KotiSpa-Infrapunasaunassa kaksi naista pyyhkeet päällä
Infrapunasauna Duetto-infrapunalämmittimillä

Infrapunasauna monella tavalla tilaan kuin tilaan.

Infrapunatoiminto kotisi olemassa oleviin tiloihin monella tavalla :

Infrasaunan lämpö on luonnollista, kuin auringon lähettämää lämpöä ilman sen haittavaikutuksia. Syvälämpöelementistä tuleva lämpö ei pääasiassa lämmitä tilaa vaan lämmittää saunojan ihon, josta lämpö leviää verenkierron avulla kehon eri osiin aiheuttaen hikoilua. Infrapunasauna eli infrasauna on terveyttä edistävä, rentouttava saunakeidas.

Infrapunasauna on terveyssauna, joka sopii kerrostaloon, omakotitaloon, vapaa-ajan asuntoihin, vanhusten palvelutaloihin ja hotelleihin. Voit asentaa infrasaunan jo olemassaolevaan kiuassaunaan, näin saat kaksi erityylistä saunomistapaa samaan tilaan. Hienoa infrasaunassa on myös, että sen voi tehdä myös mihin tahansa kuivaan tilaan, vaikka vaatehuoneeseen tai jopa hieman isompaan kaappiin. 

Mahdollisuuksia on monia - ota yhteys milloin vain, soita-lähetä tekstiviestiä tai sähköpostia! • Infrapunasauna nykyiseen kiuassaunaan

  Infrapunasaunan voit lisätä nykyiseen kiuassaunaan joko nykyisen paneelin päälle kiinnittämällä Duetto®-infrapunalämmittimet jotka kiuassaunassa  asennetaan nykyisen tai uuden paneelin päälle.

  Asentamalla terveysvaikkutteiset kiuassaunan infrapunalämmittimet -Duetto® perinteiseen saunaasi, lisäät saunan käyttömahdollisuuksia. Voit valita kumpaa saunaa käytät - vai käytätkö molempia. Saunoa perinteisesti, nauttia infrasaunan hyvää tekevästä lämmöstä - tai käyttää molempia samanaikaisesti.

  Jos haluat uusia nykyiseen kiuassaunaan uuden paneelin, niin saunaan saa parhaiten infrasaunamahdollisuuden infralämpökalvoilla , jotka asennetaan max 12 mm paneelin alle.

  1. Seinän päälle asennettavilla infrapunalämmittimillä
  2. Seinän alle asennettavilla infrapunakalvot

  Lisää saunaasi käyttömahdollisuuksia. Voit valita käytätkö perinteistä saunaa vai infrapunasaunaa vai käytätkö molempia samanaikaisesti.

  TUTUSTU AJANKOHTAISIIN TARJOUKSIIN >

  Kaksi naista infrasaunan lauteilla pyyhkeet päällä
   
 • Infrapunasauna kodin kuivaan tilaan

  Infrapunasaunan voi rakentaa vaikka vaatehuoneeseen. Saat rentouttavan saunanautinnon, vaikka kodissasi ei ole perinteistä saunaa.

  Mieti, mihin sinulla sopisi infrapunasauna, joka voi olla vain yhden hengen sauna:

  • vaatekomeroon
  • ylimääräiseen huoneeseen
  • työhuoneeseen
  • isosta huoneesta erotettavaan tilaan
  • rappujen alle 
  • varastotilaan

  Voit asentaa infrapunasaunan joko seinämateriaalin alle tai päälle. Lue tarkemmin

  -seinän päälle asennettavista

  -seinän alle asennettavista

  Infrapunasaunassa kaksi vaaleaa löhötuolia
   
 • Infrapunasaunasauna yhdelle Duetto lämmittimillä Hinta 1250 €

  Kun rakennat uutta tai remontoit vanhaa, ota huomioon infrapunasaunamahdollisuus kotiisi.
  Voit toteuttaa saunan joko erilliseen kuivaan tilaan tilaan, olemassa olevaan tai rakenteilla olevaan saunaan. 

  Saat helposti nykyisestä saunastasi "Hybridisaunan", kun lisäät sinne Duetto® -infrapunalämmittimet seinäpaneelin päälle. Jos rakennat uutta perinteistä kiuassaunaa, voit asentaa sinne infralämpökalvot seinäpaneelin alle. Vaihtoehtoisesti voit hyödyntää myös siellä Duetto® -infrapunalämmittimiä.

  Hybridisauna = kaksi saunatoimintoa samassa tilassa = tehokasta tilankäyttöä.

  Ihminen makaa saunan lauteilla pyyhe päällä
   
 • Valmiit infrapunasaunat

  Helpoin ja yksinkertaisin tapa on tilata valmis infrapunasauna kotiinkuljetettuna. Valitse itsellesi sopiva Infrasauna kotisi kuivaan huonetilaan.

  Anna tilasi mitat, haemme sopivan vaihtoehdon.  Kysy tarjous. Kiitos.

  Autamme suunnittelussa. +358456701629 tai jätä soittopyyntö

  Höyrysauna-kaappi ovi auki
   
 • Rakennuslupaa ei tarvita

  Rakennuslupaa ei tarvita infrapuna-ja höyrysaunoille

  Infrapunasaunan/ infrasaunan sekä höyrysaunan, jossa on myös infrapunalämpö suihkutilassa asentaminen ei vaadi rakennuslupaa eikä muutakaan lupaa. Infrapunasauna on ulkoinen sähköllä käyvä laite, kuten esimerkiksi tietokone tai pölynimuri. Höyrykaappi infrapunatoiminnalla on myös ulkoinen rakennelma kuten esimerkiksi pesukone. Koska kiinteisiin rakennelmiin ei kajota, saa höyrysaunan infrapunatoiminnalla asentaa kylpyhuoneeseen vapaasti. Suosittelemme, että isännöitsijälle ja taloyhtiölle tehdään kuitenkin ilmoitus infrapuna -ja höyrysaunan asentamisesta.

  Valkoiset nojatuolit infrapunasaunassa
   
 • Infrapunasaunat sopivat myös omaan kotiisi

  Nauti KotiSpa-hetkistä!"

  "Kiireinen elämänrytmi kaipaa vastapainoksi hiljentymis- ja rentoutumishetkiä. Helpoiten nämä hetket toteutat muuttamalla vaatehuoneen tai kiuassaunan infrasaunaksi ja sen lisäksi voit täydentää nautintoa hankkimalla pihalle ulkoporealtaan. Suomalaisille sauna on lähes pyhä paikka. Miksi et muuttaisi olemassa olevaa saunaa "hybridisaunaksi" lisäämällä siihen infrapunaominaisuuden.

  Kaksi henkilöä infrapunasaunan lauteilla pyyhkeet päällä