Infrapunalämmitin musta tai harmaa kiuassanaan
Duetto ovh 420 €/ kpl
Kysy hintaa mikäli tilaat useamman.

Infrapunalämmitin, Duetto musta tai harmaa a 420 €

Kiuassaunan infrapunalämmitin Duetto, ovh 420 € 

Duetto- infrasaunalämmittimen teho on 900 W ja sen voi asentaa pystyyn tai vaakaan. Lasipintaisten paneelien koko on on 310 x 910 x 32 mm. Paneelin pintaväri on valintasi mukaan musta tai harmaa ja kehys tervaleppää.


Kotimainen Duetto - kiuassaunan infrapunalämmitin on ainutlaatuinen. Duetto infrapunalämmitintä käytetään samassa löylyhuonetilassa normaalin kiukaan kanssa. Tehokasta tilankäyttöä-kaksi saunatoimintoa samassa tilassa.

 Dueton yhteiskäyttö on turvallista joko kiukaan kanssa tai erikseen. Duetto-lämmittimet on FIMKO:n testeissä hyväksytty kiuassaunalämmittimiksi käytettäväksi joko eri aikaan tai yhtä aikaa kiukaan kanssa. Täten voi turvallisin mielin mennä saunomaan suihkun jälkeen kosteana nauttimaan infrapunalämmön rentouttavasta lämmöstä. Voit kuluttaa kaloreita, palautua urheilusuorituksen jälkeen, saada apua kolotuksiin ja kipeytyneisiin lihaksiin tai vain nauttia erilaisesta lämmöstä. 

 Lämmittimien infrasäteen aallonpituus on ideaali 6,8-7,3 micrometriä, joka antaa parasta hoitavaa lämpöä. Pääset nauttimaan uudesta kokemuksesta omassa saunassasi silloin kuin tahdot. 

Kun kiukaalla pidetään saunatila n 45- 50 asteessa, tarvitaan Duetto infrapunalämmittimiä vähemmän, jolloin voi hyvin tehdä infrapunasaunan kiuassaunassa vaikka vain yhdelle.

Duetto infrapunalämmitin Duetto valmistetaan Rauduspuu Oy:ssä Suomessa.  Takuu 2 vuotta yksityisessä käytössä, julkitiloissa takuu on 1 vuosi. Duetto –infrasaunaelementit kiinnitetään vain neljällä ruuvilla seinään paikalleen, tasaiselle alustalle.

Duetto lämmittimet tarvitsevat kuumuudenkestävät nojat, sillä niiden pintalämpö on n 130 astetta. Valmiit nojat. Ne voi tehdä itsekin ks asennusohje. 

Noudata myös kiukaavalmistajan turvallisuus-ja asennusmäräyksiä sekä saunatilan valmistajan määräyksiä ja ohjeita.

Lisäämäällä kiuassaunaasi infrapunalämmitin Duetot, teet nopeasti  kaksi saunatoimintoa samaan tilaan eli hybridiosaunan yhdelle tai aseammalle 

Teetä sähkötyöt alan ammattilaisella, joka liittää kalvot toisiinsa. Osaavia sähköalan ammattilaisia voit etsiä eri puolilta Suomea Löydä Sähkömies Tekniset tiedot:

IR   B/C 

 Teho   900W

 Koko   K910xL310xP32mm 

 Lasin väri   musta tai harmaa 

 Kehys   puuta 

 Johto   3m kuumankestävä silikoni  2x1,5mm2   

 Suojausluokka  IP 56 pölyltä ja vesisuihkulta suojattu 

 Sertifikaatit    FI, SGS. GS   ks asennusohje 

 Merkinnät     CE

 Nimellisjännite  230V – 240V    N1 50Hz

 Aallonpituus   ~ 6,8 - 7,3 mikrometriä 

Gira-ajastin asennetaan saunan ulkopuolelle, kesto 2 tuntia.

Ohjausyksikkö, joka asennetaan kuivaan tilaan ohjausyksikön asennusohjeiden mukaisesti. Sillä ohjaataan lämmitysaikaa ja huoneen lämpötilaa

Asennusjohdon pituus on 3m. Johto asennetaan alaspäin ja voidaan pujottaa ilmaraon välissä lauteen takaa ja vetää johdon päät asennuskoteloon lauteitten alle. Katso tuotteen mukana tulevat asennusohjeet ja noudata niitä.

Uusissa tai vanhoissa saunoissa Duetot asennetaan suoraan seiniin toimituksessa mukana tulevilla neljällä ruuvilla ja peitetulpat päälle. Lämmittimen takana on ilmarako, josta myös takaa tuleva lämpö lämmittää saunatilaa ja saunojaa. Lämmittimet ruuvataan kiinni seinään neljällä mukana toimitettavalla ruuvilla ja ruuvien päälle liimataan puutulpat.Ks asennusohjeet.

Duetto infalämmittimet suojataan nojailuritilöillä, jotka kiinnitetään seinään neljällä puuruuvilla ja niiden päälle liimataan puutulpat. Asennus on nopea ja helppo tehdä.