Ulkoporeallas, jossa lapset leikkivät
Ulkoporeallas Wellis Robinson
  • porealtaat Wellis-Robinson
  • Wellis-Kilimanjaro---Robinsson
 

Ulkoporeallas Wellis Kilimanjaro, ovh 14490 €

Ulkoporeallas Wellis Kilimanjaro, hinta 14490 €, kuukausierissä 355 € kotipihaan toimitettuna

Wellis Kilimanjaro on edistyksellinen ja suuri allas vaativille kylpijöille. Tyylikkäästi muotoillussa ja verhoillussa Kilimanjarossa on kylpijöille runsaasti tilaa. Istuimet ovat tilavat ja jalkatilaa on runsaasti jokaiselle kylpijälle.

Altaan suunnittelussa on huomioitu, että ominaisuuksista riittää varmasti kaikille kylpijöille: Altaassa on peräti kolme tehokasta vesihierontapumppua ja esilämmitetty ilmapumppu. Optimaalisesti sijoitetut pyörivät, isot ja pienet hierontasuuttimet rentouttavat kehon lihakset. Myös aromaterapia haluamillasi tuoksuilla.

Porealtaan tunnelman viimeistelee led-valaistusjärjestelmä, valaistut niskatuet ja valaistut vesiputoukset sekä lasitelineet. Vakiovaruisteisiin kuuluu myös erityispaksu Xtreme-lämpökansi sekä Bluetooth-musiikkijärjestelmä. Wellis Kilimanjaron värit voi valita itse tehtaan värikartasta. Tekninen takuu 2 vuotta, runkotakuu 7 vuotta.

Mukana kaikki tarpeellinen: 

allas varusteineen, eristetty lämpökansi, suodatin, Aqua Excellent -hoitoaineet, virtajohto ja rahti.Mitat 230x230x93 cm 
Henkilöiden määrä 6 istumapaikkaa, josta 1 makuupaikka) 
Tyhjäpaino 410 kg
Tilavuus 1450l 
Lämmittimen teho 3 kW 
Pumpputeho 3 x 2,2 kW 
Sähköliitäntä 3 x 16A 

Tarkista ja kysy hintatarjous!