Infrapunalämpökalvo 60x160 a 480W, ovh 250 €

Infralämpökalvo kiuassaunaan tai kuivaan tilaan
Infrapunalämmitinkalvo seinäpinnan alle

NYT 15.6.2020  tukkuhintaan 158 €

Kiuassaunasta tai kodin muusta tilasta saa hyvin toimivan infrapunasaunan, hybridisaunan, kun paneelin alle asennetaan Infrapunalämpökalvot. Infrapunalämmittiminä toimii tällöin kotimaiset infrakalvot, infrapunalämpökalvot.

Kiinnitä kalvo 30 cm välein olevaan koolaukseen niittaamalla se reunoistaan ja keskeltä ja asenna max. 12 mm paneelit tiiviisti kalvojen päälle. Kalvossa on valmiina 2,5 m silikonijohto. Vapaata naulaustilaa kalvojen reunoissa 4 cm ja keskellä 7 cm. Kalvon voi myös teipata alumiiniteipillä reunoistaan niin, että se ei vahingoitu asennusvaiheessa. Suosittelemme toteutettavaksi 30 cm koolausväleillä 2 x 4 cm pystykoolauspuilla. Kalvot voi asentaa 4 m reunoistaan toisensa päälle kun tulee tiukka tilantarve saunassa. Suosittelemme 12 mm paneeleita, joiden läpi lämpö siirtyy nopeammin kuin perinteisissä 15 mm paneeleista. Takuu ei ole voimassa mikäli käytetään paksumpaa paneelia kuin 12 mm.

Anna kiuassaunasi mitat, niin saat kalvojen sijoitteluehdotuksen ja sille hinnan.                                                                                        

Teetä sähkötyöt alan ammattilaisella, joka liittää kalvot toisiinsa. Osaavia sähköalan ammattilaisia voit etsiä eri puolilta Suomea Löydä Sähkömies -palvelusta.                                        

Täältä löydät infrapunakalvojen asennusohjeet! >