Ulkoporealtaat nautintoa ja rentoutusta

Ulkoporeallas tuo  arkeesi nautintoa vuoden jokaisena päivänä. Ulkoporeallas on ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettu, aina heti kylpyvalmis ja vaivaton.

Lämmin vesi sekä tehokas ja monipuolinen hieronta rentouttaa  lihaksia kuten selkää, hartioita,jalkapohkeita sekä hieroo jalkapohjia lievittäen stressiä. Altaassa voi myös turvallisesti venytellä lihaksia-vesi kannattaa ja  hoitaa mieltä ja kehoa.
Siksi ulkoporeallas  on paikka rentoutumiseen ja nautiskeluun kiireellisen arjen keskellä – sijoitus omaan hyvinvointiisi. 

Lue lisää veden tyynyttävästä vaikutuksesta Terve.fi -sivulta >

Vinkki: laske hellepäivinä veden lämpötilaa, saat viilennystä keholle!

Hinnat sisältävät:

altaan, eristetyn lämpökannen, vaivattomat hoitoaineet, virtajohdon sekä rahdin. 

Ammattitaitoinen henkilökunta auttaa sinua kaikissa altaisiin liittyvissä kysymyksissä. 

Ota rohkeasti yhteyttä - Kysy myös muita malleja

kauttamme saat ammattlaisen apua sinulle sopivan ulkoporealtaan valinnassa.

Kysy rahoitusvaihtoehdoista. Tarjoamme kaikkiin ulkoporealtaisiin osamaksukorottoman 40 kuukauden Tuohi-rahoituksen ilman käsirahaa! Osamaksukorko tasan 0%. Kampanjamaksu ensimmäisellä laskulla 50 euroa ja tilinhoitopalkkio 5 e/kk

Tarkista hinta ennen tilausta ja pyydä tarjous!

Edustamme seuraavia tuotemerkkejä: Jacuzzi® , Wellis ja Allastukku

Wellis on Euroopan suurin poreallasvalmistaja. 

Wellis valmistaa niin ulkoporealtaat, sisäporealtaat kuin vastavirta-altaat ympärivuotiseen käyttöön. Welliksen laajasta mallivalikoimasta löytyy kaikki kokoluokat yhden kylpijän altaista aina isonkin kaveriporukan tarpeisiin.

Kokeneena ulkoporeallasvalmistajana Wellis on tunnettu erityisesti modernista teknologiastaan. Ulkoporealtaissa käytetään uusinta kanadalaista ohjaus- ja lämmitystekniikkaa, kaikkiin malleihin on saatavilla wifi-etäohjaus ja altaan normaali kotikäyttö sujuu helposti ja vaivattomasti.

Materiaalit ovat erittäin laadukkaat ja korkealuokkaiset. Wellis panostaa myös ympäristöystävällisyyteen eikä ulkoporealtaissa käytetä lainkaan haitallista lasikuitua ja esimerkiksi porealtaiden ulkoverhoilu on valmistettu 100%:sti kierrätysmateriaaleista.

Welliksen altaiden design on avoin ja ajaton. Malliston ulkoporealtaat sopivat niin rintamamiestalon, modernin kivitalon kuin rivitalonkin pihalle tai jopa kerrostalon kattoterassille.

Tyylikäs ja viimeistelty ulkoverhoilu sopii monenlaiseen ympäristöön luoden harmonisen kokonaisuuden yhdessä pihan muiden elementtien kanssa.

Hierontamahdollisuudet ovat monipuoliset, voimakkaat ja miellyttävät. Säätömahdollisuudet on runsaat kaikissa Wellis-malliston ulkoporealtaissa.

Kattava suutinvalikoima, ilman ja veden optimaalinen sekoitussuhde yhdistettynä tehokkaisiin hierontapumppuihin rentouttaa pitkän työpäivän päätteeksi parantaen vedenkiertoa. Lämmin vesi ja laadukas hierontakokonaisuus lievittää myös stressiä ja parantaa hyvinvointia.

Jacuzzi® – porealtaiden edelläkävijä

Jacuzzi® on porealtaiden alkuperäinen, legendaarinen pioneeri ja alan johtava valmistaja. Jacuzzilla® on poreallasvalmistajana pitkä historia aina 1956 vuodesta alkaen. Jacuzzin® ainutlaatuinen osaaminen ilmenee altaiden muotoilussa, erinomaisissa hierontaominaisuuksissa sekä teknisessä osaamisessa.J

acuzzi® valmistaa yli 50 000 poreallasta vuodessa. Ja Pro Patio on Suomen ainoa Jacuzzin® edustaja ja maahantuoja.

Maailman ensimmäinen sisäporeallas syntyi vuonna 1956 Candino Jacuzzin pojan sairastuttua nivelreumaan. Isä halusi helpottaa poikansa oloa ja hänen nerokas kekseliäisyys ja tietämys hydrauliikasta johti kannettavan hydroterapiapumpun syntymiseen. • Ulkoporeallas Inari 5490 €, Nyt 4950 €

  Ulkoporeallas Inari, hinta 5490 €, kotipihaan 40 kk rahoitus 

  Ulkoporealtaan hienostunut lumenvalkoinen altaan sisäväri päästää led-valaistuksen oikeuksiinsa pimeissä syys- ja talvi-illoissa. Spa Inari-ulkoporealtaan valmistaa Euroopan suurin poreallasvalmistaja Wellis.

   Kansi ja suodatin kuuluu hintaan. Hinta ei sisällä virtajohtoa, hoitoaineita eikä rahtia.

  Valkoinen ulkoporeallas kuvattu ylhäältä
   
 • Ulkoporeallas Koli norm hinta 6250 €, nyt 5250 €

  Näppärä ulkoporeallas Spa Koli kahdella makuu- ja kolmella istumapaikalla. Kattavat jalkahieronnat pohkeille ja jalkapohjille.Tyylikäs lumenvalkoinen sisäväri päästää vesirajassa olevan led-valaistuksen oikeuksiinsa pimeinä syys- ja talvi-iltoina.

  Ulkoverhoilu on harmaa, lämpökansi tummanharmaa. Koko 190 x 190 , 5 henkilölle, joista 2 makuupaikkaa

  Hinta ei sisällä virtajohtoa, hoitoaineita eikä rahtia. Kansi ja suodatin kuuluu hintaan. 


  Valkoinen ulkoporeallas kuvattu ylhäältä
   
 • Ulkoporeallas Wellis Mars ovh 6990 € , nyt 6250 €

  Ulkoporeallas Wellis Mars, nyt 6250 €, kuukausierissä  alkaen 205 €

  Kompaktin kokoinen, tyylikäs ulkoporeallas kolmelle henkilölle. Tässä altaassa on kaksi tilavaa makuupaikka ja yksi istumapaikka. Allas sopii pieneenkin tilaan ulkomittojensa ansiosta. Voimakkaat, kattavat hierontaominaisuudet ja tunnelmallinen led-valaistusjärjestelmä. Altaan vakiovarusteisiin kuuluu Bluetooth-musiikkijärjestelmä. Altaan ulkoverhoilu on väriltään harmaa, sisäverhoilun vaihtoehdot ovat marmori ja helmiäisvalkoiinen.  Tekninen takuu 2 vuotta, runkotakuu 7 vuotta.

  Ulkoporealtaan asennus käyttö ja ylläpito on helppoa ja henkilökuntamme asiantuntemus on tukenasi.

  Harmaa ulkoporeallas kuvattuna ylhäältä
   
 • Ulkoporeallas Jupiter kotipihaan Norm hinta 7990 €, nyt 6990 €

  Ulkoporeallas Wellis Jupiter hinta nyt 6990 €  kotipihaan kuukausierissä 199 € ,

  allas varusteineen, suodatin, Aqua Excellent -hoitoaineet, virtajohto ja rahti kotipihaan. Uutta! Nyt altaan mukana Xtreme lämpökansi. 

  Kuuden henkilön kompakti allas mahtuu ulkomitoituksensa ansiosta myös pieneen tilaan. Tunnelmallinen led-valaistusjärjestelmä vakiona. Bluetooth-musiikkijärjestelmä vakiovarusteena! Tyylikkäät vesiputoukset viimeistelevät kylpykokemuksen. Altaan ulkoverhoilu on harmaa, sisälle löytyy useita värivaihtoehtoja.

  Harmaa Ulkoporeallas kuvattuna ylhäältä
   
 • Ulkoporeallas Jacuzzi® J-225, Hinta 9740 € nyt kotipihaan toimitettuna 8740 €

  Jacuzzi® J-225  on kompaktin kokoinen allas pieneenkin pihaan. Tässäkään Jacuzzin altaassa ei kuitenkaan tarvitse tinkiä reilusta jalkatilasta. J-225 –ulkoporealtaaseen mahtuu jopa 5 kylpijää kerralla ja rentouttavat kylvyt kruunaa ergonomisesti muotoillut paikat erilaisin hierontaominaisuuksin. Vakiovarusteena  J-225-allasmallissa on led-valaistus, josta voit valita noin kymmenen eri värivaihtoehtoa.  Varusteisiin kuuluu myös kaunis vesiputous, joka viimeistelee tunnelmallisen kylpyhetken. Tekninen takuu 2 vuotta ja runkotakuu 7 vuotta.

  Ulkoporeallas on ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettu ja aina kylpyvalmis.

  Hinta sisältää kaiken tarpeellisen:

  allas varusteineen, eristetty lämpökansi, suodatin, Aqua Excellent -hoitoaineet, virtajohto ja rahti

  Kysy tarjous, myös rahoituksesta? 

  Ulkoporealla kuvattuna ylhäältä
   
 • Ulkoporeallas Wellis Venus Hinta 8990 € tarjous 7990 € kotipihaan toimitettuna

  Tyylikäs ulkoporeallas, jossa on yksi makuupaikka ja viisi istumapaikkaa. Voimakkaat, kattavat hierontaominaisuudet ja tunnelmallinen vesirajavalaistus. Xtreme-erikoispaksu lämpökansi sekä neljän kaiuttimen Bluetooth-musiikkijärjestelmä kuuluvat altaan vakiovarusteisiin. Altaan ulkoverhoilu on harmaa, sisälle löytyy useita värivaihtoehtoja.

  Wellis Venuksen tekniset ominaisuudet ovat kattavat. Nykyaikainen muotoilu ja kahden hierontapumpun sekä useiden ilmaventtiilien ansiosta hieronnat ovat monipuoliset ja tehokkaat.  Näyttävä paketti!

  Hinta sisältää kaiken tarpeellisen:                                                                                                                              allas varusteineen, eristetty , Aqua Excellent -hoitoaineet, eristetty lämpökansi ja rahti.

  Suosituimmat lisävarusteet: Allasportaat ja kansimekanismit 

  Ulkoporealtaan asennuskäyttöönotto ja ylläpito on helppoa ja henkilökuntamme asiantuntemus on tukenasi.

  Ulkoporeallas terassilla
   
 • Ulkoporeallas Wellis Saturn Hinta 9990 € nyt 8990 €, kotipihaan toimitettuna

  Tyylikäs ulkoporeallas, jossa on kaksi makuupaikkaa ja kolme istumapaikkaa. Voimakkaat, kattavat hierontaominaisuudet ja tunnelmallinen vesirajavalaistus takaavat rentouttavat kylpyhetkeä. Neljän kaiuttimen Bluetooth-musiikkijärjestelmä kuuluvat altaan vakiovarusteisiin.

  Wellis Saturnus -ulkoporealtaan tekniset ominaisuudet ovat kattavat. Nykyaikainen muotoilu ja kahden hierontapumpun sekä useiden ilmaventtiilien ansiosta hieronnat ovat monipuoliset ja tehokkaat. Näyttävä paketti.

  Hinta sisältää kaiken tarpeellisen

  allas varusteineen, eristetty lämpökansi, suodatin, Aqua Excellent -hoitoaineet, virtajohto ja rahti suodatin, 

  Ulkoporeallas kuvattuna ylhäältä
   
 • Ulkoporeallas Jacuzzi® City Spa 12900 €

  Ulkoporeallas Jacuzzi® City Spa, hinta 12900 € , 328 €/kk, kotiinkuljetettuna


  City Spa ulkoporeallas rentouttaa ja viimeistelee kotisi tyylin

  Jacuzzi® City Spa -ulkoporeallas tuo viimeistellyn kylpylätunnelman kotisi sisätiloihin.  Kaunis ja aistikas, laadukkaista materiaaleista muotoiltu allas on oiva paikka rentoutumiseen kahdelle kylpijälle. Ergonomisesti muotoiltujen istuimien sekä optimaaliseen, 30 asteen kulmaan asennettujen hierontasuuttimien ansiosta nautit tasokkaasta vesihieronnasta ja erinomaisesta porekylvystä. Kooltaan kompaktin ulkoporealtaan lattiaan kohdistuvaa kuormitusta on kevennetty, joten sen voi asentaa lähes minne tahansa. Jacuzzi® City Spa -ulkoporeallas sopii erinomaisesti esimerkiksi kotiin ja wellness-keskuksiin tai hotelleihin. Allasta on saatavilla sekä vapaasti seisovana että upotettavana malleina.


  Hinta sisältää kaiken tarpeellisen: 

  allas varusteineen, eristetty lämpökansi, suodatin, Aqua Excellent -hoitoaineet, virtajohto ja rahti.


  Ulkoporeallas kuvattuna ylhäältä
   
 • Ulkoporeallas Wellis Kilimanjaro, ovh 14490 €

  Ulkoporeallas Wellis Kilimanjaro, hinta 14490 €, kuukausierissä 355 € kotipihaan toimitettuna

  Wellis Kilimanjaro on edistyksellinen ja suuri allas vaativille kylpijöille. Tyylikkäästi muotoillussa ja verhoillussa Kilimanjarossa on kylpijöille runsaasti tilaa. Istuimet ovat tilavat ja jalkatilaa on runsaasti jokaiselle kylpijälle.

  Altaan suunnittelussa on huomioitu, että ominaisuuksista riittää varmasti kaikille kylpijöille: Altaassa on peräti kolme tehokasta vesihierontapumppua ja esilämmitetty ilmapumppu. Optimaalisesti sijoitetut pyörivät, isot ja pienet hierontasuuttimet rentouttavat kehon lihakset. Myös aromaterapia haluamillasi tuoksuilla.

  Porealtaan tunnelman viimeistelee led-valaistusjärjestelmä, valaistut niskatuet ja valaistut vesiputoukset sekä lasitelineet. Vakiovaruisteisiin kuuluu myös erityispaksu Xtreme-lämpökansi sekä Bluetooth-musiikkijärjestelmä. Wellis Kilimanjaron värit voi valita itse tehtaan värikartasta. Tekninen takuu 2 vuotta, runkotakuu 7 vuotta.

  Mukana kaikki tarpeellinen: 

  allas varusteineen, eristetty lämpökansi, suodatin, Aqua Excellent -hoitoaineet, virtajohto ja rahti.  Ulkoporeallas, jossa lapset leikkivät
   
 • Ulkoporeallas Jacuzzi® J-280 hinta 11990 €, nyt 9990 € kuljetettuna kotipihaan

  Jacuzzi® J-280 -ulkoporealtaassa on erittäin tilavat istuimet jopa seitsemälle henkilölle. Tässä altaassa ei ole makuupaikkoja, vaan seitsemän ruhtinaallisen tilavaa istumapaikkaa. Yli 40 paikkakohtaista, yksilöityä hierontasuutinta tuottavat tehokkaan hieronnan ja viimeistelevät ihanan, rentouttavan kylvyn. Vakiovarusteena kylpylätunnelman hämärässä viimeistelevä led-valaistus altaan vesirajassa. Sopii hyvin myös vaativaan yrityskäyttöön. Tekninen takuu 2 vuotta ja runkotakuu 7 vuotta.

  Ulkoporeallas on ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettu ja aina kylpyvalmis.

  Mukana kaikki tarpeellinen :                                                                                                                                         

   allas varusteineen, eristetty lämpökansi, suodatin, Aqua Excellent -hoitoaineet, virtajohto ja rahti.

  Valitse sopiva väriyhdistelmä ulkoporealtaallesi täältä. Valitsemalla ’Colors’ pääset suunnittelemaan unelmiesi väriyhdistelmän. 

  Katso video>


  Ulkoporeallas kuvattuna yläviistosta
   
 • Ulkoporeallas Jacuzzi® J-480 Hinta 23990 € kuljetettuna kotipihaan

  J-480 -ulkoporeallas on muotoilultaan kaunis ja ominaisuuksiltaan moderni ja ylellinen luksusporeallas. Altaassa on yhteensä jopa 52 isoa, pientä ja pyörivää hierontasuutinta. Altaan kuudesta istuimesta yksi on makuupaikka ja yksi hieman korkeampi istuinpaikka, joka sopii esimerkiksi vilvoitteluun tai lapselle. Makuupaikan hieronnoissa on huomioitu erityisesti pohkeet ja jopa ranteita varten on hierontasuuttimet. Altaan pohjassa on myös jalkapohjia hierova tulivuorisuutin. Tunnelmallinen vakiovaruste on myös niin sanottu shampanjasuutin, joka puhaltaa altaan pohjasta kauniit, valaistut ilmakuplat.

  Altaan vakiovarusteisiin kuuluvat muun muassa bluetooth musiikkijärjestelmä, himmenevä valaistus, valaistut juomatelineet, kaksi veden voimansiirto-ohjainta, valaistut ja korkeussäädettävät niskatyynyt ja vesiputous.

  Ulkoporeallas on ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettu ja aina kylpyvalmis. Tekninen takuu 2 vuotta, varaosatakuu 3 vuotta ja runkotakuu 10 vuotta.

  Iltalehti valitsi J-480 ulkoporealtaan Kevätmessujen upeimmaksi altaaksi!

  Mukana kaikki tarpeellinen:                                                                                                                                                 allas varusteineen, eristetty lämpökansi, suodatin, Aqua Excellent -hoitoaineet, virtajohto ja rahti.

  Valitse sopiva väriyhdistelmä ulkoporealtaallesi täältä. Valitsemalla ’Colors’ pääset suunnittelemaan unelmiesi väriyhdistelmän.

  Ulkoporeallas kuvattuna yläviistosta
   
 • Ulkoporevastavirta-allas Wellis Amazonas 23990 €

  Vastavirta-altaassa yhdistyy liikunta, huvi ja rentoutuminen kaikki samassa paketissa. On kyseessä sitten virkistävä pulahdus kesähelteellä, tehokas kuntoilu sydäntalvella tai tunnelmallinen syyskuinen ilta poreiden keskellä, helppous on osa nautintoa, jonka tarjoamme jokaiseen päivääsi!

  Vastavirta-allas Amazonas ulos kuntoiluun ja rentoutumiseen. Tee oma hyvintivointikeskus KotiSpa. 

  Ui kuntoillen kotonasi 

  Vasta-virta-allas pihaterassilla