Ulkoporealtaat nautintoa ja rentoutusta.

Ulkoporeallas tuo  arkeesi nautintoa vuoden jokaisena päivänä. Ulkoporeallas on ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettu, aina heti kylpyvalmis ja vaivaton.

Lämmin vesi sekä tehokas ja monipuolinen hieronta rentouttaa  lihaksia kuten selkää, hartioita,jalkapohkeita sekä hieroo jalkapohjia lievittäen stressiä. Altaassa voi myös turvallisesti venytellä lihaksia-vesi kannattaa ja  hoitaa mieltä ja kehoa.
Siksi ulkoporeallas  on paikka rentoutumiseen ja nautiskeluun kiireellisen arjen keskellä – sijoitus omaan hyvinvointiisi. 

Kysy myös muita malleja. 

Lue lisää veden tyynyttävästä vaikutuksesta Terve.fi -sivulta >

Vinkki: laske hellepäivinä veden lämpötilaa, saat viilennystä keholle!

Ota rohkeasti yhteyttä - Kysy myös muita malleja

kauttamme saat ammattlaisen apua sinulle sopivan ulkoporealtaan valinnassa.

Kysy rahoitusvaihtoehdoista. Tarjoamme kaikkiin ulkoporealtaisiin osamaksukorottoman 40 kuukauden Tuohi-rahoituksen ilman käsirahaa! Osamaksukorko tasan 0%. Kampanjamaksu ensimmäisellä laskulla 50 euroa ja tilinhoitopalkkio 5 e/kk

Tarkista hinta ennen tilausta ja pyydä tarjous!

Edustamme seuraavia tuotemerkkejä: Jacuzzi® , Wellis ja Allastukku

Wellis on Euroopan suurin poreallasvalmistaja. 

Wellis valmistaa niin ulkoporealtaat, sisäporealtaat kuin vastavirta-altaat ympärivuotiseen käyttöön. Welliksen laajasta mallivalikoimasta löytyy kaikki kokoluokat yhden kylpijän altaista aina isonkin kaveriporukan tarpeisiin.

Kokeneena ulkoporeallasvalmistajana Wellis on tunnettu erityisesti modernista teknologiastaan. Ulkoporealtaissa käytetään uusinta kanadalaista ohjaus- ja lämmitystekniikkaa, kaikkiin malleihin on saatavilla wifi-etäohjaus ja altaan normaali kotikäyttö sujuu helposti ja vaivattomasti.

Materiaalit ovat erittäin laadukkaat ja korkealuokkaiset. Wellis panostaa myös ympäristöystävällisyyteen eikä ulkoporealtaissa käytetä lainkaan haitallista lasikuitua ja esimerkiksi porealtaiden ulkoverhoilu on valmistettu 100%:sti kierrätysmateriaaleista.

Welliksen altaiden design on avoin ja ajaton. Malliston ulkoporealtaat sopivat niin rintamamiestalon, modernin kivitalon kuin rivitalonkin pihalle tai jopa kerrostalon kattoterassille.

Tyylikäs ja viimeistelty ulkoverhoilu sopii monenlaiseen ympäristöön luoden harmonisen kokonaisuuden yhdessä pihan muiden elementtien kanssa.

Hierontamahdollisuudet ovat monipuoliset, voimakkaat ja miellyttävät. Säätömahdollisuudet on runsaat kaikissa Wellis-malliston ulkoporealtaissa.

Kattava suutinvalikoima, ilman ja veden optimaalinen sekoitussuhde yhdistettynä tehokkaisiin hierontapumppuihin rentouttaa pitkän työpäivän päätteeksi parantaen vedenkiertoa. Lämmin vesi ja laadukas hierontakokonaisuus lievittää myös stressiä ja parantaa hyvinvointia.

Jacuzzi® – porealtaiden edelläkävijä

Jacuzzi® on porealtaiden alkuperäinen, legendaarinen pioneeri ja alan johtava valmistaja. Jacuzzilla® on poreallasvalmistajana pitkä historia aina 1956 vuodesta alkaen. Jacuzzin® ainutlaatuinen osaaminen ilmenee altaiden muotoilussa, erinomaisissa hierontaominaisuuksissa sekä teknisessä osaamisessa.Jacuzzi® valmistaa yli 50 000 poreallasta vuodessa. Ja Pro Patio on Suomen ainoa Jacuzzin® edustaja ja maahantuoja.

Maailman ensimmäinen sisäporeallas syntyi vuonna 1956 Candino Jacuzzin pojan sairastuttua nivelreumaan. Isä halusi helpottaa poikansa oloa ja hänen nerokas kekseliäisyys ja tietämys hydrauliikasta johti kannettavan hydroterapiapumpun syntymiseen. • Ulkoporeallas Hanscraft Standard 3 ovk 7990 €

  Hanscraft Standard 3 -ulkoporeallas on valmistettu täysin kierrätettävästä GreenShield-materiaalista. Ulkoporealtaaseen mahtuu kerralla jopa 5 henkilö nauttimaan hieronnoista. Kaksi makuupaikkaa ja kaksi istumapaikkaa tarjoavat uniikin hieronnan jokaisella paikalla. Lisäksi altaassa on askelma/viilennys –paikka. Tällä paikalla viihtyvät niin aikuiset kuin lapsetkin. Istuinten muotoilu tarjoaa mukavan ja tehokkaan vesiterapeuttisen hieronnan, 31 suuttimen voimin. Vakiovarusteisiin kuuluvat mm. LED-valaistus, ergonomisesti muotoillut niskatyynyt & titaanilämmitin.

  Hinta sisältää altaan, eristetyn lämpökannen & suodattimen. 

  Tarkista hinnat ennen tilausta . Pyydä tarjous. 

  Kysy Tuohi rahoitusta

   
 • Ulkoporeallas Wellis Mars ovh 7450 €

  Ulkoporeallas Wellis Mars

  Kompaktin kokoinen, tyylikäs ulkoporeallas kolmelle henkilölle. Tässä altaassa on kaksi tilavaa makuupaikka ja yksi istumapaikka. Allas sopii pieneenkin tilaan ulkomittojensa ansiosta. Voimakkaat, kattavat hierontaominaisuudet ja tunnelmallinen led-valaistusjärjestelmä. Altaan vakiovarusteisiin kuuluu Bluetooth-musiikkijärjestelmä. Altaan ulkoverhoilu on väriltään harmaa, sisäverhoilun vaihtoehdot ovat marmori ja helmiäisvalkoiinen.  Tekninen takuu 2 vuotta, runkotakuu 7 vuotta.

  Ulkoporealtaan asennus käyttö ja ylläpito on helppoa ja henkilökuntamme asiantuntemus on tukenasi.

  Tarkista hinnat ennen tilausta. Pyydä tarjous.

  Harmaa ulkoporeallas kuvattuna ylhäältä
   
 • Ulkoporeallas Jupiter kotipihaan Nyt hinta 7990 €

  Ulkoporeallas Wellis Jupiter hinta nyt 7990 €  kotipihaan kuukausierissä 199 € ,

  allas varusteineen, suodatin, Aqua Excellent -hoitoaineet, virtajohto ja rahti kotipihaan. Uutta! Nyt altaan mukana Xtreme lämpökansi. 

  Kuuden henkilön kompakti allas mahtuu ulkomitoituksensa ansiosta myös pieneen tilaan. Tunnelmallinen led-valaistusjärjestelmä vakiona. Bluetooth-musiikkijärjestelmä vakiovarusteena! Tyylikkäät vesiputoukset viimeistelevät kylpykokemuksen. Altaan ulkoverhoilu on harmaa, sisälle löytyy useita värivaihtoehtoja.

  Tarkista hinnat ennen tilausta. Pyydä tarjous.

  Harmaa Ulkoporeallas kuvattuna ylhäältä
   
 • Ulkoporeallas Jacuzzi® J-225, Hinta 10740 €

  Jacuzzi® J-225  on kompaktin kokoinen allas pieneenkin pihaan. Tässäkään Jacuzzin altaassa ei kuitenkaan tarvitse tinkiä reilusta jalkatilasta. J-225 –ulkoporealtaaseen mahtuu jopa 5 kylpijää kerralla ja rentouttavat kylvyt kruunaa ergonomisesti muotoillut paikat erilaisin hierontaominaisuuksin. Vakiovarusteena  J-225-allasmallissa on led-valaistus, josta voit valita noin kymmenen eri värivaihtoehtoa.  Varusteisiin kuuluu myös kaunis vesiputous, joka viimeistelee tunnelmallisen kylpyhetken. Tekninen takuu 2 vuotta ja runkotakuu 7 vuotta.

  Ulkoporeallas on ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettu ja aina kylpyvalmis.

  Hinta sisältää kaiken tarpeellisen:

  allas varusteineen, eristetty lämpökansi, suodatin, Aqua Excellent -hoitoaineet, virtajohto ja rahti

  Tarkista hinta ennen tilausta. Kysy tarjous, myös rahoituksesta? 

  Ulkoporealla kuvattuna ylhäältä
   
 • Ulkoporeallas Wellis Venus Nyt 8990 € kotipihaan toimitettuna

  Tyylikäs ulkoporeallas, jossa on yksi makuupaikka ja viisi istumapaikkaa. Voimakkaat, kattavat hierontaominaisuudet ja tunnelmallinen vesirajavalaistus. Xtreme-erikoispaksu lämpökansi sekä neljän kaiuttimen Bluetooth-musiikkijärjestelmä kuuluvat altaan vakiovarusteisiin. Altaan ulkoverhoilu on harmaa, sisälle löytyy useita värivaihtoehtoja.

  Wellis Venuksen tekniset ominaisuudet ovat kattavat. Nykyaikainen muotoilu ja kahden hierontapumpun sekä useiden ilmaventtiilien ansiosta hieronnat ovat monipuoliset ja tehokkaat.  Näyttävä paketti!

  Hinta sisältää kaiken tarpeellisen:                                                                                                                              allas varusteineen, eristetty , Aqua Excellent -hoitoaineet, eristetty lämpökansi ja rahti.

  Suosituimmat lisävarusteet: Allasportaat ja kansimekanismit 

  Ulkoporealtaan asennuskäyttöönotto ja ylläpito on helppoa ja henkilökuntamme asiantuntemus on tukenasi.

  Tarkista hinta ennen tilausta. Pyydä tarjous.

  Ulkoporeallas terassilla
   
 • Ulkoporeallas Jacuzzi® City Spa 12900 €

  Ulkoporeallas Jacuzzi® City Spa, hinta 12900 € Alkaen hinta upotettavalle -versiolle.

  City Spa ulkoporeallas rentouttaa ja viimeistelee kotisi tyylin

  Jacuzzi® City Spa -ulkoporeallas tuo viimeistellyn kylpylätunnelman kotisi sisätiloihin.  Kaunis ja aistikas, laadukkaista materiaaleista muotoiltu allas on oiva paikka rentoutumiseen kahdelle kylpijälle. Ergonomisesti muotoiltujen istuimien sekä optimaaliseen, 30 asteen kulmaan asennettujen hierontasuuttimien ansiosta nautit tasokkaasta vesihieronnasta ja erinomaisesta porekylvystä. Kooltaan kompaktin ulkoporealtaan lattiaan kohdistuvaa kuormitusta on kevennetty, joten sen voi asentaa lähes minne tahansa. Jacuzzi® City Spa -ulkoporeallas sopii erinomaisesti esimerkiksi kotiin ja wellness-keskuksiin tai hotelleihin. Allasta on saatavilla sekä vapaasti seisovana että upotettavana malleina.


  Hinta sisältää kaiken tarpeellisen: 

  allas varusteineen, eristetty lämpökansi, suodatin, Aqua Excellent -hoitoaineet, virtajohto ja rahti.

  Tarkista hinta ennen tilausta. Pyydä tarjous.

  Ulkoporeallas kuvattuna ylhäältä
   
 • Ulkoporeallas Jacuzzi® J-280 hinta 12990 €, kuljetettuna kotipihaan

  Jacuzzi® J-280 -ulkoporealtaassa on erittäin tilavat istuimet jopa seitsemälle henkilölle. Tässä altaassa ei ole makuupaikkoja, vaan seitsemän ruhtinaallisen tilavaa istumapaikkaa. Yli 40 paikkakohtaista, yksilöityä hierontasuutinta tuottavat tehokkaan hieronnan ja viimeistelevät ihanan, rentouttavan kylvyn. Vakiovarusteena kylpylätunnelman hämärässä viimeistelevä led-valaistus altaan vesirajassa. Sopii hyvin myös vaativaan yrityskäyttöön. Tekninen takuu 2 vuotta ja runkotakuu 7 vuotta.

  Ulkoporeallas on ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettu ja aina kylpyvalmis.

  Mukana kaikki tarpeellinen :                                                                                                                                         

   allas varusteineen, eristetty lämpökansi, suodatin, Aqua Excellent -hoitoaineet, virtajohto ja rahti.

  Tarkista hinta ennen tilausta. Pyydä tarjous.

  Valitse sopiva väriyhdistelmä ulkoporealtaallesi täältä. Valitsemalla ’Colors’ pääset suunnittelemaan unelmiesi väriyhdistelmän. 

  Katso video>


  Ulkoporeallas kuvattuna yläviistosta
   
 • Ulkoporeallas Jacuzzi® J-480 Hinta 23990 € kuljetettuna kotipihaan

  J-480 -ulkoporeallas on muotoilultaan kaunis ja ominaisuuksiltaan moderni ja ylellinen luksusporeallas. Altaassa on yhteensä jopa 52 isoa, pientä ja pyörivää hierontasuutinta. Altaan kuudesta istuimesta yksi on makuupaikka ja yksi hieman korkeampi istuinpaikka, joka sopii esimerkiksi vilvoitteluun tai lapselle. Makuupaikan hieronnoissa on huomioitu erityisesti pohkeet ja jopa ranteita varten on hierontasuuttimet. Altaan pohjassa on myös jalkapohjia hierova tulivuorisuutin. Tunnelmallinen vakiovaruste on myös niin sanottu shampanjasuutin, joka puhaltaa altaan pohjasta kauniit, valaistut ilmakuplat.

  Altaan vakiovarusteisiin kuuluvat muun muassa bluetooth musiikkijärjestelmä, himmenevä valaistus, valaistut juomatelineet, kaksi veden voimansiirto-ohjainta, valaistut ja korkeussäädettävät niskatyynyt ja vesiputous.

  Ulkoporeallas on ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettu ja aina kylpyvalmis. Tekninen takuu 2 vuotta, varaosatakuu 3 vuotta ja runkotakuu 10 vuotta.

  Iltalehti valitsi J-480 ulkoporealtaan Kevätmessujen upeimmaksi altaaksi!

  Mukana kaikki tarpeellinen:                                                                                                                                                 allas varusteineen, eristetty lämpökansi, suodatin, Aqua Excellent -hoitoaineet, virtajohto ja rahti. 

  Tarkista hinta ennen tilausta. Pyydä tarjous.

  Valitse sopiva väriyhdistelmä ulkoporealtaallesi täältä. Valitsemalla ’Colors’ pääset suunnittelemaan unelmiesi väriyhdistelmän.

  Ulkoporeallas kuvattuna yläviistosta
   
 • Ulkoporevastavirta-allas Wellis Amazonas 29990 €

  Vastavirta-altaassa yhdistyy liikunta, huvi ja rentoutuminen kaikki samassa paketissa. On kyseessä sitten virkistävä pulahdus kesähelteellä, tehokas kuntoilu sydäntalvella tai tunnelmallinen syyskuinen ilta poreiden keskellä, helppous on osa nautintoa, jonka tarjoamme jokaiseen päivääsi!
  Tarkista hinta ennen tilausta. Pyydä tarjous.

  Vastavirta-allas Amazonas ulos kuntoiluun ja rentoutumiseen. Tee oma hyvintivointikeskus KotiSpa. 

  Ui kuntoillen kotonasi 

  Vasta-virta-allas pihaterassilla