Ulkoporealtaat nautintoa ja rentoutusta.

Ulkoporeallas tuo  arkeesi nautintoa vuoden jokaisena päivänä. Saat rentouttavia lepohetkiä itsellesi ja läheisillesi. Ulkoporeallas on ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettu, aina heti kylpyvalmis ja vaivaton. Lisäämällä kotisi jo valmiina oleviin tiloihin infrapuna-ja höyrysaunan lisäksi ulkoporealtaan pihamaalle, voit vaivatta mennä omaan yksityiseen aina valmiina olevaan kotikylpylääsi - KotiSpan. 

Heti valmis lämmin vesi sekä tehokas ja monipuolinen hieronta rentouttaa  lihaksia kuten selkää, hartioita, jalkapohkeita sekä hieroo jalkapohjia lievittäen stressiä. Altaassa voi myös turvallisesti venytellä lihaksia-vesi kannattaa ja  hoitaa mieltä ja kehoa.
Siksi ulkoporeallas  on paikka rentoutumiseen ja nautiskeluun kiireisen arjen keskellä – sijoitus omaan hyvinvointiisi. 


Lue lisää veden tyynyttävästä vaikutuksesta Terve.fi -sivulta >

Vinkki: laske hellepäivinä veden lämpötilaa, saat viilennystä keholle!


Ehdotamme tarpeisiisi ja budjettiisi sopivia ulkoporealtaita! 

Kauttamme saat ammattilaisen apua sinulle sopivan ulkoporealtaan valinnassa sekä ajantasaiset tiedot.

Wellis on Euroopan suurin poreallasvalmistaja. 


Wellis valmistaa niin ulkoporealtaat, sisäporealtaat kuin vastavirta-altaat ympärivuotiseen käyttöön. Welliksen laajasta mallivalikoimasta löytyy kaikki kokoluokat yhden kylpijän altaista aina isonkin kaveriporukan tarpeisiin.

Kokeneena ulkoporeallasvalmistajana Wellis on tunnettu erityisesti modernista teknologiastaan. Ulkoporealtaissa käytetään uusinta kanadalaista ohjaus- ja lämmitystekniikkaa, kaikkiin malleihin on saatavilla wifi-etäohjaus ja altaan normaali kotikäyttö sujuu helposti ja vaivattomasti.

Materiaalit ovat erittäin laadukkaat ja korkealuokkaiset. Wellis panostaa myös ympäristöystävällisyyteen eikä ulkoporealtaissa käytetä lainkaan haitallista lasikuitua ja esimerkiksi porealtaiden ulkoverhoilu on valmistettu 100%:sti kierrätysmateriaaleista.

Welliksen altaiden design on avoin ja ajaton. Malliston ulkoporealtaat sopivat niin rintamamiestalon, modernin kivitalon kuin rivitalonkin pihalle tai jopa kerrostalon kattoterassille.

Tyylikäs ja viimeistelty ulkoverhoilu sopii monenlaiseen ympäristöön luoden harmonisen kokonaisuuden yhdessä pihan muiden elementtien kanssa.

Hierontamahdollisuudet ovat monipuoliset, voimakkaat ja miellyttävät. Säätömahdollisuudet on runsaat kaikissa Wellis-malliston ulkoporealtaissa.

Kattava suutinvalikoima, ilman ja veden optimaalinen sekoitussuhde yhdistettynä tehokkaisiin hierontapumppuihin rentouttaa pitkän työpäivän päätteeksi parantaen vedenkiertoa. Lämmin vesi ja laadukas hierontakokonaisuus lievittää myös stressiä ja parantaa hyvinvointia.

Kattava suutinvalikoima, ilman ja veden optimaalinen sekoitussuhde yhdistettynä tehokkaisiin hierontapumppuihin rentouttaa pitkän työpäivän päätteeksi parantaen vedenkiertoa. Lämmin vesi ja laadukas hierontakokonaisuus lievittää myös stressiä ja parantaa hyvinvointia.