Asiantuntemusta jo vuosien ajan

Saat yksilöllistä asiantuntija-apua koskien infrapunasaunoja, höyrysaunoja ja ulkoporealtaita. 

Infrapunasauna-alalla ensimmäisten joukossa

Yritys on toiminut jo vuodesta 2005 eli jo ensimmäisten infrapuna-asiantuntijoiden joukossa Suomessa. Palvelemme koko maata, Kilpisjärveltä Ahvenenmaalle. Yrittäjä Aila Kentalalla on vankka kokemus alalta. Saat ystävällisen ja aidon palvelukokemuksen henkilöltä, joka on toteuttanut saunaratkaisuja niin itselleen kuin moniin asiakaskohteisiin.

"Paneudumme huolellisesti jokaiseen kohteeseen huomioiden tarpeet monipuolisesti (saunan koko ja muoto sekä saunojan mieltymykset). On tärkeää, että saunan tai tilan koko, teho ja kaikki tekniset asiat huomioidaan oikein. Näin saat miellyttävän, riittävän lämpöisen saunomiskokemuksen. Infrasaunan voi rakentaa lähes minne tahansa, kuivaan tilaan tai kosteaan saunaan. Kysy aina ja varmista, että saat informaation siitä, minkälainen ratkaisu ja minkälaiset lämmittimet tai höyrysauna-mallit soveltuvat juuri sinun kohteeseen."

Voit soittaa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Keskustelen mielelläni sinun kohteestasi ja kerron omat kokemukseni halutessasi."

Tuotevalikoimaan on valittu vain laadukkaita tuotteita

Yrityksen tuotevalikoimassa on valittu ainoastaan laadukkaiden pääosin kotimaisten toimittajien tuotteita. Suurin osa tuotteista toimitetaan suoraan valmistajalta ja loput luotetuilta maahantuojalta. Toimitusaika on lyhyt ja takuuasiat sekä logistiikka ovat kunnossa.

Ota yhteyttä, autamme mielellämme!

IHAN OMA KYLPYLÄSI - ANSAITTUA HYVÄÄ OLOA
Puh. +35845 6701629
info@kotispa.fi
www.kotispa.fi