Kannattaa aina kysyä vertaileva tarjous


 • Infrapunasauna 1-2 H kiuassaunaan 3 kpl Duetto infrapunalämmittimillä Gira ajastimella 1246 €

  Paketti sisältää: 3 kpl kiuassaunan Infrapunalämmitin Duetto ja Gira-ajastimen. Nojat eivät sisälly paketin hintaan 

  Kun kiukaalla pidetään saunatila n 45- 50 asteessa, tarvitaan Duetto infrapunalämmittimiä vähemmän, jolloin voi hyvin tehdä infrapunasaunan kiuassaunassa vaikka vain yhdelle.Kiuassaunassa 1 H infrapunasaunanurkkauksessa saa infralämpöä selälle, kyljille ja jaloille, jos pitää jalkoja lauteella. Mikäli lauteella halutaan istua, asenna Duetto infrapunalämmittimet lauteen alle, silloin jalat saa infralämpöä.

  Infrapunasauna 2 H lle kiuassaunassa käyttäen 3 kpl Duettoja 

  Tarjouspakettia voit käyttää myös niin, että asennat lauteen toiseen päähän infrapunalämmitin Dueton, silloin kaksi henkeä saa lauteen päädyissä nojaten selälle infrapunalämpöä.

  Infrapunasaunan voit tehdä usealle Duetto infrapunalämmittimillä ks esim kuvia.

  Pääperiaate,  että infrapunalämmittimet, Duetot, sijoitetaan jokaisen saunojan selän taakse ja mielellään myös kyljille ja jaloille, jotta ne saavat hoitavaa infrapunalämpöä.

  Duetoilla yhdistelmäsauna.
Voit loikoilla jalat lauteella
   
 • Vaihda suihkusi paikalle höyry- ja infrapunasauna sinulle sopivasta mallista.

  Kaikista malleista mallista riippuen - 10 % - 12 % ks mallit

   

  Höyrysuihkukaappeja infrapunatoiminnalla on eri erilaisia ja kokoisia. Valitse itse mikä paraiten sopii  tarpeisiisi ja tilaasi. 
  Ratkaisu saunattomaan asuntoon.                                     
  Yhdistä infrapunasauna ja höyrysaunasuihkun kanssa samaan tilaan, Silloin saat kotiisi ratkaisun, joka tekee kylpyhuoneestasi ylellisen ja viihtyisän. Asut sitten kerrostalossa, omakotitalossa tai rivitalossa. Infrapunahöyrykaappi on oiva ratkaisu myös omakotitaloon ja luo saunaosastoon tai suihkutilaan kylpylätunnelman. Pienimuotoinen 

  Omakylpylä kotisi suihkutilassa. 

  Kuvassa kahden hengen höyrysauna infrapunalämmittimillä


  Hae oma Infrapuna-höyrysaunamallisi täältä.

  Kysy vertaileva tarjous.


   
 • Infrasaunasetti 5 m3 kiuassaunaan hinta 1375 €

  Kiuassaunasta saa hyvin toimivan infrapunasaunan, kun paneelin alle asennetaan Infrapunalämpökalvot. 

  • 4 kpl 60x160 kalvoa 
  • 2 kpl 60x80 kalvoaa 
  • 1 kpl Econ D 1 , asennetaan kuivaan tilaan

  Huom! Teho on laskettu, kun ensin kiukaalla nostetaan saunan lämpötila n 45-50 asteeseen. Mikäli saunassa on lasi yms kovaa pintaa, tehon tarve nousee n 1000 W/m2 

  Infrapunalämmittimet voi asentaa myös näkymättömiin saunan seinäpaneelien alle. Infrapunalämmittiminä toimii tällöin infrapunakalvot / saunakalvot

   
 • Ulkoporealtaat kotiin kuljetettuna. Tarjous Wellis Jupiter norm hinta 7990 €

  Wellis Dream nyt 6990 € ovh 7990 € 

  Kuuden henkilön kompakti allas mahtuu ulkomitoituksensa ansiosta myös pieneen tilaan. Tunnelmallinen led-valaistusjärjestelmä vakiona. Bluetooth-musiikkijärjestelmä vakiovarusteena! Tyylikkäät vesiputoukset viimeistelevät kylpykokemuksen. Altaan ulkoverhoilu on harmaa, sisälle löytyy useita värivaihtoehtoja.

  Uutta! Nyt altaan mukana Xtreme lämpökansi

  Dream- ulkoporeallas ympärivuotiseen käyttöön omalle tai mökin pihalle! Viileä ilta, tähtitaivas ja +38-asteinen vesi hyvässä seurassa, mikä sen parempaa? Helteisinä kesäpäivinä saat viilennystä kun pudotat lämpötilaa, toimii..Ulkoporeallas on aina käyttövalmis, vettä ei tarvitse erikseen lämmittää vaan kansi pois ja kylpyyn! Lämpimän veden lisäksi nautit vesihieronnasta, rentoutat lihakset ja koko kropan.

  Kokeneena ulkoporeallasvalmistajana Wellis on tunnettu erityisesti modernista teknologiastaan. Ulkoporealtaissa käytetään uusinta kanadalaista ohjaus- ja lämmitystekniikkaa, kaikkiin malleihin on saatavilla wifi-etäohjaus ja altaan normaali kotikäyttö sujuu helposti ja vaivattomasti.

  Materiaalit ovat erittäin laadukkaat ja korkealuokkaiset. Wellis panostaa myös ympäristöystävällisyyteen eikä ulkoporealtaissa käytetä lainkaan haitallista lasikuitua ja esimerkiksi porealtaiden ulkoverhoilu on valmistettu 100%:sti kierrätysmateriaaleista

  Katso mallit