Suihkun paikalle höyry - infrapunasauna - sadesuihku - hierovat suihkupäät sekä muuttuvat Led värivalot

Kaunis kylpyhuone,jossa on höyrysauna suihkun paikalla
Infrapunasauna ja höyrysaunat suihkutilassa

Infrapuna ja höyrysauna lasisessa suihkukaapissa - 20 %, 

Saat näin saunattomaan asuntoosi infrapunasaunan sekä höyrysaunan suihkusi paikalle jopa alle neliön tilaan. Rentouttava, miellyttävä, ihoa kosteuttava sekä hyväksi hengityselinten terveydelle, etenkin flunssassa. Infrapunasaunan, johon on yhdistetty höyrysauna, avulla saat kotiisi ratkaisun, joka tekee kylpyhuoneestasi ylellisen ja viihtyisän, asut sitten kerrostalossa, omakotitalossa tai rivitalossa. Infrapuna-höyrykaappi on oiva ratkaisu myös omakotitaloon ja luo saunaosastoon tai suihkutilaan kylpylätunnelman.  Kylpyhuoneessa ne yhdessä muodostaa pienimuotoisen omakylpylän kotisi suihkutilassa.

Kysy tarjous valitsemastasi mallista - saat samalla tuotetietoa mm sijoittelusta!

Suihkun kanssa samaan tilaan on yhdistetty  Infrapunasauna ja Höyrysauna jossa  Sadesuihku sekä Monivärivalot . Vankkarakenteinen ja tyylikäs lasinen suihkukaappi pitää kylpyhuoneen kuivempana ja on samalla kodin hyvinvointikeskus. Infrapuna-höyrysauna molempine saunatoimintoineen on käytettävissä lähestulkoon "aina valmis" -periaatteella. Tämä on paitsi kätevää, myös taloudellista.

Ylimääräistä asennustilaa tarvitaan yläpuolelle vähintään 5 cm ja sivulle asentajan mentävä rako. Mukana tulee suomenkielinen käyttöohje.

Infrapuna-höyrykaappeja on eri erilaisia ja kokoisia. Valitse itse mitä ominaisuuksia tarvitset. Näillä nostat todella kätevästi asumismukavuutta, kylpyhuoneesi tasoa ja asuntosi arvoa!  • Elite 27 Infrapuna- ja Höyrysauna

  Hinta 31.01.20 asti 2280 €. 

  Monitoimikaappi 27 on yhdelle henkilölle tarkoitettu tyylikäs ja kompakti infrapuna-höyrykaappi. Mallissa on käytetty raikkaita vaaleita sävyjä. Materiaaleina ovat pääasiassa karkaistu turvalasi, alumiini ja vaalea kylpyhuoneakryyli. Viisi toimintoa alle 1m2 tilassa : Höyrysauna - Infrapunasauna - Suihku - Sadesuihku - Monivärivalot. Kompaktin kokonsa vuoksi se on suorastaan pieni tilaihme,  ja siksi myös yleisin valinta niihin kylpyhuoneisiin, joissa ahtaat tilat ovat ongelma. Elite 27 infrapuna-höyrysaunan avulla teet pienestäkin kylpyhuoneesta ylellisen saunaosaston, joten valitse samoin kuin monet jo sinua ennen! Saunattomaan asuntoon hyvä ratkaisu-kaksi saunatoimintoa!

  Tyylikäs infrapunahöyrykaappi valoilla
   
 • Elite 66 Infrapuna- ja höyrysauna

  Hinta 2850 € nyt 31.01.20 asti -20 % alennettu hinta 2280 € Kysy tarjous

  Elite 66 yhden hengen Infrasauna-Höyrysauna-Suihku-Monivärilalot  kylpyhuoneessa, Koko 100x90x215

  Tämä "jääkuutio" suihkutilassa on modernista sisustuksesta pitävälle. Trendikkäät vaaleat sävyt ja laajat lasipinta-alat luovat avaran ja valoisan ilmapiirin, alle 1 m2 tilaan. Elite 66 on oikea tehopakkaus esim saunattomaan asuntoon. Viidellä eri toiminolla varustettu Infrapunasauna - Höyrysauna nuorekasta tyyliä ja hyvää hinta-laatu-suhdetta arvostavan ratkaisu. Se on pienimuotoinen Spa kotonasi. Tämän yhden henkilön infrapuna-höyrykaapin kirkas lasinen ja metallinen pinta muistuttaa jääkuutiota. 

  Vaalea lasinen infrahoytrykaappi
   
 • Elite 63 Infrasauna-Höyrysauna-Suihku-Monivärilalot kylpyhuoneessa.

  Monitoimsauna Elite 63 Hinta 2995 €, hinta nyt 2396 € 

  Koko 100x90x215 

  Suihkutilan monitoimikaappi Elite 63 (1-hengen) on modernisti muotoiltu raikas tilava kulmamalli. Hyvä ratkaisu esim saunattomaan asuntoon. Pyöreänmuotoilun ansiosta ne istuvat erinomaisesti useiden kylpyhuoneiden nurkkaan. Magneettitiivisteinen pariovi vie pyöreästä kulmasta avautuessaan hyvin niukasti tilaa. Lumenvalkoiset, metallinharmaat ja kiiltävät sävyt pitävät huolen, että kylpyhuoneesi tunnelma on raikas ja nykyaikainen. Vankkarakenteinen ja tyylikäs lasinen suihkukaappi pitää kylpyhuoneen kuivempana ja on samalla kodin hyvinvointikeskus. Infrapuna-höyrysauna molempine saunatoimintoineen on käytettävissä lähestulkoon "aina valmis" -periaatteella. Tämä on paitsi kätevää, myös taloudellista.


  Vaalea, tyylikäs lasinen infrapunahöyrysauna
   
 • Elite 22 Infrapuna-Höyrysauna.

  Hinta 3196 € , voimassa 31.01.20 asti Kysy tarjous

  2 hengen Infrapunasauna-Höyrysauna-Sadesuihku-Monivärivalot suihkutilassa 22, koko 245x900x215. 
  Monitoimikaappi Elite 22 suihkun paikalla on pienimuotoinen KotiSpa, joka nostaa tyylikkäästi kylpyhuoneen tasoa ja asunnon arvoa esim saunattomaan asuntoon kaksi saunaa 1,3 m2 suihkutilaan.  Merellisen tunnelman omaava kahden hengen infrapuna-höyrykaappi säväyttää kylpyhuoneessa kuin kylpyhuoneessa. Malli on mitoitettu siten, että infrapunasaunan lämpöön ja höyrykylpyyn mahtuu kaksi nautiskelijaa.
  Suorakaiteen mallinen iso infrapunahöyrysauna lasiovella
   
 • Elite 72 Infrapunasauna-Höyrysauna

  Hinta 31.01.20 asti 3080 €. 

  2h Infrasauna-Höyrysauna-Sadesuihku-Monivärivaloilla Elite 72 kylpyhuoneen suihkutilassa. Koko 145x90x215 cm. Yhdistelmäkaappi 72 vie vain 1,3 m2 tilaa ja on 2 hengelle oiva ratkaisu esim. saunattomaan asuntoon. Siinä  on infrapunasauna ja höyrysauna lasisessa suihkukaapissa, joka tekee kylpyhuoneestasi modernin ja säväyttävän . Särmikkäät yksityiskohdat täydentävät modernin ulkomuodon. Pohjan, katon ja taustalasin musta väri erottavat kyseisen mallin muista malleista. Kuten muutkin mallit, se luo kylpyhuoneeseen monikäyttöisyyttä ja arvokkuutta sekä näyttävyyttä, säilyttäen avaran tilan tunteen 
  Iso infrapunasauna höyrykaappi lasiseinillä
   
 • Asennuspalvelu

  Tarvitsetko asennuspalvelua, helppo juttu? 

  Asennuspalvelu Elite

  Asennuspalvelu Elite infrapuna-höyrykaapin tilaajalle. Asennuspalvelu sisältää tuotteen asentamisen käyttövalmiiksi. Elite-mallin asennuspalvelun urakkahinta on laskettu 12 työtunnin ja 60 euron tuntiveloituksen mukaan.

  Jos et halua itse olla lainkaan paikalla asennuksessa, voit tilata asennuspalvelun lisämaksusta myös siten, että asentajalla on mukanaan apumies. 

  Asennuspalvelu on kokonaisuudessaan kotitalousvähennyskelpoinen. Vuonna 2015 asennustyön osuudesta 45% vähentää suoraan maksamiasi veroja. Tarkemmat ehdot kotitalousvähennyksestä löydät verottajan sivulta alla olevasta linkistä. 
  http://vero.fi/fi-FI/henkiloasiakkaat/kotitalousvahennys

  Piirretty hahmo asennusmiehestä kiintoavain olalla