Infrapunasauna Höyryllä suihkun paikalle - varustettuna yht. 8 eril. toiminnalla

Kaunis kylpyhuone,jossa on höyrysauna suihkun paikalla
Infrapunasauna ja höyrysaunat suihkutilassa
 • Hourutuotteet kaappi1
 • Eite-72-infra-kyt-tt
 • Hourutuotteet Elite-hyrysaunana-20211031_140244
 • Hourutuotteet K27
 

Elite "tilaihmeet" 18 % tarjouksessa 15.12.21 asti - Jouluksi kotiin-lahjaa vuosiksi

Tällä 8-toimisella "tila-ihmekaapilla" saat saunattomaan kotiisi infrapuna- sekä höyrysaunan suihkusi paikalle, jopa alle neliön tilaan. Se on rentouttava, ihoa kosteuttava sekä hyväksi hengityselinten terveydelle sekä helpottaa oloa flunssan aikana. Elite - monitoimisauna kylpyhuoneessa luo viihtyisyyttä ja asumismukavuutta sekä nostaa asuntosi arvoa asut kerros-tai omakotitalossa. Mikä parasta ; rakennuslupaa ei tarvita. Kaapit edustaa uusinta teknologiaa ja sisältää: 

 • höyrysaunan
 • infrapunasaunan
 • EU standardin mukaisen EN- tyyppihyväksytyn hanan
 • käsisuihku hierovalla ja tavallisella vesisuihkulla
 • sadesuihku katossa
 • sadesuihkun keskellä kaunis Led-monivärivalaisin
 • hierontajetit 6 kpl, ne toimivat vesijohtoverkon paineella
 • ohjauspaneelissa on soitin, joka toistaa mp3 ja CD-tiedostoa 

Nämä kaikki muodostavat omaan kotiisi pienimuotoisen kotikylpylän-KotiSpan. Infrapuna-höyrykaappeja on eri erilaisia ja kokoisia. Valitse mikä koko alla olevista malleista, mikä parhaiten sopii kylpyhuoneeseen ja valitse omasi pyydä siitä tarjous


Turvallista ostamista:

 • laskutus, toimitus koko Suomeen sekä takuu suoraan suomalaiselta  maahantuojalta
 • kokeilumahdollisuus ostopäätöstä tukemaan 
 • neuvontaa sijoittelussa yms. soita +358(0)456701629 tai laita viesti 
 • edullisimmat myyntihinnat, valitse malli 
 • palvellaan koko maata vaikka myynti on Mäntässä

Kysy myös Bambulattian hintaa.

Pidätämme oikeuden kaikkiin muutoksiin.
 • Elite 27 Infrapuna-ja Höyrysauna sekä Suihku ja Monivärivalot kulmamalli yht. 8 eri toimintoa

  Saat suihkun paikalle oman kotikylpylän saunattomaan asuntoon

  Tarjous 2456 € 15.12.2021 asti Etu 543 €

  Jouluksi kotiin - lahjaa vuosiksi

  Kotikylpylään Elite 27 on yhdelle henkilölle tarkoitettu tyylikäs ja kompakti infrapuna-höyrykaappi. Koko 90x90x215 cm. Mallissa on käytetty raikkaita vaaleita sävyjä. Materiaaleina ovat pääasiassa karkaistu turvalasi, alumiini ja vaalea kylpyhuoneakryyli. Viisi toimintoa alle 1m2 tilassa : Höyrysauna - Infrapunasauna - Suihku - Sadesuihku - Monivärivalot. Kompaktin kokonsa vuoksi se on suorastaan pieni tilaihme,  ja siksi myös yleisin valinta niihin kylpyhuoneisiin, joissa ahtaat tilat ovat ongelma. Elite 27 infrapuna-höyrysaunan avulla teet pienestäkin kylpyhuoneesta ylellisen saunaosaston, joten valitse samoin kuin monet jo sinua ennen! Saat kotikylpylän saunattomaan asuntoon, kun lisäät suihkun paikalle suihkutoimintojen lisäksi infrapuna- ja höyrysaunan!

  Bambulattia 199 € 

  Tyylikäs infrapunahöyrykaappi valoilla
   
 • Elite 66 Infrapuna-ja Höyrysauna sekä Suihku-Monivärivalot

  Saat suihkun paikalle oman kotikylpylän saunattomaan asuntoon

  Tarjous 15.12.2021 asti  2700 sis. alv - 18 % ovh 3295 € Etu 595 €

   Jouluksi kotiin - lahjaa vuosiksi 

  Tämä "jääkuutio" suihkutilassa on modernista sisustuksesta pitävälle. Koko 100x100x215. Trendikkäät vaaleat sävyt ja laajat lasipinta-alat luovat avaran ja valoisan ilmapiirin, alle 1 m2 tilaan. Elite 66 on oikea "tilaihme" ja tehopakkaus esim. saunattomaan asuntoon. 8 eri toiminolla varustettu Infrapunasauna - Höyrysauna nuorekasta tyyliä ja hyvää hinta-laatu-suhdetta arvostavan ratkaisu. Se on pienimuotoinen kotikylpylä kotonasi. Tämän yhden henkilön infrapuna-höyrykaapin kirkas lasinen ja metallinen pinta muistuttaa jääkuutiota. Rakennuslupaa ei tarvita.
  Vaalea lasinen infrahoytrykaappi
   
 • Elite 63 Infrapuna-ja Höyrysauna sekä Suihku ja Monivärivalot

  Saat suihkun paikalle oman kotikylpylän saunattomaan asuntoon

  Elite 63, Tarjous - 18%  15.12.2021 asti 2700 €. Etu 595 €, ovh 3295 € sis. alv 

  Jouluksi kotiin - lahjaa vuosiksi

  Saat kotikylpylän saunattomaan asuntoon, kun lisäät suihkun paikalle suihkutoimintojen lisäksi infrapuna- ja höyrysaunan!

  Suihkutilassa monikäyttöinen Elite 63 (1-hengen),koko 100x90x215, on modernisti muotoiltu raikas tilava kulmamalli. Hyvä ratkaisu esim. saunattomaan asuntoon. Pyöreän muotoilun ansiosta ne istuvat erinomaisesti useiden kylpyhuoneiden nurkkaan. Magneettitiivisteinen pariovi vie pyöreästä kulmasta avautuessaan hyvin niukasti tilaa. Lumenvalkoiset, metallinharmaat ja kiiltävät sävyt pitävät huolen, että kylpyhuoneesi tunnelma on raikas ja nykyaikainen. Vankkarakenteinen ja tyylikäs lasinen suihkukaappi pitää kylpyhuoneen kuivempana ja on samalla kodin hyvinvointikeskus. Infrapuna-höyrysauna molempine saunatoimintoineen on käytettävissä lähestulkoon "aina valmis" -periaatteella. Tämä on paitsi kätevää, myös taloudellista. Mikä parasta - rakennuslupaa ei tarvita

  Bambulattia 179 €
  Vaalea, tyylikäs lasinen infrapunahöyrysauna
   
 • Elite 22 Infrapuna- ja Höyrysauna sekä Suihku ja Monivärivalot yht. 8 eri toimintoa

  Saat suihkun paikalle oman kotikylpylän saunattomaan asuntoon

  Tarjous 15.12.21 asti 3689 € Normaali hinta 4499 € sis. alv Etu 810 €

  Jouluksi kotiin-lahjaa vuosiksi

  Elite 22 suihkun paikalla on pienimuotoinen Kotikylpylä, joka nostaa tyylikkäästi kylpyhuoneen tasoa ja asunnon arvoa esim. saunattomaan asuntoon kaksi saunatoimintoa 1,3 m2 suihkutilaan.  Merellisen tunnelman omaava kahden hengen infrapuna-höyrykaappi säväyttää kylpyhuoneessa kuin kylpyhuoneessa. Malli on mitoitettu siten, että infrapunasaunan lämpöön ja höyrykylpyyn mahtuu kaksi nautiskelijaa.
  Bambulattia hinta 176 €
  Suorakaiteen mallinen iso infrapunahöyrysauna lasiovella
   
 • Elite 72 Infrapuna- ja Höyrysauna sekä Suihku ja Monivärilalot yht.8 eri toimintoa

  Saat suihkun paikalle saunattomaan asuntoon oman kotikylpylän 

  Tarjous 15.12.2021 asti 3525 € sis. alv - 18 % , Etu 774 €

  Jouluksi kotiin-lahjaa vuosiksi

  2h Infrasauna-Höyrysauna-Sadesuihku Elite 72 kylpyhuoneen suihkutilassa. Koko 145x90x215 cm. Yhdistelmäkaappi 72 vie vain 1,3 m2 tilaa ja on 2 hengelle oiva ratkaisu esim. saunattomaan asuntoon. Siinä  on infrapunasauna ja höyrysauna lasisessa suihkukaapissa, joka tekee kylpyhuoneestasi modernin ja säväyttävän . Särmikkäät yksityiskohdat täydentävät modernin ulkomuodon. Pohjan, katon ja taustalasin musta väri erottavat kyseisen mallin muista malleista. Kuten muutkin mallit, se luo kylpyhuoneeseen monikäyttöisyyttä ja arvokkuutta sekä näyttävyyttä, säilyttäen avaran tilan tunteen. Mikä parasta-rakennuslupaa ei tarvita!
  Bambulattia 195 €
  Iso infrapunasauna höyrykaappi lasiseinillä
   
 • Asennuspalvelu

  Tarvitsetko asennuspalvelua, helppo juttu? 

  Asennuspalvelu Elite

  Asennuspalvelu Elite infrapuna-höyrykaapin tilaajalle. Asennuspalvelu sisältää tuotteen asentamisen käyttövalmiiksi. Elite-mallin asennuspalvelun urakkahinta on laskettu 12 työtunnin ja 60 euron tuntiveloituksen mukaan.

  Jos et halua itse olla lainkaan paikalla asennuksessa, voit tilata asennuspalvelun lisämaksusta myös siten, että asentajalla on mukanaan apumies. 

  Asennuspalvelu on kokonaisuudessaan kotitalousvähennyskelpoinen. Vuonna 2015 asennustyön osuudesta 45% vähentää suoraan maksamiasi veroja. Tarkemmat ehdot kotitalousvähennyksestä löydät verottajan sivulta alla olevasta linkistä. 
  http://vero.fi/fi-FI/henkiloasiakkaat/kotitalousvahennys

  Piirretty hahmo asennusmiehestä kiintoavain olalla