Infrapunasauna seinäpaneelin päälle asennettavilla Duetto-infrapunalämmittimillä

Pyyhe päällä oleva nainen infrapunasaunassa
Infrapunasaunan saat helposti kiuassaunaan Duetto-infrapunalämmittimillä
 • 5-b--itse-tehdyt-nojat
 • yhden-hengen-infrapunasauna-nurkkaus
 

Uusi ainutlaatuinen kiuassaunan infrapunalämmitin,Duetto, on kostean tilan lämmitin. Se on suomalainen innovatiivinen tuote. Lämpö on samantapaista hyvää lämpöä, jota myös aurinko tuottaa. Lämmitintä ja kiuasta voi käyttää saman aikaisesti. Eli puhutaan ns. yhdistelmäsaunasta tai hybridisaunasta, jolloin myös nautinnot tuplaantuvat. Kansainvälinen testaus- ja sertifiointiyritys SGS:n suomalainen tytäryhtiö SGS Fimko on testannut Duetto® -infrasaunalämmittimen. Duetto® - infrasaunalämmitin on nyt sertifioitu infrasaunalämmitin kiuassaunaan.

Kotimaiset kiuassaunan Duetto-infrapunalämmittimet voi asentaa suoraan nykyisen seinäpinnan päälle kiuassaunaan, kylpyhuoneeseen sekä myös kuivaan huonetilaan esim vaatehuoneeseen ja portaiden alle. Infrapunalämmittimen kiinnitys on nopeaa ja helppoa. Ne kiinnitetään neljällä mukana tulevalla ruuvilla seinään tasaiselle pohjalle. 


 Sijoita Duetto® infrapunalämmitin niin, että infrapunalämpöä tulee kunkin saunojan selän taakse sekä mielellään kyljille. Duetto- Infrapunalammittimien koko on 910x31x31 mm a 900 W, joita on sekä mustana tai harmaana. Kun kiukaalla pidetään saunatila n 45 - 50 asteessa, tarvitaan Duetto infrapunalämmittimiä vähemmän, jolloin voi hyvin tehdä infrapunasaunan kiuassaunassa vaikka vain yhdelle. Kuivassa tilassa, missä ei ole muuta lämmönlähdettä, tehon tarve ilman kovia pintoja on 1000 W /m3

Asennusohje

Kysu tarjous! Soita, tekstaa tai kirjoita nykyisen saunasi tai huonetilasi esim vaatehuoneen mitat, niin saat asetteluehdotuksen ja kilpailukykyisen hinnan! • Infrapunalämmitin, Duetto musta tai harmaa a 420 €

  Kiuassaunan infrapunalämmitin Duetto, ovh 420 € 

  Duetto- infrasaunalämmittimen teho on 900 W ja sen voi asentaa pystyyn tai vaakaan. Lasipintaisten paneelien koko on on 310 x 910 x 32 mm. Paneelin pintaväri on valintasi mukaan musta tai harmaa ja kehys tervaleppää.


  Infrapunalämmitin musta tai harmaa kiuassanaan
   
 • Infrapunasauna 1-2 H kiuassaunaan Duetto infrapunalämmittimillä Ovh 1395 € Hinta 1115 €

  Paketti sisältää: 3 kpl kiuassaunan Infrapunalämmitin Duetto ja Gira-ajastimen. Nojat eivät sisälly paketin hintaan 

  Kun kiukaalla pidetään saunatila n 45- 50 asteessa, tarvitaan Duetto infrapunalämmittimiä vähemmän, jolloin voi hyvin tehdä infrapunasaunan kiuassaunassa vaikka vain yhdelle.Kiuassaunassa 1 H infrapunasaunanurkkauksessa saa infralämpöä selälle, kyljille ja jaloille, jos pitää jalkoja lauteella. Mikäli lauteella halutaan istua, asenna Duetto infrapunalämmittimet lauteen alle, silloin jalat saa infralämpöä.

  Infrapunasauna 2 H lle kiuassaunassa käyttäen 3 kpl Duettoja 

  Tarjouspakettia voit käyttää myös niin, että asennat lauteen toiseen päähän infrapunalämmitin Dueton, silloin kaksi henkeä saa lauteen päädyissä nojaten selälle infrapunalämpöä.

  Infrapunasaunan voit tehdä usealle Duetto infrapunalämmittimillä ks esim kuvia.

  Pääperiaate,  että infrapunalämmittimet, Duetot, sijoitetaan jokaisen saunojan selän taakse ja mielellään myös kyljille ja jaloille, jotta ne saavat hoitavaa infrapunalämpöä.

  Duetoilla yhdistelmäsauna.
Voit loikoilla jalat lauteella
   
 • Gira-ajastin a 135 €

  Voit liittää GIRA-ajastinkellon suoraan 230 V sähkösyöttöön ja kellosta virran suoraan infralämmittimille. Saunomisajan maksimisäätö 120 minuutille.  Pinta-asennusmalli. Ulkomitat 56x56xh70 mm.  Saatavissa myös uppoasenteisena, mainitse tämä tilattaessa, hinta on sama kuin pinta-asennusmallissa.

  Ajastin asennetaan saunan ulkopuolelle. Ajastin on oltava kaksinapaisesti katkaistava, jolloin laitteen saa jännitteettömäksi
  .

  Ajastin, valkoinen
   
 • Infrapunalämmittimen nojailuritilä Duetoille L 390 mm a 115 €

  Mitat korkeus 745 leveys 390 syvyys 58 mm.

  Duettot tarvitsevat nojailuritilän, sillä infrapunalämmittimen pinta on n 130-150 astetta. Sen reuna on tervaleppää kuten Duetonkin. Nojailuritilä Duetto -lämmittimille, tervaleppää. Rimojen välit on mitoitettu niin että keho ei kosketa lämmittimen pintaa nauttiessasi hyvää tekevästä infralämmöstä. Ne kiinnitetään neljällä ruuvilla, joiden päälle liimataan puutulpat. Uusi malli: 12 välipuuta, tervaleppää


  selkänoja infralämmitinsaunaan
   
 • Infrapunalämmittimen noja, Duetto, vaaka

  Vaakaan asennettava nojailuritilä, mitat: K 300 x L 980 x S 60 mm, tervaleppää. Duetto lämmittimen nojailuritilä on samaa puumateriaalia kuin lämmittimen kehys. Rimojen välit on mitoitettu niin että keho ei kosketa lämmittimen pintaa nauttiessasi hyväätekevästä infralämmöstä. Kiinnitetään neljällä ruuvilla, joiden päälle liimataan puutulpat.
  Vaakamallinen puinen nojailuritilä
   
 • Infrapunalämmittimen noja Duetto Leveys 495, hinta a 125 €

  Mitat: korkeus 745 mm, leveys 495 mm, syvyys 59 mm 

  Leveä nojailuritilä Duetoille.  Voidaan asentaa useampia rinnakkain. 12 välipuuta, tervaleppää. Antaa koko selälle hyvän tuen. Duettot tarvitsevat nojailuritilän, sillä ilnfrapunalämmittimen pinta on n 130-150 astetta. Sen reuna on tervaleppää kuten Duetonkin. Rimojen välit on mitoitettu niin, että keho ei kosketa lämmittimen pintaa nauttiessasi hyväätekevästä infralämmöstä. Ne kiinnitetään neljällä ruuvilla, joiden päälle liimataan puutulpat. 

  selkänoja Duetolle