Infrapunasauna kuivaan tilaan seinän päälle asennettavilla Duetto-lämmittimillä

Valkoinen pyyhe löylyissä naisen päällä lauteilla
Infrapunalämmittimet Duetot voidaan kiinnittää suoraan tilan kuin tilan seinäpinnalle
 • Infratuotteet infrapunalammitin_musta
 • Infratuotteet infrapunalammitin_harmaa
 

Uusi ainutlaatuinen infrapunalämmitin on suomalainen innovatiivinen tuote. Lämpö on samantapaista hyvää lämpöä, jota myös aurinko tuottaa. Lämmitintä soveltuu hyvin kuivaan tilaan esim. vaatehuoneeseen suoraan olemassaolevan  seinäpinnan päälle, myös kiuassaunoihin.

Kansainvälinen testaus- ja sertifiointiyritys SGS:n suomalainen tytäryhtiö SGS Fimko on testannut Duetto® -infrasaunlämmittimen. Duetto® - infrasaunalämmitin on nyt sertifioitu infrasaunalämmitin kiuassaunaan.

Kotimaiset kiuassaunan Duetto-infrapunalämmittimet voi asentaa suoraan nykyisen seinäpinnan päälle kiuassaunaan, kylpyhuoneeseen sekä kuivaan huonetilaan esim vaatehuoneeseen, portaiden alle. Infrapunalämmittimen kiinnitys on nopeaa ja helppoa, neljällä mukana tulevalla ruuvilla kiinni seinään. Sijoita Duetto infrapunalämmitin niin, että infrapunalämpöä tulee kunkin saunojan selän taakse sekä mielellään kyljille. Duetto- Infrapunalammittimien koko on 910x31x31 mm a 900 W, joita on sekä mustana tai harmaana. Kun kiukaalla pidetään saunatila n 50 asteessa, tarvitaan Duetto infrapunalämmittimiä vähemmän, jolloin voi hyvin tehdä infrapunasaunan vaikka vain yhdelle.

Anna tilasi mitat, saat asetteluehdotuksen sekä kilpailukykyisen tarjouksen.


 • Infrapunalämmitin, Duetto musta tai harmaa a 420 €

  Kiuassaunan infrapunalämmitin Duetto, ovh 420 € 

  Duetto- infrasaunalämmittimen teho on 900 W ja sen voi asentaa pystyyn tai vaakaan. Lasipintaisten paneelien koko on on 310 x 910 x 32 mm. Paneelin pintaväri on valintasi mukaan musta tai harmaa ja kehys tervaleppää.


  Infrapunalämmitin musta tai harmaa kiuassanaan
   
 • Gira-ajastin a 135 €

  Voit liittää GIRA-ajastinkellon suoraan 230 V sähkösyöttöön ja kellosta virran suoraan infralämmittimille. Saunomisajan maksimisäätö 120 minuutille.  Pinta-asennusmalli. Ulkomitat 56x56xh70 mm.  Saatavissa myös uppoasenteisena, mainitse tämä tilattaessa, hinta on sama kuin pinta-asennusmallissa.

  Ajastin asennetaan saunan ulkopuolelle. Ajastin on oltava kaksinapaisesti katkaistava, jolloin laitteen saa jännitteettömäksi
  .

  Ajastin, valkoinen
   
 • Infrapunalämmittimen nojailuritilä Duetoille L 390 mm a 115 €

  Mitat korkeus 745 leveys 390 syvyys 58 mm.

  Duettot tarvitsevat nojailuritilän, sillä infrapunalämmittimen pinta on n 130-150 astetta. Sen reuna on tervaleppää kuten Duetonkin. Nojailuritilä Duetto -lämmittimille, tervaleppää. Rimojen välit on mitoitettu niin että keho ei kosketa lämmittimen pintaa nauttiessasi hyvää tekevästä infralämmöstä. Ne kiinnitetään neljällä ruuvilla, joiden päälle liimataan puutulpat. Uusi malli: 12 välipuuta, tervaleppää


  selkänoja infralämmitinsaunaan
   
 • Infrapunalämmittimen noja, Duetto, vaaka

  Vaakaan asennettava nojailuritilä, mitat: K 300 x L 980 x S 60 mm, tervaleppää. Duetto lämmittimen nojailuritilä on samaa puumateriaalia kuin lämmittimen kehys. Rimojen välit on mitoitettu niin että keho ei kosketa lämmittimen pintaa nauttiessasi hyväätekevästä infralämmöstä. Kiinnitetään neljällä ruuvilla, joiden päälle liimataan puutulpat.
  Vaakamallinen puinen nojailuritilä
   
 • Infrapunalämmittimen noja Duetto Leveys 495, hinta a 125 €

  Mitat: korkeus 745 mm, leveys 495 mm, syvyys 59 mm 

  Leveä nojailuritilä Duetoille.  Voidaan asentaa useampia rinnakkain. 12 välipuuta, tervaleppää. Antaa koko selälle hyvän tuen. Duettot tarvitsevat nojailuritilän, sillä ilnfrapunalämmittimen pinta on n 130-150 astetta. Sen reuna on tervaleppää kuten Duetonkin. Rimojen välit on mitoitettu niin, että keho ei kosketa lämmittimen pintaa nauttiessasi hyväätekevästä infralämmöstä. Ne kiinnitetään neljällä ruuvilla, joiden päälle liimataan puutulpat. 

  selkänoja Duetolle