Kaksi naista infrasaunan lauteilla pyyhkeet päällä
Duetto-kiuassaunan infrapunalämmittimet.
a 425 €,
Kysy tarjous useimmista infralämmittimistä!

Infrapunasauna nykyiseen kiuassaunaan

Infrapunasaunan voit lisätä nykyiseen kiuassaunaan joko nykyisen paneelin päälle kiinnittämällä Duetto®-infrapunalämmittimet jotka kiuassaunassa  asennetaan nykyisen tai uuden paneelin päälle.

Asentamalla terveysvaikkutteiset kiuassaunan infrapunalämmittimet -Duetto® perinteiseen saunaasi, lisäät saunan käyttömahdollisuuksia. Voit valita kumpaa saunaa käytät - vai käytätkö molempia. Saunoa perinteisesti, nauttia infrasaunan hyvää tekevästä lämmöstä - tai käyttää molempia samanaikaisesti.

Jos haluat uusia nykyiseen kiuassaunaan uuden paneelin, niin saunaan saa parhaiten infrasaunamahdollisuuden infralämpökalvoilla , jotka asennetaan max 12 mm paneelin alle.

1. Seinän päälle asennettavilla infrapunalämmittimillä
2. Seinän alle asennettavilla infrapunakalvot

Lisää saunaasi käyttömahdollisuuksia. Voit valita käytätkö perinteistä saunaa vai infrapunasaunaa vai käytätkö molempia samanaikaisesti.

TUTUSTU AJANKOHTAISIIN TARJOUKSIIN >

IHAN OMA KYLPYLÄSI - ANSAITTUA HYVÄÄ OLOA - KOTONASI
Puh. +35845 6701629 soita vaikka heti, myös viikonloppuisin
info@kotispa.fi • Infrapunasauna seinäpaneelin päälle asennettavilla Duetto-infrapunalämmittimillä

  Uusi ainutlaatuinen kiuassaunan infrapunalämmitin on kostean tilan lämmitin. Se on suomalainen innovatiivinen tuote. Lämpö on samantapaista hyvää lämpöä, jota myös aurinko tuottaa. Lämmitintä ja kiuasta voi käyttää saman aikaisesti. Eli puhutaan ns. yhdistelmäsaunasta tai hybridisaunasta, jolloin myös nautinnot tuplaantuvat. 

  Kansainvälinen testaus- ja sertifiointiyritys SGS:n suomalainen tytäryhtiö SGS Fimko on testannut 
  Duetto -infrasaunalämmittimen. Duetto® - infrasaunalämmitin on nyt sertifioitu infrasaunalämmitin kiuassaunaan.

  Pyyhe päällä oleva nainen infrapunasaunassa
   
 • Infrapunasauna kiuassaunassa paneelin alle asennettavilla infrapunalämpökalvoilla

  Kiuassaunasta saa hyvin toimivan infrapunasaunan, kun paneelin alle asennetaan Infrapunalämpökalvot. Infrapunalämmittiminä toimii tällöin kotimaiset infrakalvot, infrapunalämpökalvot.

  Infralämpökalvosaunaan suositellaan erikokoisien kalvojen yhteistehoksi n 450-500 W/m3, jos  tila ensin lämmitetään kiukaalla n 45-50 asteeseen, jonka jälkeen laitetaan infrapunalämpökalvot päälle. Samanaikaisesti lämpökalvoja ja kiuasta ei suositella pidettäväksi päällä. Suosittelemme 12 mm paneeleita, joiden läpi lämpö siirtyy nopeammin kuin perinteisissä 15 mm paneeleista. Saunomisaika ja lämpötila säädetään infralämpökalvoille sopivalla säätimellä. Saunan lauteilla voi halutessa makailla, tilaa on enemmän kuin valmiissa kiuassaunoissa. Täten saat kaksi saunatoimintoa samaan tilaan – siis myös infrapunasaunan eli hybridisaunan.

  Infapunalämpökalvoilla infrasauna

  • antavat todella miellyttävä ja tasaisen lämmön koko asennusalueelle lattaiasta kattoon
  • on hyvä ratkaisu ja edullinen kun uusii paneloinnin vanhaan tai uuteen saunaan
  • lämpö tulee tasaisesti paneloinnin läpi, joka lämpenee noin 60 asteeseeninfralämmittimien säädin asennetaan kuivaan tilaan saunan ulkopuolelleasennetaan max 12 mm paksujen paneeleitten tai seinälevyn alle
  • suosittelemme oven alle rakoa n 3-4 cm.
  • merkitse lämpökalvojen paikat, jottei vahingossa naulata reikää niiden päälle
  • kotimaisilla kalvoilla on yksityiskäytössä takuu 24 kk ja julkisessa käytössä 12 kk
  • infrapunalämpökalvoja on useita eri leveyksiä ja pituuksia, joista voi valita sopivimmat,Jos asennat nojailuritilät, toteuta ne esim. 2 cm leveistä rimoista ja jätä väliä aina 4 cm, jotta infralämpösäteily pääsee vaikuttamaan suoraan saunojiin
  • mukavuutta lisää lattialämmitys 

  Infrapunalämpökalvoilla voit tehdä infrasaunan vaikka vaatehuoneeseen tai tilaan kuin tilaan esim portaiden alle. Kun rakennetaan infrapunasauna ilman muuta lämmönlähdettä on tehon tarven 1000W/k3. Lasi-ja kovat pinnat lisää tehon tarvetta n 1000 W/m2. Infrapunalämpökalvojen alla käytetään max 12 mm paneelia tai muuta seinäpintaa esim laminaattia. Kysy soveltuvuudesta seinäpinnan valmistajalta.

  Teetä sähkötyöt alan ammattilaisella, joka liittää kalvot toisiinsa. Osaavia sähköalan ammattilaisia voit etsiä eri puolilta Suomea Löydä Sähkömies -palvelusta. 

  Asennusohje


  Infralämpökalvopaketti edullisesti n 6 m3 kiuassaunaan yht. Hinta 1350 €

  sis. infralämpökalvot 6 m3, teho yht 2900 W =480W /m3, yht 7 kpl sekä kalvoille soveltuvan säätimen Econ D1 

  Infralämpökalvosetti 5m3 kiuassaunaan, teho = 480 W/m3 , hinta 1140 €

  Infralämpökalvosetti 7 m3 kiuassaunaan, teho = 480 W/m3 , hinta 1455 €

  Infralämpökalvosetti 8 m3 kiuassaunaan, teho = 480 W/m3 , hinta 1560 €


  Kerro tai soita tulevan saunasi mitat ja toiveesi, saat kalvojen asetteluehdotuksen ja edullisen tarjouksen>

  Infrapunasaunan seinä