• 3 kpl Duetto lämmitinpakettiu kiuassaunaan Gira-ajastimella

  Ovh hinta 1435 €  TARJOUS 31.3.2021 asti 1115 €

  Paketti sisältää: 3 kpl kiuassaunan Infrapunalämmittimiä Duetto ja Gira-ajastimen. (Nojat eivät sisälly paketin hintaan.)

  Infrapunasauna 2 H lle kiuassaunassa käyttäen 3 kpl Duettoja 

  Tarjouspakettia voit käyttää myös niin, että asennat lauteen toiseen päähän infrapunalämmitin Dueton, silloin kaksi henkeä saa lauteen päädyissä nojaten selälle infrapunalämpöä.

  Infrapunasaunan voit tehdä usealle Duetto infrapunalämmittimillä ks esim kuvia.

  Pääperiaate,  että infrapunalämmittimet, Duetot, sijoitetaan jokaisen saunojan selän taakse ja mielellään myös kyljille ja jaloille, jotta ne saavat hoitavaa infrapunalämpöä.

  Duetoilla yhdistelmäsauna.
Voit loikoilla jalat lauteella
   
 • Vaihda suihkusi paikalle höyry- ja infrapunasauna sinulle sopivasta mallista.

  Tarjouksessa kaikki mallit 31.3.2021 asti -15 % 


  Höyrysuihkukaappeja infrapunatoiminnalla on eri erilaisia ja kokoisia. Valitse itse mikä paraiten sopii  tarpeisiisi ja tilaasi. 
  Ratkaisu saunattomaan asuntoon.                                     
  Yhdistä suihkusi paikalle monitoimikaappi, jossa infrapuna- ja höyrysauna, sadesuihku sekä monivärivalot. Silloin saat kotiisi ratkaisun, joka tekee kylpyhuoneestasi ylellisen ja viihtyisän. Asut sitten kerrostalossa, omakotitalossa tai rivitalossa. Infrapunahöyrykaappi on oiva ratkaisu myös omakotitaloon ja luo saunaosastoon tai suihkutilaan kylpylätunnelman. Pienimuotoinen Omakylpylä kotisi suihkutilassa. 

  Kuvassa kahden hengen höyrysauna infrapunalämmittimillä


  Hae oma Infrapuna-höyrysaunamallisi täältä.   
 • Infrasaunasetti 5 m3 kiuassaunaan ovh hinta 1480 €

  Tarjous  voimassa  asti 1136 €

  Kiuassaunasta saa hyvin toimivan infrapunasaunan, kun paneelin alle asennetaan Infrapunalämpökalvot. 

  • 4 kpl 60x160 kalvoa 
  • 2 kpl 60x80 kalvoaa 
  • 1 kpl Econ D 1 , asennetaan kuivaan tilaan

  Huom! Teho on laskettu, kun ensin kiukaalla nostetaan saunan lämpötila n 45-50 asteeseen. Mikäli saunassa on lasi yms kovaa pintaa, tehon tarve nousee n 1000 W/m2 

  Infrapunalämmittimet voi asentaa myös näkymättömiin saunan seinäpaneelien alle. Infrapunalämmittiminä toimii tällöin infrapunakalvot / saunakalvot

   
 • Ulkoporealtaat Wellis Jupiter norm hinta 7990 €


  Kuuden henkilön kompakti allas mahtuu ulkomitoituksensa ansiosta myös pieneen tilaan. Tunnelmallinen led-valaistusjärjestelmä vakiona. Bluetooth-musiikkijärjestelmä vakiovarusteena! Tyylikkäät vesiputoukset viimeistelevät kylpykokemuksen. Altaan ulkoverhoilu on harmaa, sisälle löytyy useita värivaihtoehtoja.

  Uutta! Nyt altaan mukana Xtreme lämpökansi

  Dream- ulkoporeallas ympärivuotiseen käyttöön omalle tai mökin pihalle! Viileä ilta, tähtitaivas ja +38-asteinen vesi hyvässä seurassa, mikä sen parempaa? Helteisinä kesäpäivinä saat viilennystä kun pudotat lämpötilaa, toimii..Ulkoporeallas on aina käyttövalmis, vettä ei tarvitse erikseen lämmittää vaan kansi pois ja kylpyyn! Lämpimän veden lisäksi nautit vesihieronnasta, rentoutat lihakset ja koko kropan.

  Kokeneena ulkoporeallasvalmistajana Wellis on tunnettu erityisesti modernista teknologiastaan. Ulkoporealtaissa käytetään uusinta kanadalaista ohjaus- ja lämmitystekniikkaa, kaikkiin malleihin on saatavilla wifi-etäohjaus ja altaan normaali kotikäyttö sujuu helposti ja vaivattomasti.

  Materiaalit ovat erittäin laadukkaat ja korkealuokkaiset. Wellis panostaa myös ympäristöystävällisyyteen eikä ulkoporealtaissa käytetä lainkaan haitallista lasikuitua ja esimerkiksi porealtaiden ulkoverhoilu on valmistettu 100%:sti kierrätysmateriaaleista

  Katso mallit