Monitoimisauna höyry-infrapunasauna - sadesuihku - hierovat suihkupäät sekä muuttuvat Led värivalot

Kaunis kylpyhuone,jossa on höyrysauna suihkun paikalla
Infrapunasauna ja höyrysaunat suihkutilassa

Infrapuna- ja höyrysauna lasisessa suihkukaapissa. 

Tarjouksessa 30.11.2021 asti -15 %

Turvallista ostamista - laskutus, toimitus ja takuu suoraan suomalaiselta maahantuojalta

Soita, tekstaa +35845 6701629 tai laita yhteystietosi- ota yhteys tästä 

Saat näin saunattomaan kotiisi infrapunasaunan sekä höyrysaunan suihkusi paikalle jopa alle neliön tilaan. Rentouttava, miellyttävä, ihoa kosteuttava sekä hyväksi hengityselinten terveydelle, etenkin flunssassa. Infrapunasaunan, johon on yhdistetty höyrysauna, avulla saat kotiisi ratkaisun, joka tekee kylpyhuoneestasi ylellisen ja viihtyisän, asut sitten kerrostalossa, omakotitalossa tai rivitalossa. Infrapuna-höyrykaappi on oiva ratkaisu myös omakotitaloon ja luo saunaosastoon tai suihkutilaan kylpylätunnelman.  Kylpyhuoneessa ne yhdessä muodostaa pienimuotoisen omakylpylän kotisi suihkutilassa.

Kysy tarjous valitsemastasi mallista - saat samalla tietoa mm sijoittelusta! 


Kysy myös Bambulattian hintaa.

Suihkun kanssa samaan tilaan on yhdistetty  Infrapunasauna ja Höyrysauna jossa  Sadesuihku sekä Monivärivalot . Vankkarakenteinen ja tyylikäs lasinen suihkukaappi pitää kylpyhuoneen kuivempana ja on samalla kodin hyvinvointikeskus. Infrapuna-höyrysauna molempine saunatoimintoineen on käytettävissä lähestulkoon "aina valmis" -periaatteella. Tämä on paitsi kätevää, myös taloudellista.

Ylimääräistä asennustilaa tarvitaan yläpuolelle vähintään 5 cm ja sivulle asentajan mentävä rako. Mukana tulee suomenkielinen käyttöohje.

Infrapuna-höyrykaappeja on eri erilaisia ja kokoisia. Valitse itse mitä ominaisuuksia tarvitset. Näillä nostat todella kätevästi asumismukavuutta, kylpyhuoneesi tasoa ja asuntosi arvoa! 

Pidätämme oikeuden kaikkiin hinnan muutoksiin. • Yhden hengen Infrapuna- ja Höyrysauna kulmamalli 27

  Hinta  2995 € Tarjous 30.11.2021 asti  2539 € sis. alv 

   -15 % normaalihinnasta

  Monitoimikaappi 27 on yhdelle henkilölle tarkoitettu tyylikäs ja kompakti infrapuna-höyrykaappi. Koko 90x90x215 cm. Mallissa on käytetty raikkaita vaaleita sävyjä. Materiaaleina ovat pääasiassa karkaistu turvalasi, alumiini ja vaalea kylpyhuoneakryyli. Viisi toimintoa alle 1m2 tilassa : Höyrysauna - Infrapunasauna - Suihku - Sadesuihku - Monivärivalot. Kompaktin kokonsa vuoksi se on suorastaan pieni tilaihme,  ja siksi myös yleisin valinta niihin kylpyhuoneisiin, joissa ahtaat tilat ovat ongelma. Elite 27 infrapuna-höyrysaunan avulla teet pienestäkin kylpyhuoneesta ylellisen saunaosaston, joten valitse samoin kuin monet jo sinua ennen! Saunattomaan asuntoon hyvä ratkaisu-kaksi saunatoimintoa!
  Bambulattia 169 €
  Tyylikäs infrapunahöyrykaappi valoilla
   
 • Yhden hengen Infrasauna-Höyrysauna-Suihku-Monivärilalot kylpyhuonessa

  Monitoimikaappi 66 "Jääkuutio" koko 100x100 x215

  Hinta 3295 € 

  Tarjous 30.11.2021 asti  2798 sis. alv - 15 % normaalihinnasta

  Tämä "jääkuutio" suihkutilassa on modernista sisustuksesta pitävälle. Trendikkäät vaaleat sävyt ja laajat lasipinta-alat luovat avaran ja valoisan ilmapiirin, alle 1 m2 tilaan. Elite 66 on oikea tehopakkaus esim saunattomaan asuntoon. Viidellä eri toiminolla varustettu Infrapunasauna - Höyrysauna nuorekasta tyyliä ja hyvää hinta-laatu-suhdetta arvostavan ratkaisu. Se on pienimuotoinen Spa kotonasi. Tämän yhden henkilön infrapuna-höyrykaapin kirkas lasinen ja metallinen pinta muistuttaa jääkuutiota. 
  Vaalea lasinen infrahoytrykaappi
   
 • Yhden hengen Infrasauna-Höyrysauna-Suihku-Monivärilalot kylpyhuoneessa, kulmamalli

  Monitoimikaappi kulmamalli 63, Tarjous - 15 %  31.3.2021 asti 2498 €. 

  Hinta  3295 € sis. alv 

  Suihkutilassa monikäyttöinen Elite 63 (1-hengen),koko 100x90x215, on modernisti muotoiltu raikas tilava kulmamalli. Hyvä ratkaisu esim. saunattomaan asuntoon. Pyöreän muotoilun ansiosta ne istuvat erinomaisesti useiden kylpyhuoneiden nurkkaan. Magneettitiivisteinen pariovi vie pyöreästä kulmasta avautuessaan hyvin niukasti tilaa. Lumenvalkoiset, metallinharmaat ja kiiltävät sävyt pitävät huolen, että kylpyhuoneesi tunnelma on raikas ja nykyaikainen. Vankkarakenteinen ja tyylikäs lasinen suihkukaappi pitää kylpyhuoneen kuivempana ja on samalla kodin hyvinvointikeskus. Infrapuna-höyrysauna molempine saunatoimintoineen on käytettävissä lähestulkoon "aina valmis" -periaatteella. Tämä on paitsi kätevää, myös taloudellista.

  Bambulattia 179 €
  Vaalea, tyylikäs lasinen infrapunahöyrysauna
   
 • Kahden hengen Infrasauna-Höyrysauna-Suihku-Monivärilalot kylpyhuoneessa.

  Monitoimikaappi malli 22 

  Normaali hinta 4495 €. sis. alv

  Tarjous 3818 € = 15 % normaalihinnasta 30.11.2021 asti

  Bambulattia 195 €
  2 hengen Infrapunasauna-Höyrysauna-Sadesuihku-Monivärivalot suihkutilassa, koko 245x900x215 saunattomaan asuntoon 
  Monitoimikaappi Elite 22 suihkun paikalla on pienimuotoinen KotiSpa, joka nostaa tyylikkäästi kylpyhuoneen tasoa ja asunnon arvoa esim. saunattomaan asuntoon kaksi saunatoimintoa 1,3 m2 suihkutilaan.  Merellisen tunnelman omaava kahden hengen infrapuna-höyrykaappi säväyttää kylpyhuoneessa kuin kylpyhuoneessa. Malli on mitoitettu siten, että infrapunasaunan lämpöön ja höyrykylpyyn mahtuu kaksi nautiskelijaa.
  Suorakaiteen mallinen iso infrapunahöyrysauna lasiovella
   
 • Kahden hengen Infrasauna-Höyrysauna-Suihku-Monivärilalot kylpyhuoneessa.

  Monitoimikaappi malli 72 

  Hinta 4295 € 

  Tarjous 31.3.2021 asti 3648 € sis. alv - 15 % normaalihinnasta

  2h Infrasauna-Höyrysauna-Sadesuihku-Monivärivaloilla. Elite 72 kylpyhuoneen suihkutilassa. Koko 145x90x215 cm. Yhdistelmäkaappi 72 vie vain 1,3 m2 tilaa ja on 2 hengelle oiva ratkaisu esim. saunattomaan asuntoon. Siinä  on infrapunasauna ja höyrysauna lasisessa suihkukaapissa, joka tekee kylpyhuoneestasi modernin ja säväyttävän . Särmikkäät yksityiskohdat täydentävät modernin ulkomuodon. Pohjan, katon ja taustalasin musta väri erottavat kyseisen mallin muista malleista. Kuten muutkin mallit, se luo kylpyhuoneeseen monikäyttöisyyttä ja arvokkuutta sekä näyttävyyttä, säilyttäen avaran tilan tunteen 
  Bambulattia 195 €
  Iso infrapunasauna höyrykaappi lasiseinillä
   
 • Asennuspalvelu

  Tarvitsetko asennuspalvelua, helppo juttu? 

  Asennuspalvelu Elite

  Asennuspalvelu Elite infrapuna-höyrykaapin tilaajalle. Asennuspalvelu sisältää tuotteen asentamisen käyttövalmiiksi. Elite-mallin asennuspalvelun urakkahinta on laskettu 12 työtunnin ja 60 euron tuntiveloituksen mukaan.

  Jos et halua itse olla lainkaan paikalla asennuksessa, voit tilata asennuspalvelun lisämaksusta myös siten, että asentajalla on mukanaan apumies. 

  Asennuspalvelu on kokonaisuudessaan kotitalousvähennyskelpoinen. Vuonna 2015 asennustyön osuudesta 45% vähentää suoraan maksamiasi veroja. Tarkemmat ehdot kotitalousvähennyksestä löydät verottajan sivulta alla olevasta linkistä. 
  http://vero.fi/fi-FI/henkiloasiakkaat/kotitalousvahennys

  Piirretty hahmo asennusmiehestä kiintoavain olalla