Ulkoporeallas kuvattuna yläviistosta
Ulkoporeallas Jacuzzi® J-480
  • porealtaat Jacuzzi-480
 

Ulkoporeallas Jacuzzi® J-480 Hinta 23990 € kuljetettuna kotipihaan

J-480 -ulkoporeallas on muotoilultaan kaunis ja ominaisuuksiltaan moderni ja ylellinen luksusporeallas. Altaassa on yhteensä jopa 52 isoa, pientä ja pyörivää hierontasuutinta. Altaan kuudesta istuimesta yksi on makuupaikka ja yksi hieman korkeampi istuinpaikka, joka sopii esimerkiksi vilvoitteluun tai lapselle. Makuupaikan hieronnoissa on huomioitu erityisesti pohkeet ja jopa ranteita varten on hierontasuuttimet. Altaan pohjassa on myös jalkapohjia hierova tulivuorisuutin. Tunnelmallinen vakiovaruste on myös niin sanottu shampanjasuutin, joka puhaltaa altaan pohjasta kauniit, valaistut ilmakuplat.

Altaan vakiovarusteisiin kuuluvat muun muassa bluetooth musiikkijärjestelmä, himmenevä valaistus, valaistut juomatelineet, kaksi veden voimansiirto-ohjainta, valaistut ja korkeussäädettävät niskatyynyt ja vesiputous.

Ulkoporeallas on ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettu ja aina kylpyvalmis. Tekninen takuu 2 vuotta, varaosatakuu 3 vuotta ja runkotakuu 10 vuotta.

Iltalehti valitsi J-480 ulkoporealtaan Kevätmessujen upeimmaksi altaaksi!

Mukana kaikki tarpeellinen:                                                                                                                                                 allas varusteineen, eristetty lämpökansi, suodatin, Aqua Excellent -hoitoaineet, virtajohto ja rahti. 

Tarkista hinta ennen tilausta. Pyydä tarjous.

Valitse sopiva väriyhdistelmä ulkoporealtaallesi täältä. Valitsemalla ’Colors’ pääset suunnittelemaan unelmiesi väriyhdistelmän.

Mitat 239 x 239 x 99 cm
Henkilöiden määrä (min.) 6 a 1 makuupaikka
Suuttimia 48
Tyhjäpaino 454kg
Lämmittimen teho 2,7
Sähköliitäntä 3xA16

Tarkista ja kysy hintatarjous!