Vasta-virta-allas pihaterassilla
Vasta-virta-allas Wellis Amazonas
  • Vastavirta-allas
 

Ulkoporevastavirta-allas Wellis Amazonas 29990 €

Vastavirta-altaassa yhdistyy liikunta, huvi ja rentoutuminen kaikki samassa paketissa. On kyseessä sitten virkistävä pulahdus kesähelteellä, tehokas kuntoilu sydäntalvella tai tunnelmallinen syyskuinen ilta poreiden keskellä, helppous on osa nautintoa, jonka tarjoamme jokaiseen päivääsi!
Tarkista hinta ennen tilausta. Pyydä tarjous.

Vastavirta-allas Amazonas ulos kuntoiluun ja rentoutumiseen. Tee oma hyvintivointikeskus KotiSpa. 

Ui kuntoillen kotonasi 

Vastavirta-altaat? Onko se uima-allas? Onko se ulkoporeallas? Ei, se on swim-allas! Uima-altaan ja ulkoporealtaan sulautuma. Uimatila on varustettu säädettävällä vastavirtakoneistolla, jossa uit vuoden jokaisena päivänä. Siinä omalla pihallasi. Toisessa päädyssä on hierovat istuimet, joissa otat nautit tukevasta hieronnasta uintiretken jälkeen. Swim-altaan asennuskustannukset ovat huomattavasti pienemmät kuin perinteisen uima-altaan, sillä swim-allas toimitetaan valmiina pakettina. Et tarvitse erillistä tekniikkahuonetta tai vesiliitäntöjä vaan allas pitää sisällään kaiken tarvittavan. Täyttö puutarhaletkulla ja allas puhdistaa veden päivittäin. Swim

Welliksen Amazonas vastavirta-allas. 5,5 metrisestä vastavirta-altaasta löytyy sekä swim ominaisuus uintia varten että poreallastila rentoutumista varten. Tämän vastavirta-altaan tekniset ominaisuudet ovat huippuluokkaa ja muotoilu tyylikäs. Elegantti led-valaistus viimeistelee kokonaisuuden.

Vastavirta-allas on ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettu ja aina käyttövalmis. Veden puhtautta hoidetaan hoitoaineiden avulla ja veden vaihtoväli on jopa yksi vuosi. Tekninen takuu 2 vuotta, runkotakuu 7 vuotta.

Wellis Amazonaksesta saatavilla Turbine-versio. 

Mitat 546x230x150, tyhjäpaino 950 kg, tilavuus 7342 l, pumpputeho 1x4kW, suuttimia 3 kW, lämmittimen teho 3 kW, sähköliitäntä 3 x 16A
Tarkista ja kysy hinta!