Infrapunasauna seinäpaneelin päälle asennettavilla Duetto-infrapunalämmittimillä

Kiuassaunan infrapunalämmittillä Duetto infrapunasauna eli hybridisauna

Uusi ainutlaatuinen kiuassaunan infrapunalämmitin,Duetto, on kostean tilan lämmitin. Se on suomalainen innovatiivinen tuote. Lämpö on samantapaista hyvää lämpöä, jota myös aurinko tuottaa. Lämmitintä ja kiuasta voi käyttää saman aikaisesti. Eli puhutaan ns. yhdistelmäsaunasta tai hybridisaunasta, jolloin myös nautinnot tuplaantuvat. Kansainvälinen testaus- ja sertifiointiyritys SGS:n suomalainen tytäryhtiö SGS Fimko on testannut Duetto® -infrasaunalämmittimen. Duetto® - infrasaunalämmitin on nyt sertifioitu infrasaunalämmitin kiuassaunaan.

Kotimaiset kiuassaunan Duetto-infrapunalämmittimet voi asentaa suoraan nykyisen seinäpinnan päälle kiuassaunaan, kylpyhuoneeseen sekä myös kuivaan huonetilaan esim vaatehuoneeseen ja portaiden alle. Infrapunalämmittimen kiinnitys on nopeaa ja helppoa. Ne kiinnitetään neljällä mukana tulevalla ruuvilla seinään tasaiselle pohjalle. 


 Sijoita Duetto® infrapunalämmitin niin, että infrapunalämpöä tulee kunkin saunojan selän taakse sekä mielellään kyljille. Duetto- Infrapunalammittimien koko on 910x31x31 mm a 900 W, joita on sekä mustana tai harmaana. Kun kiukaalla pidetään saunatila n 45 - 50 asteessa, tarvitaan Duetto infrapunalämmittimiä vähemmän, jolloin voi hyvin tehdä infrapunasaunan kiuassaunassa vaikka vain yhdelle. Kuivassa tilassa, missä ei ole muuta lämmönlähdettä, tehon tarve ilman kovia pintoja on 1000 W /m3

Asennusohje

Kysu tarjous! Soita, tekstaa tai kirjoita nykyisen saunasi tai huonetilasi esim vaatehuoneen mitat, niin saat asetteluehdotuksen ja kilpailukykyisen hinnan! • Kiuassaunan infrapunalämmitin Duetto, musta tai harmaa

  Kiuassaunan infrapunalämmitin Duetto, ovh 375 € Kysy tarjous

  Duetto- infrasaunalämmittimen teho on 900 W ja sen voi asentaa pystyyn. Lasipintaisten paneelien koko on on 310 x 910 x 32 mm. Paneelin pintaväri on valintasi mukaan musta tai harmaa ja kehys puuta. 

  Infrapunalämmitin musta tai harmaa kiuassanaan
   
 • Gira-aikakytkin uppomalli 120 €

  Aikakytkin Gira 120 minuppomalli K56XL56XP70 mm  120,00 €

  Tuotenumero 3572533-49333U ja 3572533-49333U

  3571959-MTC

  Tämä aikakytkin sopii kuiviin tiloihin. 16A, 250V, IP20 Kaksi napaisesti katkaiseva

  Yhteensopiva Elko- ja Strömfors- kalustesarjoihin.

  Voit liittää GIRA-ajastinkellon suoraan 230 V sähkösyöttöön ja kellosta virran suoraan infralämmittimille. Saunomisajan maksimisäätö 120 minuutille.  Pinta-asennusmalli. Ulkomitat 56x56xh70 mm.  Saatavissa myös uppoasenteisena, mainitse tämä tilattaessa, hinta on sama kuin pinta-asennusmallissa.

  Ajastin asennetaan saunan ulkopuolelle. Ajastin on oltava kaksinapaisesti katkaistava, jolloin laitteen saa jännitteettömäksi
  .

  Ajastin, valkoinen
   
 • Nojailuritilä suorat ritilät Infrapunalämmitin Duetoille, L 382

  Nojailuritilä  tervaleppää mitat K 809 X L 382 X S 558, Hinta 100 €

  Tuotenumero 8DN609X382TL

  Duettot tarvitsevat nojailuritilän, sillä infrapunalämmittimen pinta on n 130-150 astetta. Nojailuritilä Duetto lämmittimille, on tervaleppää. Nojien välit on mitoitettu niin, että keho ei kosketa lämmittimen pintaa nauttiessasi hyvää tekevästä infrapunalämmöstä. Ne kiinnitetään neljällä ruuvilla, joiden päälle liimataan puutulpat. 


  Nojailiritilä Duetoille , Suorat välipuut
   
 • Nojailuritilä suora ritilät Infrapunalämmitin Duetoille, L 446

  Leveä nojailuritilä suorilla välipuilla, tervaleppää mitat K 809 X L 446 X S 558, Hinta 115 €

  Tuotenumero DN809X446TL

  Leveä nojailuritilä kiuassaunan infrapunalämmitin Duetoille.  Voidaan asentaa useampia rinnakkain. Antaa selälle hyvän tuen. Duettot tarvitsevat nojailuritilän, sillä ilnfrapunalämmittimen pinta on n 130-150 astetta. Sen reuna on puuta. Rimojen välit on mitoitettu niin, että keho ei kosketa lämmittimen pintaa nauttiessasi hyväätekevästä infralämmöstä. Ne kiinnitetään neljällä ruuvilla, joiden päälle liimataan puutulpat. 


  Nojaliluritilä Infrapunalämmittimille
   
 • Infrapunalämmittimen nojailuritilä Duetoille a 120 €

   Nojailuritilä tervaleppää mitat K 809 X L 382 X S 58, Hinta 120 €

  Duettot tarvitsevat nojailuritilän, sillä infrapunalämmittimen pinta on n 130-150 astetta. Nojailuritilä Duetto lämmittimille, on puuta. Nojien välit on mitoitettu niin, että keho ei kosketa lämmittimen pintaa nauttiessasi hyvää tekevästä infrapunalämmöstä. Ne kiinnitetään neljällä ruuvilla, joiden päälle liimataan puutulpat. Uusi malli: 12 välipuuta.


  selkänoja infralämmitinsaunaan
   
 • Nolailuritilä Duetoille L 446, hinta a 130 €

  Leveä nojailuritilä infrapunalämmitin Duetoille, tervaleppää mitat K 809 X L 446 X S 558, Hinta 110 €

  Tuotenumero 14DN809x445TL

  Leveä nojailuritilä kiuassaunan infrapunalämmitin Duetoille voidaan asentaa useampia rinnakkain. 12 välipuuta. Antaa koko selälle hyvän tuen. Duettot tarvitsevat nojailuritilän, sillä ilnfrapunalämmittimen pinta on n 130-150 astetta. Sen reuna on puuta. Rimojen välit on mitoitettu niin, että keho ei kosketa lämmittimen pintaa nauttiessasi hyväätekevästä infralämmöstä. Ne kiinnitetään neljällä ruuvilla, joiden päälle liimataan puutulpat. 


   
 • Infrapunasauna 1-2 H kiuassaunaan 3 kpl Duetto infrapunalämmittimillä Gira ajastimella 1200 €

  Paketti sisältää: 3 kpl kiuassaunan Infrapunalämmitin Duetto ja Gira-ajastimen. Nojat eivät sisälly paketin hintaan 

  Kun kiukaalla pidetään saunatila n 45- 50 asteessa, tarvitaan Duetto infrapunalämmittimiä vähemmän, jolloin voi hyvin tehdä infrapunasaunan kiuassaunassa vaikka vain yhdelle.Kiuassaunassa 1 H infrapunasaunanurkkauksessa saa infralämpöä selälle, kyljille ja jaloille, jos pitää jalkoja lauteella. Mikäli lauteella halutaan istua, asenna Duetto infrapunalämmittimet lauteen alle, silloin jalat saa infralämpöä.

  Infrapunasauna 2 H lle kiuassaunassa käyttäen 3 kpl Duettoja 

  Tarjouspakettia voit käyttää myös niin, että asennat lauteen toiseen päähän infrapunalämmitin Dueton, silloin kaksi henkeä saa lauteen päädyissä nojaten selälle infrapunalämpöä.

  Infrapunasaunan voit tehdä usealle Duetto infrapunalämmittimillä ks esim kuvia.

  Pääperiaate,  että infrapunalämmittimet, Duetot, sijoitetaan jokaisen saunojan selän taakse ja mielellään myös kyljille ja jaloille, jotta ne saavat hoitavaa infrapunalämpöä.

  Duetoilla yhdistelmäsauna.
Voit loikoilla jalat lauteella