Ihminen makaa saunan lauteilla pyyhe päällä
Duetto-Infrasaunalämmittimet kiuassaunassa

Infrapunasaunasauna yhdelle Duetto lämmittimillä Hinta 1250 €

Kun rakennat uutta tai remontoit vanhaa, ota huomioon infrapunasaunamahdollisuus kotiisi.
Voit toteuttaa saunan joko erilliseen kuivaan tilaan tilaan, olemassa olevaan tai rakenteilla olevaan saunaan. 

Saat helposti nykyisestä saunastasi "Hybridisaunan", kun lisäät sinne Duetto® -infrapunalämmittimet seinäpaneelin päälle. Jos rakennat uutta perinteistä kiuassaunaa, voit asentaa sinne infralämpökalvot seinäpaneelin alle. Vaihtoehtoisesti voit hyödyntää myös siellä Duetto® -infrapunalämmittimiä.

Hybridisauna = kaksi saunatoimintoa samassa tilassa = tehokasta tilankäyttöä.

 • Infrapunasauna saunatilaasi seinäpaneelin päälle asennettavilla Duetto®-infrapunalämmittimillä

  Saat nykyiseen kiuassaunaasi helposti myös infrapunasaunamahdollisuuden asentamalla sinne  Duetto® - infrasaunalämmittimet. Infrapunalämmittimen kiinnitys on nopeaa ja helppoa. Ne kiinnitetään neljällä mukana tulevalla ruuvilla seinään 

  Voit valita kumpaa saunaa käytät - vai käytätkö molempia. Saunoa perinteisesti, nauttia infrasaunan hyvää tekevästä lämmöstä - tai käyttää molempia samanaikaisesti.

  Pääset nauttimaan uudesta kokemuksesta omassa saunassasi silloin kuin tahdot. Voit kuluttaa kaloreita, palautua urheilusuorituksen jälkeen, saada apua kolotuksiin ja kipeytyneisiin lihaksiin tai vain nauttia erilaisesta lämmöstä.

  Kiinnitä Duetto®-infralämmittimet perinteiseen kiuassaunaasi nykyisen paneelin päälle pystyyn tai vaakaan– saat yhdistelmäsaunan eli hybridisaunan. Duetto® on Rauduspuun kehittämä kiuassaunan infrapunalämmitin, kostean tilan lämmitin, joka voidaan asentaa tavalliseen kiuassaunaan. Infrapunalämmitintä ja kiuasta voi käyttää saman aikaisesti. Eli puhutaan ns. yhdistelmäsaunasta eli Hybridisaunasta, jolloin myös nautinnot tuplaantuvat.  Kun kiukaalla pidetään saunatila n 45-50 asteessa, tarvitaan Duetto infrapunalämmittimiä vähemmän, jolloin voi hyvin tehdä infrapunasaunan vaikka vain yhdelle. Kiuassaunassa tehon tarve, kun kiuas pidetään päällä myös infrasaunoessa on n 450-500 W/M3 

  Kansainvälinen testaus- ja sertifiointiyritys SGS:n suomalainen tytäryhtiö SGS Fimko on testannut Duetto® -infrasaunalämmittimen. Duetto® - infrasaunalämmitin on nyt sertifioitu infrasaunalämmitin kiuassaunaan. 

  Lämmitinelementit saunan seinään kiinnitettynä
   
 • Infrapunasauna kotiisi seinäpaneelin alle asennettavilla infralämmittimillä

  Seinämateriaalin alle sijoitettavat infrapunalämmitinkalvot soveltuvat uudisrakennuskohteisiin tai olemassa olevaan saunaan, jossa tehdään suoritetaan seinäpaneelien vaihtaminen. Saat siistin ilmeen, kun käytät seinäpaneelin alle asennettavaa infralämmitinkalvoa. 
  Hybridisaunan saat, kun teet samaan tilaan perinteisen saunan ja infrapunasaunan.


  Infralämpökalvosaunaan suositellaan erikokoisien kalvojen yhteistehoksi n 450-500 W/m3, jos  tila ensin lämmitetään kiukaalla n 45-50 asteeseen, jonka jälkeen laitetaan infrapunalämpökalvot päälle. Samanaikaisesti lämpökalvoja ja kiuasta ei suositella pidettäväksi päällä. Suosittelemme 12 mm paneeleita, joiden läpi lämpö siirtyy nopeammin kuin perinteisissä 15 mm paneeleista. Saunomisaika ja lämpötila säädetään infralämpökalvoille sopivalla säätimellä. 


  Ihminen nauttimassa infrapunasaunan lämmöstä