Piirretty hahmo asennusmiehestä kiintoavain olalla
Kysy aina asennuspalvelua.

Asennuspalvelu

Tarvitsetko asennuspalvelua, helppo juttu? 

Asennuspalvelu Elite

Asennuspalvelu Elite infrapuna-höyrykaapin tilaajalle. Asennuspalvelu sisältää tuotteen asentamisen käyttövalmiiksi. Elite-mallin asennuspalvelun urakkahinta on laskettu 12 työtunnin ja 60 euron tuntiveloituksen mukaan.

Jos et halua itse olla lainkaan paikalla asennuksessa, voit tilata asennuspalvelun lisämaksusta myös siten, että asentajalla on mukanaan apumies. 

Asennuspalvelu on kokonaisuudessaan kotitalousvähennyskelpoinen. Vuonna 2015 asennustyön osuudesta 45% vähentää suoraan maksamiasi veroja. Tarkemmat ehdot kotitalousvähennyksestä löydät verottajan sivulta alla olevasta linkistä. 
http://vero.fi/fi-FI/henkiloasiakkaat/kotitalousvahennys

Asennuspalvelun ehtona on, että asiakkaan puolelta on yksi henkilö mukana avustamassa asennuksen aikana ja samalla tutustumassa tuotteeseen. Asennuspalvelu voidaan tilata vain Suomeen poislukien Ahvenanmaa. Asennuspalvelusta on syytä muutenkin sopia aina tarkemmin ennen tilaamista tapauskohtaisesti eri asuinalueiden mukaan, koska emme takaa saatavuutta kaikille alueille kaikkina ajankohtina. 

Asennuspalvelu ei sisällä LVIS-töitä eli tilassa tulee olla valmiina vesi-, sähkö- ja viemäriliitännät tai ne voidaan erikseen sovittaessa tehdä laskutettavana lisätyönä.