Infrapunalämmitin musta tai harmaa kiuassanaan
Duetto a 390 €/ kpl
Kysy hintaa mikäli tilaat useamman.

Infrapunalämmitin,Duetto a 390 €

Infrapunalämmitin Duetto on musta tai harmaa 

Duetto- infrasaunalämmittimen teho on 900 W ja sen voi asentaa pystyyn tai vaakaan. Lasipintaisten paneelien koko on on 310 x 910 x 31 mm. Paneelin pintaväri on valintasi mukaan musta tai harmaa ja kehys tervaleppää.

Kotimainen Duetto - kiuassaunan infralämmitin on ainutlaatuinen. Duetto infrapunalämmitintä käytetään samassa löylyhuonetilassa normaalin kiukaan kanssa.Tehokasta tilankäyttöä-kaksi saunatoimintoa samassa tilassa. Dueton yhteiskäyttö on turvallista joko kiukaan kanssa tai erikseen. Se on testattu'Sauna- ja IR-sauna 2012' -direktiivin vaatimusten mukaisesti.

Duetto infrapunalämmitin Duetto valmistetaan Rauduspuu Oy:ssä Suomessa.  Takuu 2 vuotta yksityisessä käytössä, julkitiloissa takuu on 1 vuosi. Duetto –infrasaunaelementit kiinnitetään vain neljällä ruuvilla seinään paikalleen, tasaiselle alustalle.

Pääset nauttimaan uudesta kokemuksesta omassa saunassasi silloin kuin tahdot. Voit kuluttaa kaloreita, palautua urheilusuorituksen jälkeen, saada apua kolotuksiin ja kipeytyneisiin lihaksiin tai vain nauttia erilaisesta lämmöstä.

Nojat voi tehdä itsekin ks asennusohje. 

Teetä sähkötyöt alan ammattilaisella, joka liittää kalvot toisiinsa. Osaavia sähköalan ammattilaisia voit etsiä eri puolilta Suomea. Löydä Sähkömies -palvelusta.


Tekniset tiedot:
Lämpö max 150 C, taustalämpötila max + 60 astetta.
Kehys tervaleppää. 
Johto 3 m kuumankestävä silikoni 2x1,5 mm2. 
Suojausluokka IP67 Sertifikaatit:FI, GS,CB. Merkinnät :CE
Nimellisjännite 230
V - 240 V N1  50Hz. 
Infrapunasäteen aallonpituus -6,8 - 7,3 mikrometriä

Gira-ajastin asennetaan saunatilaan n metrin korkeuteen, kesto 2 tuntia. Ohjausyksikkö, joka asennetaan kuivaan tilaaan, asennetaan ohjaamaan lämmitysaikaa ja huoneen lämpötilaa

Asennusjohdon pituus on 3m. Johto asennetaan alaspäin ja voidaan pujottaa ilmaraon välissä lauteen takaa ja vetää johdon päät asennuskoteloon lauteitten alle. Katso tuotteen mukana tulevat asennusohjeet ja noudata niitä.

Uusissa tai vanhoissa saunoissa Duetot asennetaan suoraan seiniin toimituksessa mukana tulevilla neljällä ruuvilla ja peitetulpat päälle. Lämmittimen takana on ilmarako, josta myös takaa tuleva lämpö lämmittää saunatilaa ja saunojaa. Lämmittimet ruuvataan kiinni seinään neljällä mukana toimitettavalla ruuvilla ja ruuvien päälle liimataan puutulpat.

Duetto infalämmittimet suojataan nojailuritilöillä, jotka kiinnitetään seinään neljällä puuruuvilla ja niiden päälle liimataan puutulpat. Asennus on nopea ja helppo tehdä.