Höyrysauna-kaappi ovi auki
1 h valmis infrasauna
Tee tilaasi oma infrasauna
omilla mitoilla.
 • Infratuotteet Duettosauna-vaatehuoneessa-
 • Infratuotteet 1-Kalvosauna-ullakolle
 

Infrapunasaunat valmiina kuivaan huonetilaan. Sähkön säästäjät

Kuivan tilan valmiit 1-6 hengen infrapunasaunat on suunniteltu siten, että ne ovat helposti huollettavissa. Vaikka infrapunasaunan hinta on edullinen, hankinta on oikein käytettynä pitkäikäinen.  Malliston ohjauspaneeli mahdollistaa jatkuvan lämmittämisen matalammalla teholla saunoessa, mikä tekee lämmityksestä tasaista ja vaikutuksesta tehokasta. Halogeenilämmittimet tuottavat lämpöä nopeasti, energiatehokkaasti ja oikealla taajuudella joten infrapunasauna kuluttaa vähän sähköä, koska ne lämpenevät heti. 1 hengen infraounasauna kuluttaa vain 0,81 kW/ infrasaunomis kerta ja 2 h vain 12 centtiä/ 30 min.   Huom! Myös varaosia  vastuksista yms lähtien on hyvin saatavilla. Mikä parasta-rakennuslupaa ei tarvita!

Kaikki kuivan huonetilan valmiit infrapunasaunat  

Helpoin ja yksinkertaisin tapa on tilata valmis infrapunasauna kotiin kuljetettuna. Valitse itsellesi sopiva Infrasauna kotisi kuivaan huonetilaan.


Anna tilasi mitat, haemme sopivan vaihtoehdon tai tee tilaasi omilla mitoillasi infrapunasauna huonetilaan joko Duetto infrapunalämmittimillä tai infrapunalämpökalvoilla 

 Autamme valinnassa +358456701629 tai jätä soittopyyntö ja kysy tarjous tai anna tässä tilasi mitat. Kiitos.

Pidätämme oikeuden muutoksiin, myös kaikkiin hinnan muutoksiin.


 • Infrapunasauna yhdelle hendelle kuivaan tilaan

  Hinta  nyt 599€ 

  Infrapunasauna on 1H:n myötä jokaisen suomalaisen on ulottuvilla. 1H infrasauna tarjoaa helposti asennettavan paketin, jossa hyvä käytettävyys, kestävyys ja tyylikäs viimeistely yhdistyvät alhaiseen hintaan esim saunattomaan asuntoon. Tämän infrapunasaunan omistajana voit olla varma, että olet tehnyt hinta-laatu-suhteeltaan erinomaisen hankinnan. Punertavien lasien taakse sijoitetut halogeenilämmittimet tuottavat lämmittäessään tunnelmallisen valoefektin ja mikä tärkeintä, ne lämmittävät saunan erittäin nopeasti. Halogeenilämmittimet lyövät laudalta vanhinta teknologiaa edustavat halvat keraamiset lämmitinputket pitkällä käyttöiällään. Puolestaan esimerkiksi hiilikuituisiin lämmitinpaneeleihin verrattuna halogeenilämmitin alkaa välittömästi lämmittämään kohdetta eli saunojaa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että esilämmitystä ei välttämättä tarvita. Halogeenilämmittimien energiatehokkuus on myös erinomaista luokkaa, vain 1,62 kW, n 11 centtiä/ saunomiskerta

  Pidätämme oikeuden kaikkiin muutoksiin.

  Infrapunasauna lasiovi kiinni
   
 • Infrapunasauna kahdelle hengelle kuivaan tilaan

  Hinta nyt 699 €

  Mitat 130x100x200 cm, 1,3 m2 huonetilaan esim saunattomaan asuntoon Infrasauna kuivaan tilaan kahdelle saunojalle leveytensä puolesta (130 cm) varsin tilava ja tunnelmallinen saunamalli. Miellyttävyydeltään parhain aallonpituuksin lämmittävään infrapunalämmitykseen on varattu runsaasti tehoa,2 kW, joka on helposti käyttäjän säädettävissä. Nämä seikat takaavat, että tässä infrapunasaunassa voit kokea kaikki infrapunasaunomisen edut parhaimmillaan.Tässä mallissa lämmittiminä käytetyt punertavien lasien taakse sijoitetut halogeenilämmittimet edustavat alan uusinta teknologiaa, joka on markkinoiden nopeimmin lämmittävä lämmitintyyppi. Lämmittimet loistavat lämmittäessään tunnelmallisesti. Halpoihin, vanhinta teknologiaa edustaviin keraamisiin lämmitinputkiin verrattuna halogeenilämmittimet ovat toimintavarmat, tasaisesti lämpöä tuottavat ja pitkäikäiset.

  Pidätämme oikeuden kaikkiin muutoksiin.

  Infrapunasauna lasi kiinni, valoa näkyy sisällä
   
 • Iinfrapunasauna kolmelle hengelle kuivaan tilaan

   Hinta 1149 € 

   3H infrasauna kuivaan tilaan on suosittu malli. Koko 150x200xcm. Moderni muotoilu ja laajat lasipinta-alat miellyttävät silmää ja tuovat avaruutta saunomiseen. Kokonsa puolesta ruhtinaallinen yhdelle, tilava kahdelle ja sopiva jopa kolmelle. 

  Tummanpunaisten lasien taakse sijoitetut halogenilämmittimet tuottavat lämmittäessään kauniisti hehkuvan punertavan valoefektin. 

  Tämä lämmitin malli on nykyajan nopein infrapunalämmitys tekniikka: lämmöntuotto alkaa lähes välittömästi. Tämän vuoksi lämmitintyyppi onkin erittäin energiataloudellinen. Lämmitintyyppi on lisäksi pitkäikäinen, jopa 60 000 - 100 000 käyttötuntia.

   Pidätämme oikeuden kaikkiin muutoksiin.

  Infrapunasauna lasiovi kiinni, sisältä näkyy lämmin valo ja lauteet
   
 • Infrasauna kuivaan tilaan neljälle

  2999 € -ei varastossa

  Koko 150x150x200 

  Tummanpunaisten lasien taakse sijoitetut halogeenilämmittimet tuottavat lämmittäessään kauniisti hehkuvan punertavan valoefektin. Halogeenilämmitin on nopein infrapunalämmitystekniikka: lämmönsiirto alkaa lähes välittömästi. Lyhyen esilämmitysajan vuoksi lämmitintyyppi onkin erittäin energiataloudellinen. Lisäksi lämmitintyyppi on pitkäikäinen, jopa 60 000 - 100 000 käyttötuntia.

  Pidätämme oikeuden kaikkiin muutoksiin.

  Infrapunasauna neljälle hengelle, lasi ovi kiinni, sisältä näkyy lämmin valo.
   
 • Kuuden hengen infrasaunasauna huonetilaan

  Hinta 999 €

  6 h kuivan tilan infrasauna sopii hyvin joko viiden tai tarvittaessa jopa kuuden henkilön yhtäaikaiseen käyttöön. Koko 210x140x200 ( lxsxk) Lattiapinta-alaa tämä infrasauna vie vain alle 3 m 2, joten se sopii hyvin myös pieniin tiloihin. Kulmaan sijoitettava 6 hengen infrapunasauna tehostaa tilankäytön ja minimoi virrankulutuksen. Energiatehokkuuden varmistavat esteettiset punertavien lasien (ts. punalasilämmitin) taakse asennetut halogeenilämmittimet, jotka ovat nopeinten lämmittäviä ja käyttöiältään pitkäikäisiä (jopa 60 000 - 100 000 käyttötuntia) lämmittimiä. Ne myös tuottavat lämmittäessään kauniisti hehkuvan punertavan valoefektin. Infrapunasaunassa lämmön aallonpituus (5,6-15 mikronia) on infrapunasaunomiseen optimaalinen. Käytännössä tämä on todettu siinä, että saunojien hikoilu alkaa jo verrattain varhaisessa vaiheessa ja on hyvälle infrapunasaunalle tyypilliseen tapaan runsasta. Saunojalle se merkitsee infrapunasaunan aineenvaihduntaa sekä verenkiertoa vilkastuttavien ja terveyttä edistävien hyödyllisten vaikutusten kokemista. 

  Pidätämme oikeuden kaikkiin muutoksiin.

  Infrapunasauna kuudelle hengelle, lasiovi auki, valo sisällä