Infrapuna- ja höyrysaunoista yksilöllistä asiantuntija-apua jo yli 17 v ajan

Infrapunasaunat kodin tilaan kuin tilaan
Näihin tiloihin voi asentaa infrapunasaunan:
Kiuassaunaan
Suihkutilaan
Huonetilaan
Vaatekomeroon tms
Yritys on toiminut jo vuodesta 2005 eli jo ensimmäisten infrapuna-asiantuntijoiden joukossa Suomessa. Nykyisellä nimellä v 2017 asti. Palvelemme koko maata, Kilpisjärveltä Ahvenenmaalle. Yrittäjä Aila Kentalalla on vankka kokemus alalta. Saat ystävällisen ja aidon palvelukokemuksen henkilöltä, joka on toteuttanut erilaisia infrapunasauna ratkaisuja niin itselleen kuin moniin asiakaskohteisiin. Yrityksen mottona on asiakaskeskeisyys. Tavoitteena yhdessä asiakkaan kanssa löytää juuri änelle sopiva infrapunasauna, joka sopii asiakkaan kotiin. Infrapunasaunan lempeää lämpöä on mahdollista päästä kokeilemaan sovittuna aikana, myös viikonloppuina. 

Infrasaunan voi rakentaa lähes minne tahansa, kuivaan tilaan tai kiuassaunaan eri tavoin. Kysy aina ja varmista, että saat informaation siitä, minkälainen ratkaisu ja minkälaiset lämmittimet tai höyrysauna-mallit soveltuvat juuri sinun kohteeseen. Uskon, että joka kodissa on jo tiloja, joihin voi helposti saada ihan oman KotiSpan. Tavoitteenamme on antaa kokemukseen perustuvaa infrapunasaunatietoa ja että saat miellyttävän, riittävän lämpöisen saunomiskokemuksen. 

Koska monille infrapunasauna on vielä vieras hankinta, olen tavoitettavissa muunakin kuin työaikana, kuten iltaisin ja viikonloppuisin. Keskustelen mielelläni sinun kohteestasi ja siihen mahdollisista ratkaisuista, jotta voit olla varma, että teet oikean ratkaisun; näin et ole yksinomaan verkkokaupan varassa. Toki voit myös lähettää meille tilauksen täyttämällä tämän lomakkeen. Otamme aina yhteyden ennenkuin lähetämme tilauksen tehtaalle. 

Tuotevalikoimaan on valittu vain laadukkaat infrapunasaunat-tuotteita


Yrityksen tuotevalikoimaan on valittu ainoastaan laadukkaiden, pääosin kotimaisten toimittajien tuotteita. Suurin osa tuotteista toimitetaan suoraan valmistajalta ja loput luotetulta maahantuojalta. Toimitusaika on lyhyt ja takuuasiat sekä logistiikka ovat kunnossa.  Turvallista ostamista , sillä lasku lähetetään valmistajan tai maahantuojan toimesta sähköpostiisi.

" Valjasta" siis kotisi olemassa olevat tilat kuin tilat palvelemaan sinun ja läheistesi hyvinvointia.

Myyntipisteemme sijaitsee Mäntässä ja palvelemme sieltä koko Suomea kaikissa tuotevalikoimamme tuotteissa. Ota yhteyttä.

Infrapunasaunat.fi 

Puh. +35845 6701629 ,info@kotispa.fi

TMI IHAN OMA KYLPYLÄSI Y-2031777-7