehdä infrapunasaunan vaikka vain yhdelle.


Kysy tarjous! Soita, tekstaa tai kirjoita huonetilasi esim vaatehuoneen mitat tai vaihtoehtoisesti nykyisen saunasi mitat. Saat asetteluehdotuksen ja edullisen hinnan!

 • Infrapunalämmitin,Duetto a 390 €

  Infrapunalämmitin Duetto on musta tai harmaa 

  Duetto- infrasaunalämmittimen teho on 900 W ja sen voi asentaa pystyyn tai vaakaan. Lasipintaisten paneelien koko on on 310 x 910 x 31 mm. Paneelin pintaväri on valintasi mukaan musta tai harmaa ja kehys tervaleppää.

  Kotimainen Duetto - kiuassaunan infralämmitin on ainutlaatuinen. Duetto infrapunalämmitintä käytetään samassa löylyhuonetilassa normaalin kiukaan kanssa.Tehokasta tilankäyttöä-kaksi saunatoimintoa samassa tilassa. Dueton yhteiskäyttö on turvallista joko kiukaan kanssa tai erikseen. Se on testattu'Sauna- ja IR-sauna 2012' -direktiivin vaatimusten mukaisesti.

  Duetto infrapunalämmitin Duetto valmistetaan Rauduspuu Oy:ssä Suomessa.  Takuu 2 vuotta yksityisessä käytössä, julkitiloissa takuu on 1 vuosi. Duetto –infrasaunaelementit kiinnitetään vain neljällä ruuvilla seinään paikalleen, tasaiselle alustalle.

  Pääset nauttimaan uudesta kokemuksesta omassa saunassasi silloin kuin tahdot. Voit kuluttaa kaloreita, palautua urheilusuorituksen jälkeen, saada apua kolotuksiin ja kipeytyneisiin lihaksiin tai vain nauttia erilaisesta lämmöstä.

  Nojat voi tehdä itsekin ks asennusohje. 

  Teetä sähkötyöt alan ammattilaisella, joka liittää kalvot toisiinsa. Osaavia sähköalan ammattilaisia voit etsiä eri puolilta Suomea. Löydä Sähkömies -palvelusta.


  Infrapunalämmitin musta tai harmaa kiuassanaan
   
 • Gira-ajastin a 135 €

  Voit liittää GIRA-ajastinkellon suoraan 230 V sähkösyöttöön ja kellosta virran suoraan infralämmittimille. Saunomisajan maksimisäätö 120 minuutille.  Pinta-asennusmalli. Ulkomitat 56x56xh70 mm.  Saatavissa myös uppoasenteisena, mainitse tämä tilattaessa, hinta on sama kuin pinta-asennusmallissa.

  Ajastimen voi asentaa kiuassaunaan sisälle alle 1 m korkeudelle
  .

  Ajastin, valkoinen
   
 • Infrapunasaunan nojailuritilä Duetoille L 390 mm a 115 €

  Infrapunalämmittimille nojailuritilä Duetto, Leveys 390  tervaleppää a 115 €

  Mitat korkeus 745 leveys 390 syvyys 58 mm.

  Duettot tarvitsevat nojailuritilaä, sillä infrapunalämmittimen pinta on n 130-150 astetta. Sen reuna on tervaleppää kuten Duetonki. Nojailuritilä Duetto -lämmittimille, tervaleppää. Rimojen välit on mitoitettu niin että keho ei kosketa lämmittimen pintaa nauttiessasi hyvää tekevästä infralämmöstä. Ne kiinnitetään neljällä ruuvilla, joiden päälle liimataan puutulpat. Uusi malli: 12 välipuuta, tervaleppää


  selkänoja infralämmitinsaunaan
   
 • Infrapunalämmitin nojailuritilä Duetto, vaaka Hinta a 115 €

  Nojailuritilä Duetoille Vaaka a 115 €
  Vaakaan asennettava nojailuritilä, mitat: K 300 x L 980 x S 60 mm, tervaleppää. Tuotekoodi  DN300x980TL. Duetto lämmittimen nojailuritilä on samaa puumateriaalia kuin lämmittimen kehys. Rimojen välit on mitoitettu niin että keho ei kosketa lämmittimen pintaa nauttiessasi hyväätekevästä infralämmöstä. Kiinnitetään neljällä ruuvilla, joiden päälle liimataan puutulpat.
  Vaakamallinen puinen nojailuritilä
   
 • Infrapunalämmittimen nojailuritilä Duetto Leveys 495 a 125 €

  Leveä nojailuritilä Duetoille Mitat: korkeus 745 mm, leveys 495 mm, syvyys 59 mm Hinta a 125 €

  Leveä nojailuritilä Duetoille.  Voidaan asentaa useampia rinnakkain. 12 välipuuta , tervaleppää. Antaa koko selälle hyvän tuen. Duettot tarvitsevat nojailuritilän, sillä ilnfrapunalämmittimen pinta on n 130-150 astetta. Sen reuna on tervaleppää kuten Duetonkin. Nojailuritilä Duetto - lämmittimille on tervaleppää. Rimojen välit on mitoitettu niin että keho ei kosketa lämmittimen pintaa nauttiessasi hyväätekevästä infralämmöstä. Ne kiinnitetään neljällä ruuvilla, joiden päälle liimataan puutulpat. 
  selkänoja Duetolle