Infrapunalämmitin musta tai harmaa kiuassanaan
Kysy hintaa mikäli tilaat useamman.

Kiuassaunan infralämmitin Duetto,musta tai harmaa ovh a 430 €

Tarjous 15.6.2020 asti 372 €

Duetto- infrapunalämmittimen teho on 900 W Voi asentaa vaakaan ja pystyyn. Lasipintaisten paneelien koko on on 310 x 910 x 32 mm. Paneelin pintaväri on valintasi mukaan musta tai harmaa ja kehys puuta. 

Kotimainen Duetto - kiuassaunan infrapunalämmitin on ainutlaatuinen. Duetto infrapunalämmitintä käytetään samassa löylyhuonetilassa normaalin kiukaan kanssa. Tehokasta tilankäyttöä-kaksi saunatoimintoa samassa tilassa.

 Dueton yhteiskäyttö on turvallista joko kiukaan kanssa tai erikseen. Duetto-lämmittimet on FIMKO:n testeissä hyväksytty kiuassaunalämmittimiksi käytettäväksi joko eri aikaan tai yhtä aikaa kiukaan kanssa. Täten voi turvallisin mielin mennä saunomaan suihkun jälkeen kosteana nauttimaan infrapunalämmön rentouttavasta lämmöstä. Voit kuluttaa kaloreita, palautua urheilusuorituksen jälkeen, saada apua kolotuksiin ja kipeytyneisiin lihaksiin tai vain nauttia erilaisesta lämmöstä. 

Duetto infrapunalämmitin Duetto valmistetaan Rauduspuu Oy:ssä Suomessa.  Takuu 2 vuotta yksityisessä käytössä, julkitiloissa takuu on 1 vuosi. Kun kiukaalla pidetään saunatila n 45 - 50 asteessa, tarvitaan Duetto infrapunalämmittimiä vähemmän, jolloin voi hyvin tehdä infrapunasaunan kiuassaunassa vaikka vain yhdelle.

Video Duetoista kiuassaunassa: https://vimeo.com/166199917


Duetto-infrapunalämmittimien kiinnitys on nopeaa ja helppoa.

Kotimaiset kiuassaunan Duetto-infrapunalämmittimet  voi asentaa suoraan nykyisen seinäpinnan päälle tasaiselle pohjalle kiuassaunaan, kylpyhuoneeseen sekä myös kuivaan huonetilaan esim vaatehuoneeseen ja portaiden alle. Kiinnitys neljällä mukana tulevalla ruuvilla seinään tasaiselle alustalle.  Sähkömies  liittää ne verkkoon.Lisäämäällä kiuassaunaasi infrapunalämmitin Duetot, teet nopeasti  kaksi saunatoimintoa samaan tilaan eli hybridiosaunan yhdelle tai useammalle

Blogi infrapunasaunasta: https://blogit.terve.fi/rakkaudellakarita/ihmeellinen-infrapunasauna/?_ga=2.79898135.1481727232.1570116742-2016985736.1550678574&fbclid=IwAR35WT8jYqtAr79Pf3quW5CvqHBUwn2L3twqtKn_NfKPdlEG9bGcxMr9xuk

 Lämmittimien infrasäteen aallonpituus on ideaali 6,8-7,3 micrometriä, joka antaa parasta hoitavaa lämpöä. Pääset nauttimaan uudesta kokemuksesta omassa saunassasi silloin kuin tahdot. 
 Duetto lämmittimet tarvitsevat kuumuudenkestävät nojat, sillä niiden pintalämpö on n 130 astetta. Valmiit nojat. Ne voi tehdä itsekin katso asennusohje noudata kiukaavalmistajan turvallisuus-ja asennusmäräyksiä sekä saunatilan valmistajan määräyksiä ja ohjeita.

Teetä sähkötyöt alan ammattilaisella, joka liittää kalvot toisiinsa. Osaavia sähköalan ammattilaisia voit etsiä eri puolilta Suomea Löydä Sähkömies 

Tekniset tiedot: Katso asennusohje sivu 3

R B/C Teho 900W Koko K910xL310xP32mm.

 Lasin väri musta tai harmaa. Kehys puuta Johto 3m kuumankestävä silikoni 2x1,5mm2

 Suojausluokka IP 56 pölyltä ja vesisuihkulta suojattu Sertifikaatit Merkinnät 

Nimellisjännite 230V – 240V N1 50Hz Aallonpituus 

~ 6,8 - 7,3 mikrometriä

Teknisten merkkien selitykset ks asennusohje s 3

Certifikaatit

EU-vaatimustenmukaisuusvakuutus

Gira-ajastin asennetaan saunan ulkopuolelle, kesto 2 tuntia.

Ohjausyksikkö, joka asennetaan kuivaan tilaan ohjausyksikön asennusohjeiden mukaisesti. Sillä ohjaataan lämmitysaikaa ja huoneen lämpötilaa

Asennusjohdon pituus on 3m. Johto asennetaan alaspäin ja voidaan pujottaa ilmaraon välissä lauteen takaa ja vetää johdon päät asennuskoteloon lauteitten alle. Katso tuotteen mukana tulevat asennusohjeet ja noudata niitä.

Uusissa tai vanhoissa saunoissa Duetot asennetaan suoraan seiniin toimituksessa mukana tulevilla neljällä ruuvilla ja peitetulpat päälle. Lämmittimen takana on ilmarako, josta myös takaa tuleva lämpö lämmittää saunatilaa ja saunojaa. Lämmittimet ruuvataan kiinni seinään neljällä mukana toimitettavalla ruuvilla ja ruuvien päälle liimataan puutulpat.Ks asennusohjeet.

Duetto infalämmittimet suojataan nojailuritilöillä, jotka kiinnitetään seinään neljällä puuruuvilla ja niiden päälle liimataan puutulpat. Asennus on nopea ja helppo tehdä.