Monitoimisauna höyry-infrapunasauna - sadesuihku - hierovat suihkupäät sekä muuttuvat Led värivalot

Kaunis kylpyhuone,jossa on höyrysauna suihkun paikalla
Infrapunasauna ja höyrysaunat suihkutilassa

Infrapuna- ja höyrysauna lasisessa suihkukaapissa 

Saat näin saunattomaan kotiisi nfrapunasaunan sekä höyrysaunan suihkusi paikalle jopa alle neliön tilaan. Rentouttava, miellyttävä, ihoa kosteuttava sekä hyväksi hengityselinten terveydelle, etenkin flunssassa. Infrapunasaunan, johon on yhdistetty höyrysauna, avulla saat kotiisi ratkaisun, joka tekee kylpyhuoneestasi ylellisen ja viihtyisän, asut sitten kerrostalossa, omakotitalossa tai rivitalossa. Infrapuna-höyrykaappi on oiva ratkaisu myös omakotitaloon ja luo saunaosastoon tai suihkutilaan kylpylätunnelman.  Kylpyhuoneessa ne yhdessä muodostaa pienimuotoisen omakylpylän kotisi suihkutilassa.

Kysy tarjous valitsemastasi mallista - saat samalla tuotetietoa mm sijoittelusta!

Suihkun kanssa samaan tilaan on yhdistetty  Infrapunasauna ja Höyrysauna jossa  Sadesuihku sekä Monivärivalot . Vankkarakenteinen ja tyylikäs lasinen suihkukaappi pitää kylpyhuoneen kuivempana ja on samalla kodin hyvinvointikeskus. Infrapuna-höyrysauna molempine saunatoimintoineen on käytettävissä lähestulkoon "aina valmis" -periaatteella. Tämä on paitsi kätevää, myös taloudellista.

Ylimääräistä asennustilaa tarvitaan yläpuolelle vähintään 5 cm ja sivulle asentajan mentävä rako. Mukana tulee suomenkielinen käyttöohje.

Infrapuna-höyrykaappeja on eri erilaisia ja kokoisia. Valitse itse mitä ominaisuuksia tarvitset. Näillä nostat todella kätevästi asumismukavuutta, kylpyhuoneesi tasoa ja asuntosi arvoa!  • Yhden hengen Infrapuna- ja Höyrysauna kulmamalli

  Hinta 2850 €, Kesätarjous 2425 €

  Monitoimikaappi 27 on yhdelle henkilölle tarkoitettu tyylikäs ja kompakti infrapuna-höyrykaappi. Koko 90x90x215 cm. Mallissa on käytetty raikkaita vaaleita sävyjä. Materiaaleina ovat pääasiassa karkaistu turvalasi, alumiini ja vaalea kylpyhuoneakryyli. Viisi toimintoa alle 1m2 tilassa : Höyrysauna - Infrapunasauna - Suihku - Sadesuihku - Monivärivalot. Kompaktin kokonsa vuoksi se on suorastaan pieni tilaihme,  ja siksi myös yleisin valinta niihin kylpyhuoneisiin, joissa ahtaat tilat ovat ongelma. Elite 27 infrapuna-höyrysaunan avulla teet pienestäkin kylpyhuoneesta ylellisen saunaosaston, joten valitse samoin kuin monet jo sinua ennen! Saunattomaan asuntoon hyvä ratkaisu-kaksi saunatoimintoa!

  Tyylikäs infrapunahöyrykaappi valoilla
   
 • Yhden hengen Infrasauna-Höyrysauna-Suihku-Monivärilalot kylpyhuonessa

  Hinta 2950 € Kesätarjous 2505 €

  Elite 66 , Koko 100x90x215

  Tämä "jääkuutio" suihkutilassa on modernista sisustuksesta pitävälle. Trendikkäät vaaleat sävyt ja laajat lasipinta-alat luovat avaran ja valoisan ilmapiirin, alle 1 m2 tilaan. Elite 66 on oikea tehopakkaus esim saunattomaan asuntoon. Viidellä eri toiminolla varustettu Infrapunasauna - Höyrysauna nuorekasta tyyliä ja hyvää hinta-laatu-suhdetta arvostavan ratkaisu. Se on pienimuotoinen Spa kotonasi. Tämän yhden henkilön infrapuna-höyrykaapin kirkas lasinen ja metallinen pinta muistuttaa jääkuutiota. 

  Vaalea lasinen infrahoytrykaappi
   
 • Yhden hengen Infrasauna-Höyrysauna-Suihku-Monivärilalot kylpyhuoneessa, kulmamalli

  Monitoimikaappi malli 63, Hinta 2995 €, Kesätarjous 2545 €

  Suihkutilassa monikäyttöinen Elite 63 (1-hengen),koko 100x90x215, on modernisti muotoiltu raikas tilava kulmamalli. Hyvä ratkaisu esim saunattomaan asuntoon. Pyöreän muotoilun ansiosta ne istuvat erinomaisesti useiden kylpyhuoneiden nurkkaan. Magneettitiivisteinen pariovi vie pyöreästä kulmasta avautuessaan hyvin niukasti tilaa. Lumenvalkoiset, metallinharmaat ja kiiltävät sävyt pitävät huolen, että kylpyhuoneesi tunnelma on raikas ja nykyaikainen. Vankkarakenteinen ja tyylikäs lasinen suihkukaappi pitää kylpyhuoneen kuivempana ja on samalla kodin hyvinvointikeskus. Infrapuna-höyrysauna molempine saunatoimintoineen on käytettävissä lähestulkoon "aina valmis" -periaatteella. Tämä on paitsi kätevää, myös taloudellista.


  Vaalea, tyylikäs lasinen infrapunahöyrysauna
   
 • Kahden hengen Infrasauna-Höyrysauna-Suihku-Monivärilalot kylpyhuoneessa.

  Hinta 3995 €, Kesätarjous 3395 €

  2 hengen Infrapunasauna-Höyrysauna-Sadesuihku-Monivärivalot suihkutilassa, koko 245x900x215 saunattomaan asuntoon 
  Monitoimikaappi Elite 22 suihkun paikalla on pienimuotoinen KotiSpa, joka nostaa tyylikkäästi kylpyhuoneen tasoa ja asunnon arvoa esim saunattomaan asuntoon kaksi saunatoimintoa 1,3 m2 suihkutilaan.  Merellisen tunnelman omaava kahden hengen infrapuna-höyrykaappi säväyttää kylpyhuoneessa kuin kylpyhuoneessa. Malli on mitoitettu siten, että infrapunasaunan lämpöön ja höyrykylpyyn mahtuu kaksi nautiskelijaa.
  Suorakaiteen mallinen iso infrapunahöyrysauna lasiovella
   
 • Kahden hengen Infrasauna-Höyrysauna-Suihku-Monivärilalot kylpyhuoneessa.

  Hinta 3850 €. Kesätarjous 3270 €

  2h Infrasauna-Höyrysauna-Sadesuihku-Monivärivaloilla. Elite 72 kylpyhuoneen suihkutilassa. Koko 145x90x215 cm. Yhdistelmäkaappi 72 vie vain 1,3 m2 tilaa ja on 2 hengelle oiva ratkaisu esim. saunattomaan asuntoon. Siinä  on infrapunasauna ja höyrysauna lasisessa suihkukaapissa, joka tekee kylpyhuoneestasi modernin ja säväyttävän . Särmikkäät yksityiskohdat täydentävät modernin ulkomuodon. Pohjan, katon ja taustalasin musta väri erottavat kyseisen mallin muista malleista. Kuten muutkin mallit, se luo kylpyhuoneeseen monikäyttöisyyttä ja arvokkuutta sekä näyttävyyttä, säilyttäen avaran tilan tunteen 
  Iso infrapunasauna höyrykaappi lasiseinillä
   
 • Asennuspalvelu

  Tarvitsetko asennuspalvelua, helppo juttu? 

  Asennuspalvelu Elite

  Asennuspalvelu Elite infrapuna-höyrykaapin tilaajalle. Asennuspalvelu sisältää tuotteen asentamisen käyttövalmiiksi. Elite-mallin asennuspalvelun urakkahinta on laskettu 12 työtunnin ja 60 euron tuntiveloituksen mukaan.

  Jos et halua itse olla lainkaan paikalla asennuksessa, voit tilata asennuspalvelun lisämaksusta myös siten, että asentajalla on mukanaan apumies. 

  Asennuspalvelu on kokonaisuudessaan kotitalousvähennyskelpoinen. Vuonna 2015 asennustyön osuudesta 45% vähentää suoraan maksamiasi veroja. Tarkemmat ehdot kotitalousvähennyksestä löydät verottajan sivulta alla olevasta linkistä. 
  http://vero.fi/fi-FI/henkiloasiakkaat/kotitalousvahennys

  Piirretty hahmo asennusmiehestä kiintoavain olalla