Höyrysauna-kaappi ovi auki
1 h valmis infrasauna
Tee tilaasi oma infrasauna
omilla mitoilla.

Valmiit infrapunasaunat

Helpoin ja yksinkertaisin tapa on tilata valmis infrapunasauna kotiinkuljetettuna. Valitse itsellesi sopiva Infrasauna kotisi kuivaan huonetilaan.

Anna tilasi mitat, haemme sopivan vaihtoehdon.  Kysy tarjous. Kiitos.

Autamme suunnittelussa. +358456701629 tai jätä soittopyyntö

 • Yhden hengen infrasauna pieneen tilaan 1199 € >

  1 hengen Infrasauna koko 90x90x198 cm huonetilaan

  Infrapunasauna on 1H:n myötä jokaisen suomalaisen on ulottuvilla.1h infrasauna tarjoaa helposti asennettavan paketin, jossa hyvä käytettävyys, kestävyys ja tyylikäs viimeistely yhdistyvät alhaiseen hintaan. Tämän infrapunasaunan omistajana voit olla varma, että olet tehnyt hinta-laatu-suhteeltaan erinomaisen hankinnan. Punertavien lasien taakse sijoitetut halogeenilämmittimet tuottavat lämmittäessään tunnelmallisen valoefektin ja mikä tärkeintä, ne lämmittävät saunan erittäin nopeasti. Halogeenilämmittimet lyövät laudalta vanhinta teknologiaa edustavat halvat keraamiset lämmitinputket pitkällä käyttöiällään. Puolestaan esimerkiksi hiilikuituisiin lämmitinpaneeleihin verrattuna halogeenilämmitin alkaa välittömästi lämmittämään kohdetta eli saunojaa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että esilämmitystä ei välttämättä tarvita. Halogeenilämmittimien energiatehokkuus on myös erinomaista luokkaa.

  Infrapunasauna lasiovi kiinni
   
 • Kahden hengen infrasauna, hinta 1499 €.

  2 h Infrasauna huonetilaan tilaan 130x100x200 cm

  Infrasauna kuivaan tilaan 2H on kahdelle saunojalle leveytensä puolesta (130 cm) varsin tilava ja tunnelmallinen saunamallimme. Miellyttävyydeltään parhain aallonpituuksin lämmittävään infrapunalämmitykseen on varattu runsaasti tehoa, joka on helposti käyttäjän säädettävissä. Nämä seikat takaavat, että tässä infrapunasaunassa voit kokea kaikki infrapunasaunomisen edut parhaimmillaan.Tässä mallissa lämmittiminä käytetyt punertavien lasien taakse sijoitetut halogeenilämmittimet edustavat alan uusinta teknologiaa, joka on markkinoiden nopeimmin lämmittävä lämmitintyyppi. Lämmittimet loistavat lämmittäessään tunnelmallisesti. Halpoihin, vanhinta teknologiaa edustaviin keraamisiin lämmitinputkiin verrattuna halogeenilämmittimet ovat toimintavarmat, tasaisesti lämpöä tuottavat ja pitkäikäiset.

  Infrapunasauna lasi kiinni, valoa näkyy sisällä
   
 • Kolmen hengen infrasaunaa 1799 €, >

  3 h Infrasauna kuivaan tilaan koko 150 x 100 x 200 cm

  3H infrasauna kuivaan tilaan on suosittu malli. Moderni muotoilu ja laajat lasipinta-alat miellyttävät silmää ja tuovat avaruutta saunomiseen. Kokonsa puolesta ruhtinaallinen yhdelle, tilava kahdelle ja sopiva jopa kolmelle. 

  Tummanpunaisten lasien taakse sijoitetut halogenlämmittimet tuottavat lämmittäessään kauniisti hehkuvan punertavan valoefektin. 

  Tämä lämmitinmalli on nykyajan nopein infrapunalämmitystekniikka: lämmöntuotto alkaa lähes välittömästi. Tämän vuoksi lämmitintyyppi onkin erittäin energiataloudellinen. Lämmitintyyppi on lisäksi pitkäikäinen, jopa 60 000 - 100 000 käyttötuntia. 

  Lämmittimen tuottama aallonpituus (5,6-15 mikronia) on infrapunasaunomiseen optimaalinen. Hikoilu alkaa jo varhaisessa vaiheessa ja on hyvälle infrapunasaunalle tyypilliseen tapaan runsasta.Infrapunalämmitys ei lämmitä niinkään ilmaa, vaan ennen kaikkea kohteen. 

  Tämän vuoksi voit aloittaa saunomisen halogeenilämmittimillä varustetussa saunassa jopa ilman esilämmitystä, koska kehosi alkaa lämmitä välittömästi infrapunalämmön osuessa siihen. Vaihtoehtoisesti voit esilämmittää saunaa 5 - 10 minuuttia, jolloin saunan ilmatila on rakenteiden lämpiämisen myötä jo mukavasti lämmennyt saunaan mentäessä. 

  Infrapunasauna lasiovi kiinni, sisältä näkyy lämmin valo ja lauteet
   
 • Neljän hengen infrasauna 2499 €, >

  Tummanpunaisten lasien taakse sijoitetut halogeenilämmittimet tuottavat lämmittäessään kauniisti hehkuvan punertavan valoefektin. Halogeenilämmitin on nopein infrapunalämmitystekniikka: lämmönsiirto alkaa lähes välittömästi. Lyhyen esilämmitysajan vuoksi lämmitintyyppi onkin erittäin energiataloudellinen. Lisäksi lämmitintyyppi on pitkäikäinen, jopa 60 000 - 100 000 käyttötuntia.

  Infrapunasauna neljälle hengelle, lasi ovi kiinni, sisältä näkyy lämmin valo.
   
 • Kuuden hengen infrasauna 2999 €, >

  6 hengen Infrapunasauna huonetilaan koko 210x140x200 (lxsxk)

  6 h kuivan tilan infrasauna sopii hyvin joko viiden tai tarvittaessa jopa kuuden henkilön yhtäaikaiseen käyttöön. Lattiapinta-alaa tämä infrasauna vie vain alle 3 m 2, joten se sopii hyvin myös pieniin tiloihin. 
  Kulmaan sijoitettava 6 hengen infrapunasauna tehostaa tilankäytön ja minimoi virrankulutuksen. Energiatehokkuuden varmistavat esteettiset punertavien lasien (ts. punalasilämmitin) taakse asennetut halogeenilämmittimet, jotka ovat nopeinten lämmittäviä ja käyttöiältään pitkäikäisiä (jopa 60 000 - 100 000 käyttötuntia) lämmittimiä. Ne myös tuottavat lämmittäessään kauniisti hehkuvan punertavan valoefektin. Infrapunasaunassa lämmön aallonpituus (5,6-15 mikronia) on infrapunasaunomiseen optimaalinen. Käytännössä tämä on todettu siinä, että saunojien hikoilu alkaa jo verrattain varhaisessa vaiheessa ja on hyvälle infrapunasaunalle tyypilliseen tapaan runsasta. Saunojalle se merkitsee infrapunasaunan aineenvaihduntaa sekä verenkiertoa vilkastuttavien ja terveyttä edistävien hyödyllisten vaikutusten kokemista. 

  Infrapunasauna kuudelle hengelle, lasiovi auki, valo sisällä