Ulkoporealtaat nautintoa ja rentoutusta

Ulkoporeallas tuo  arkeesi nautintoa vuoden jokaisena päivänä. Ulkoporeallas on ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettu, aina heti kylpyvalmis ja vaivaton.

Lämmin vesi sekä tehokas ja monipuolinen hieronta rentouttaa  lihaksia kuten selkää, hartioita,jalkapohkeita sekä hieroo jalkapohjia lievittäen stressiä. Altaassa voi myös turvallisesti venytellä lihaksia-vesi kannattaa ja  hoitaa mieltä ja kehoa.
Siksi ulkoporeallas  on paikka rentoutumiseen ja nautiskeluun kiireellisen arjen keskellä – sijoitus omaan hyvinvointiisi. 

Lue lisää veden tyynyttävästä vaikutuksesta Terve.fi -sivulta >

Edustamme seuraavia tuotemerkkejä: Jacuzzi® ,Wellis ja Poreisiin

Vinkki: laske hellepäivinä veden lämpötilaa, saat viilennystä keholle!

Hinnat sisältävät:

altaan, eristetyn lämpökannen, vaivattomat hoitoaineet, virtajohdon sekä rahdin. 

Ammattitaitoinen henkilökunta auttaa sinua kaikissa altaisiin liittyvissä kysymyksissä. 

Ota rohkeasti yhteyttä - 

kauttamme saat ammattlaisen apua sinulle sopivan ulkoporealtaan valinnassa.

Kysy rahoitusvaihtoehdoista. Tarjoamme kaikkiin ulkoporealtaisiin osamaksukorottoman 40 kuukauden Tuohi-rahoituksen ilman käsirahaa! Osamaksukorko tasan 0%. Kampanjamaksu ensimmäisellä laskulla 50 euroa ja tilinhoitopalkkio 5 e/kk

Tarkista hinta ennen tilausta ja pyydä tarjous!


 • Ulkoporeallas Inari Hinta 4990 €

  Ulkoporeallas Inari, hinta 4490 €, kotipihaan, kuukausierissä 130 €


  Ulkoporealtaan hienostunut lumenvalkoinen altaan sisäväri päästää led-valaistuksen oikeuksiinsa pimeissä syys- ja talvi-illoissa. Spa Inari-ulkoporealtaan valmistaa Euroopan suurin poreallasvalmistaja Wellis.

  Kotiin kuljetettuna: 

  allas varusteineen, eristetty lämpökansi, suodatin, Aqua Excellent -hoitoaineet, virtajohto ja rahti.

  Valkoinen ulkoporeallas kuvattu ylhäältä
   
 • Ulkoporeallas Koli Hinta 5250 €

  Ulkoporeallas Koli, hinta 5250 €, kotipihaan, kuukausierissä 136 €


  Näppärä ulkoporeallasSpa Koli kahdella makuu- ja kolmella istumapaikalla. Kattavat jalkahieronnat pohkeille ja jalkapohjille.Tyylikäs lumenvalkoinen sisäväri päästää vesirajassa olevan led-valaistuksen oikeuksiinsa pimeinä syys- ja talvi-iltoina.

  Ulkoverhoilu on harmaa, lämpökansi tummanharmaa.

  Tämän ulkoporealtaan valmistaa Euroopan suurin poreallasvalmistaja Wellis.

  Hinta sisältää kaiken tarpeellisen: 

  altaan varusteineen, eristetyn lämpökannen, suodattimen, hoitoaineet ja rahdin.

  Valkoinen ulkoporeallas kuvattu ylhäältä
   
 • Ulkoporeallas Wellis Compact Hinta 6750 €

  Ulkoporeallas Wellis Comapact, hinta 6750 €, kuukausierissä  alkaen 155 €


  Kompaktin kokoinen, tyylikäs ulkoporeallas kolmelle henkilölle. Tässä altaassa on kaksi tilavaa makuupaikka ja yksi istumapaikka. Allas sopii pieneenkin tilaan ulkomittojensa ansiosta. Voimakkaat, kattavat hierontaominaisuudet ja tunnelmallinen led-valaistusjärjestelmä. Altaan vakiovarusteisiin kuuluu Bluetooth-musiikkijärjestelmä. Altaan ulkoverhoilu on väriltään harmaa, sisäverhoilun vaihtoehdot ovat marmori ja helmiäisvalkoiinen.  Tekninen takuu 2 vuotta, runkotakuu 7 vuotta.


  Ulkoporealtaan asennus käyttö ja ylläpito on helppoa ja henkilökuntamme asiantuntemus on tukenasi.

  Harmaa ulkoporeallas kuvattuna ylhäältä
   
 • Ulkoporeallas Wellis Dream Hinta 7750 €

  Ulkoporeallas Wellis Dream, hinta 7750 €  kotipihaan, kuukausierissä 199 € 


  Kuuden henkilön kompakti allas mahtuu ulkomitoituksensa ansiosta myös pieneen tilaan. Tunnelmallinen led-valaistusjärjestelmä vakiona. Bluetooth-musiikkijärjestelmä vakiovarusteena! Tyylikkäät vesiputoukset viimeistelevät kylpykokemuksen. Altaan ulkoverhoilu on harmaa, sisälle löytyy useita värivaihtoehtoja.

  Uutta! Nyt altaan mukana Xtreme lämpökansi


  Hinta sisältää kaiken tarpeellisen:

  allas varusteineen, eristetty lämpökansi, suodatin, Aqua Excellent -hoitoaineet, virtajohto ja rahti.

  Harmaa Ulkoporeallas kuvattuna ylhäältä
   
 • Ulkoporeallas Jacuzzi® J-225 Hinta 9490 €

  Ulkoporeallas, hinta 9490 € kotipihaan kuljetettuna. Kuukausierissä 243 €


  Jacuzzi® J-225  on kompaktin kokoinen allas pieneenkin pihaan. Tässäkään Jacuzzin altaassa ei kuitenkaan tarvitse tinkiä reilusta jalkatilasta. J-225 –ulkoporealtaaseen mahtuu jopa 5 kylpijää kerralla ja rentouttavat kylvyt kruunaa ergonomisesti muotoillut paikat erilaisin hierontaominaisuuksin. Vakiovarusteena  J-225-allasmallissa on led-valaistus, josta voit valita noin kymmenen eri värivaihtoehtoa.  Varusteisiin kuuluu myös kaunis vesiputous, joka viimeistelee tunnelmallisen kylpyhetken. Tekninen takuu 2 vuotta ja runkotakuu 7 vuotta.

  Ulkoporeallas on ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettu ja aina kylpyvalmis.

  Hinta sisältää kaiken tarpeellisen:

  allas varusteineen, eristetty lämpökansi, suodatin, Aqua Excellent -hoitoaineet, virtajohto ja rahti.

  Kysy tarjous, myös rahoituksesta? 

  Ulkoporealla kuvattuna ylhäältä
   
 • Ulkoporeallas Wellis Venus Hinta 8750 €

  Ulkoporeallas Wellis Venus, hinta 8750 €  kotipihaan kuljetettuna. Kuukausierissä 224 €


  Tyylikäs ulkoporeallas, jossa on yksi makuupaikka ja viisi istumapaikkaa. Voimakkaat, kattavat hierontaominaisuudet ja tunnelmallinen vesirajavalaistus. Xtreme-erikoispaksu lämpökansi sekä neljän kaiuttimen Bluetooth-musiikkijärjestelmä kuuluvat altaan vakiovarusteisiin. Altaan ulkoverhoilu on harmaa, sisälle löytyy useita värivaihtoehtoja.

  Wellis Venuksen tekniset ominaisuudet ovat kattavat. Nykyaikainen muotoilu ja kahden hierontapumpun sekä useiden ilmaventtiilien ansiosta hieronnat ovat monipuoliset ja tehokkaat.  Näyttävä paketti!

  Hinta sisältää kaiken tarpeellisen:                                                                                                                              allas varusteineen, eristetty lämpökansi, suodatin, Aqua Excellent -hoitoaineet, virtajohto ja rahti.

  Suosituimmat lisävarusteet: Allasportaat ja kansimekanismit 

  Ulkoporealtaan asennuskäyttöönotto ja ylläpito on helppoa ja henkilökuntamme asiantuntemus on tukenasi.

  Ulkoporeallas terassilla
   
 • Ulkoporeallas Wellis Saturnus Hinta 9750 €

  Ulkoporeallas Wellis Saturnus, hInta 9750  €, 249 €/ kk, kotipihaan toimitettuna 


  Tyylikäs ulkoporeallas, jossa on kaksi makuupaikkaa ja kolme istumapaikkaa. Voimakkaat, kattavat hierontaominaisuudet ja tunnelmallinen vesirajavalaistus takaavat rentouttavat kylpyhetket. Xtreme-lämpökansi sekä neljän kaiuttimen Bluetooth-musiikkijärjestelmä kuuluvat altaan vakiovarusteisiin.
  Wellis Saturnus -ulkoporealtaan tekniset ominaisuudet ovat kattavat. Nykyaikainen muotoilu ja kahden hierontapumpun sekä useiden ilmaventtiilien ansiosta hieronnat ovat monipuoliset ja tehokkaat. Näyttävä paketti.

  Hinta sisältää kaiken tarpeellisen

  allas varusteineen, eristetty lämpökansi, suodatin, Aqua Excellent-hoitoaineet, virtajohto ja rahti

  Ulkoporeallas kuvattuna ylhäältä
   
 • Ulkoporeallas Jacuzzi® City Spa

  Ulkoporeallas Jacuzzi® City Spa, hinta 12800 € , 328 €/kk, kotiinkuljetettuna


  City Spa ulkoporeallas rentouttaa ja viimeistelee kotisi tyylin

  Jacuzzi® City Spa -ulkoporeallas tuo viimeistellyn kylpylätunnelman kotisi sisätiloihin.  Kaunis ja aistikas, laadukkaista materiaaleista muotoiltu allas on oiva paikka rentoutumiseen kahdelle kylpijälle. Ergonomisesti muotoiltujen istuimien sekä optimaaliseen, 30 asteen kulmaan asennettujen hierontasuuttimien ansiosta nautit tasokkaasta vesihieronnasta ja erinomaisesta porekylvystä. Kooltaan kompaktin ulkoporealtaan lattiaan kohdistuvaa kuormitusta on kevennetty, joten sen voi asentaa lähes minne tahansa. Jacuzzi® City Spa -ulkoporeallas sopii erinomaisesti esimerkiksi kotiin ja wellness-keskuksiin tai hotelleihin. Allasta on saatavilla sekä vapaasti seisovana että upotettavana malleina.


  Hinta sisältää kaiken tarpeellisen: 

  allas varusteineen, eristetty lämpökansi, suodatin, Aqua Excellent -hoitoaineet, virtajohto ja rahti.


  Ulkoporeallas kuvattuna ylhäältä
   
 • Ulkoporeallas Wellis Robinson Hinta 14490 €

  Ulkoporeallas Wellis Robinson, hinta 14490 €, kuukausierissä 368 € kotipihaan toimitettuna


  Wellis Robinson on edistyksellinen ja suuri allas vaativille kylpijöille. Tyylikkäästi muotoillussa ja verhoillussa Robinsonissa on kylpijöille runsaasti tilaa. Istuimet ovat tilavat ja jalkatilaa on runsaasti jokaiselle kylpijälle. Altaan suunnittelussa on huomioitu, että ominaisuuksista riittää varmasti kaikille kylpijöille: Altaassa on peräti kolme tehokasta vesihierontapumppua ja esilämmitetty ilmapumppu. Optimaalisesti sijoitetut pyörivät, isot ja pienet hierontasuuttimet rentouttavat kehon lihakset. Myös aromaterapia haluamillasi tuoksuilla.

  Porealtaan tunnelman viimeistelee led-valaistusjärjestelmä, valaistut niskatuet ja valaistut vesiputoukset sekä lasitelineet. Vakiovaruisteisiin kuuluu myös erityispaksu Xtreme-lämpökansi sekä Bluetooth-musiikkijärjestelmä. Wellis Robinsonin värit voi valita itse tehtaan värikartasta. Tekninen takuu 2 vuotta, runkotakuu 7 vuotta.

  Mukana kaikki tarpeellinen: 

  allas varusteineen, eristetty lämpökansi, suodatin, Aqua Excellent -hoitoaineet, virtajohto ja rahti.  Ulkoporeallas, jossa lapset leikkivät
   
 • Ulkoporeallas Jacuzzi® J-280 hinta 11990 €

  Ulkoporeallas Jacuzzi® J-280 11990 €  kuukausierissä 305 € kuljetettuna kotipihaan


  Jacuzzi® J-280 -ulkoporealtaassa on erittäin tilavat istuimet jopa seitsemälle henkilölle. Tässä altaassa ei ole makuupaikkoja, vaan seitsemän ruhtinaallisen tilavaa istumapaikkaa. Yli 40 paikkakohtaista, yksilöityä hierontasuutinta tuottavat tehokkaan hieronnan ja viimeistelevät ihanan, rentouttavan kylvyn. Vakiovarusteena kylpylätunnelman hämärässä viimeistelevä led-valaistus altaan vesirajassa. Sopii hyvin myös vaativaan yrityskäyttöön. Tekninen takuu 2 vuotta ja runkotakuu 7 vuotta.

  Ulkoporeallas on ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettu ja aina kylpyvalmis.

  Hinta alkaen 10.990 euroa tai 280€/ kk.

  Mukana kaikki tarpeellinen :                                                                                                                                                allas varusteineen, eristetty lämpökansi, suodatin, Aqua Excellent -hoitoaineet, virtajohto ja rahti.

  Valitse sopiva väriyhdistelmä ulkoporealtaallesi täältä. Valitsemalla ’Colors’ pääset suunnittelemaan unelmiesi väriyhdistelmän. 

  Katso video>


  Ulkoporeallas kuvattuna yläviistosta
   
 • Ulkoporeallas Jacuzzi® J-480 Hinta 23990 €

  Ulkoporeallas Jacuzzi® J-480 , Hinta  22900 €, kuukausierissä 580 € kuljetettuna kotipihaan


  J-480 -ulkoporeallas on muotoilultaan kaunis ja ominaisuuksiltaan moderni ja ylellinen luksusporeallas. Altaassa on yhteensä jopa 52 isoa, pientä ja pyörivää hierontasuutinta. Altaan kuudesta istuimesta yksi on makuupaikka ja yksi hieman korkeampi istuinpaikka, joka sopii esimerkiksi vilvoitteluun tai lapselle. Makuupaikan hieronnoissa on huomioitu erityisesti pohkeet ja jopa ranteita varten on hierontasuuttimet. Altaan pohjassa on myös jalkapohjia hierova tulivuorisuutin. Tunnelmallinen vakiovaruste on myös niin sanottu shampanjasuutin, joka puhaltaa altaan pohjasta kauniit, valaistut ilmakuplat.

  Altaan vakiovarusteisiin kuuluvat muun muassa bluetooth musiikkijärjestelmä, himmenevä valaistus, valaistut juomatelineet, kaksi veden voimansiirto-ohjainta, valaistut ja korkeussäädettävät niskatyynyt ja vesiputous.

  Ulkoporeallas on ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettu ja aina kylpyvalmis. Tekninen takuu 2 vuotta, varaosatakuu 3 vuotta ja runkotakuu 10 vuotta.

  Iltalehti valitsi J-480 ulkoporealtaan Kevätmessujen upeimmaksi altaaksi!

  Mukana kaikki tarpeellinen:                                                                                                                                                 allas varusteineen, eristetty lämpökansi, suodatin, Aqua Excellent -hoitoaineet, virtajohto ja rahti.

  Valitse sopiva väriyhdistelmä ulkoporealtaallesi täältä. Valitsemalla ’Colors’ pääset suunnittelemaan unelmiesi väriyhdistelmän.

  Ulkoporeallas kuvattuna yläviistosta
   
 • Ulkoporevastavirta-allas Wellis Amazonas 29990 €

  Ulkoporevastavirta-allas Wellis Amazonas  29990 €, kuukausierissä 755 € 


  Vastavirta-altaassa yhdistyy liikunta, huvi ja rentoutuminen kaikki samassa paketissa. On kyseessä sitten virkistävä pulahdus kesähelteellä, tehokas kuntoilu sydäntalvella tai tunnelmallinen syyskuinen ilta poreiden keskellä, helppous on osa nautintoa, jonka tarjoamme jokaiseen päivääsi!

  Vastavirta-allas Amazonas ulos kuntoiluun ja rentoutumiseen. Tee oma hyvintivointikeskus kotispa. 

  Ui kuntoillen kotonasi 

  Vasta-virta-allas pihaterassilla