Höyrysauna-kaappi ovi auki
1 h valmis infrasauna
Tee tilaasi oma infrasauna
omilla mitoilla.

Valmiit infrapunasaunat kuivaan huonetilaan

Kaikki kuivan huonetilan valmiit infrapunasaunat  KAIKISTA MALLEISTA TARJOUS 31.3.2021 

Helpoin ja yksinkertaisin tapa on tilata valmis infrapunasauna kotiinkuljetettuna. Valitse itsellesi sopiva Infrasauna kotisi kuivaan huonetilaan.

Kuivan tilan valmiit 1-6 hengen infrapunasaunat on suunniteltu siten, että ne ovat helposti huollettavissa. Vaikka infrapunasaunan hinta on edullinen, hankinta on oikein käytettynä pitkäikäinen. Myös varaosia lauteista ja vastuksista lähtien on hyvin saatavilla. Malliston ohjauspaneeli mahdollistaa jatkuvan lämmittämisen matalammalla teholla saunoessa, mikä tekee lämmityksestä tasaista ja vaikutuksesta tehokasta. Halogeenilämmittimet tuottavat lämpöä nopeasti, energiatehokkaasti ja oikealla taajuudella

Anna tilasi mitat, haemme sopivan vaihtoehdon.

Autamme valinnassa +358456701629 tai jätä soittopyyntö ja kysy tarjous. Kiitos.

 • 1 H Infrapunasauna kuivaan tilaan

  1 hengen Infrasauna, Ovh hinta 1299 €.  TARJOUS 1092 € voimassa 31.4.2021 asti

  Infrapunasauna on 1H:n myötä jokaisen suomalaisen on ulottuvilla. 1H infrasauna tarjoaa helposti asennettavan paketin, jossa hyvä käytettävyys, kestävyys ja tyylikäs viimeistely yhdistyvät alhaiseen hintaan esim saunattomaan asuntoon. Tämän infrapunasaunan omistajana voit olla varma, että olet tehnyt hinta-laatu-suhteeltaan erinomaisen hankinnan. Punertavien lasien taakse sijoitetut halogeenilämmittimet tuottavat lämmittäessään tunnelmallisen valoefektin ja mikä tärkeintä, ne lämmittävät saunan erittäin nopeasti. Halogeenilämmittimet lyövät laudalta vanhinta teknologiaa edustavat halvat keraamiset lämmitinputket pitkällä käyttöiällään. Puolestaan esimerkiksi hiilikuituisiin lämmitinpaneeleihin verrattuna halogeenilämmitin alkaa välittömästi lämmittämään kohdetta eli saunojaa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että esilämmitystä ei välttämättä tarvita. Halogeenilämmittimien energiatehokkuus on myös erinomaista luokkaa, vain 1,62 kW, n 11 centtiä/ saunomiskerta

  Kysy vertaileva tarjous!

  Infrapunasauna lasiovi kiinni
   
 • Kahden hengen infrasauna kuivaan tilaan

  2 h Infrapunasauna. Ovh hinta 1599 € . TARJOUS 1346 € voimassa 30.4.2021 asti

  Mitat 130x100x200 cm, 1,3 m2 huonetilaan esim saunattomaan asuntoon Infrasauna kuivaan tilaan kahdelle saunojalle leveytensä puolesta (130 cm) varsin tilava ja tunnelmallinen saunamalli. Miellyttävyydeltään parhain aallonpituuksin lämmittävään infrapunalämmitykseen on varattu runsaasti tehoa,2 kW, joka on helposti käyttäjän säädettävissä. Nämä seikat takaavat, että tässä infrapunasaunassa voit kokea kaikki infrapunasaunomisen edut parhaimmillaan.Tässä mallissa lämmittiminä käytetyt punertavien lasien taakse sijoitetut halogeenilämmittimet edustavat alan uusinta teknologiaa, joka on markkinoiden nopeimmin lämmittävä lämmitintyyppi. Lämmittimet loistavat lämmittäessään tunnelmallisesti. Halpoihin, vanhinta teknologiaa edustaviin keraamisiin lämmitinputkiin verrattuna halogeenilämmittimet ovat toimintavarmat, tasaisesti lämpöä tuottavat ja pitkäikäiset.

  Infrapunasauna lasi kiinni, valoa näkyy sisällä
   
 • 3 h hengen infrapunasauna kuivaan tilaan

  Asiakkaiden suosikki. Ovh hinta 1999 € . TARJOUS 1683 € voimassa 30.4.2021 asti

  3H infrasauna kuivaan tilaan on suosittu malli. Koko 150x200xcm. Moderni muotoilu ja laajat lasipinta-alat miellyttävät silmää ja tuovat avaruutta saunomiseen. Kokonsa puolesta ruhtinaallinen yhdelle, tilava kahdelle ja sopiva jopa kolmelle. 

  Tummanpunaisten lasien taakse sijoitetut halogenilämmittimet tuottavat lämmittäessään kauniisti hehkuvan punertavan valoefektin. 

  Tämä lämmitin malli on nykyajan nopein infrapunalämmitys tekniikka: lämmöntuotto alkaa lähes välittömästi. Tämän vuoksi lämmitintyyppi onkin erittäin energiataloudellinen. Lämmitintyyppi on lisäksi pitkäikäinen, jopa 60 000 - 100 000 käyttötuntia. 

  Infrapunasauna lasiovi kiinni, sisältä näkyy lämmin valo ja lauteet
   
 • Neljän hengen infrasauna

  4 h infrapunasauna kuivaan tilaan. Ovh 2999 €  TARJOUS 2538 € voimassa 30.4.2021 asti

  Koko 150x150x200 

  Tummanpunaisten lasien taakse sijoitetut halogeenilämmittimet tuottavat lämmittäessään kauniisti hehkuvan punertavan valoefektin. Halogeenilämmitin on nopein infrapunalämmitystekniikka: lämmönsiirto alkaa lähes välittömästi. Lyhyen esilämmitysajan vuoksi lämmitintyyppi onkin erittäin energiataloudellinen. Lisäksi lämmitintyyppi on pitkäikäinen, jopa 60 000 - 100 000 käyttötuntia.

  Infrapunasauna neljälle hengelle, lasi ovi kiinni, sisältä näkyy lämmin valo.
   
 • Kuuden hengen infrasauna

  6 hengen Infrapunasauna kuivaan tilaan, Ovh 3599 € TARJOUS 3043 € voimassa 31.3.2021 asti

  6 h kuivan tilan infrasauna sopii hyvin joko viiden tai tarvittaessa jopa kuuden henkilön yhtäaikaiseen käyttöön. Koko 210x140x200 ( lxsxk) Lattiapinta-alaa tämä infrasauna vie vain alle 3 m 2, joten se sopii hyvin myös pieniin tiloihin. Kulmaan sijoitettava 6 hengen infrapunasauna tehostaa tilankäytön ja minimoi virrankulutuksen. Energiatehokkuuden varmistavat esteettiset punertavien lasien (ts. punalasilämmitin) taakse asennetut halogeenilämmittimet, jotka ovat nopeinten lämmittäviä ja käyttöiältään pitkäikäisiä (jopa 60 000 - 100 000 käyttötuntia) lämmittimiä. Ne myös tuottavat lämmittäessään kauniisti hehkuvan punertavan valoefektin. Infrapunasaunassa lämmön aallonpituus (5,6-15 mikronia) on infrapunasaunomiseen optimaalinen. Käytännössä tämä on todettu siinä, että saunojien hikoilu alkaa jo verrattain varhaisessa vaiheessa ja on hyvälle infrapunasaunalle tyypilliseen tapaan runsasta. Saunojalle se merkitsee infrapunasaunan aineenvaihduntaa sekä verenkiertoa vilkastuttavien ja terveyttä edistävien hyödyllisten vaikutusten kokemista. 

  Infrapunasauna kuudelle hengelle, lasiovi auki, valo sisällä