Duetoilla yhdistelmäsauna.
Voit loikoilla jalat lauteella
Infrasauna 1-2 H kiuassaunan infrapunalämmittimillä,Duetto
  • Infratuotteet infrapunalammitinpaketti
  • Infrapunasauna-nurkkaukseen-Duetoilla
  • 3-kpl-kiuassaunan-infrapunalmmittimi-Duetto-piirros
  • Duetot-kahdelle
  • Duetot-kahdelle-mys-kyljille
  • Duetto-sauna-kahdelle-mys-kyjille
 

3 kpl Duetto lämmitinpakettiu kiuassaunaan Gira-ajastimella

Ovh hinta 1435 €  TARJOUS 30.11.2021 asti 1112 €

Paketti sisältää: 3 kpl kiuassaunan Infrapunalämmittimiä Duetto ja Gira-ajastimen. (Nojat eivät sisälly paketin hintaan.)

Infrapunasauna 2 H lle kiuassaunassa käyttäen 3 kpl Duettoja 

Tarjouspakettia voit käyttää myös niin, että asennat lauteen toiseen päähän infrapunalämmitin Dueton, silloin kaksi henkeä saa lauteen päädyissä nojaten selälle infrapunalämpöä.

Infrapunasaunan voit tehdä usealle Duetto infrapunalämmittimillä ks esim kuvia.

Pääperiaate,  että infrapunalämmittimet, Duetot, sijoitetaan jokaisen saunojan selän taakse ja mielellään myös kyljille ja jaloille, jotta ne saavat hoitavaa infrapunalämpöä.

Infrapunasauna 2 H lle kiuassaunassa käyttäen 3 kpl Duettoja 

Tarjouspakettia voit käyttää myös niin, että asennat lauteen toiseen päähän infrapunalämmitin Dueton, silloin kaksi henkeä saa lauteen päädyissä nojaten selälle infrapunalämpöä. Jalkoja varten infrapunalämmitin Duetto joko lauteen päälle tai lauteen alle vaakaan riippuen kuinka halutaan pitää jalkoja joko loikoillen tai istuen. Jos haluat että myös kyljet saavat infrapunalämpöä, asenna yksi duetto lisää myös lauteen selän taakse. Pyydä siitä tarjous. Kiuas säädetään n 45-50 asteeseen. Duetot voivat olla yhtäaikaa kiukaan kanssa päällä .


Infrapunasaunan voit tehdä usealle Duetto infrapunalämmittimillä ks esim kuvia.

Pääperiaate,  että infrapunalämmittimet, Duetot, sijoitetaan jokaisen saunojan selän taakse ja mielellään myös kyljille ja jaloille, jotta ne saavat hoitavaa infrapunalämpöä.Kiuasta käytettäessä tehon tarve on n puolta pienempi eli n 450-500W/m3, ellei tilassa ei ole muita lämmönlähteitä. Tehon tarve on n 1000 W/m3 ilman lasi-tai kaakelipintoja.

Kansainvälinen testaus- ja sertifiointiyritys SGS:n suomalainen tytäryhtiö SGS Fimko on testannut Duetto®-nfrasaunalämmittimen, joteninfrasaunalämmitin on nyt sertifioitu infrasaunalämmitin kiuassaunaan. Täten voit turvallisin mielin mennä suihkun jälkeen kosteana nauttimaan infrapunalämmön rentouttavasta lämmöstä. 

Duetto Infrapunalämmittimillä voi tehdä infrapunasanan kodin tilaan kuin tilaan:

  •  nykyiseen tai uuteen kiuasaunaan, 
  •  huonetilaan esim vaatehuoneeseen tms 
  •  kylpyhuoneeseen, jollei suihkuvesi yllä niihin 
  •  Duetot tarvitsevat nojat, joita on saatavana valmiina, mutta ne voi tehdä itsekin.

Hyvä tietää:

Kun kiukaalla pidetään saunatila n 45- 50 asteessa, tarvitaan Duetto-infrapunalämmittimiä vähemmän, jolloin voi hyvin tehdä infrapunasaunan kiuassaunassa vaikka vain yhtä henkilöä varten. Kiuassaunassa 1 H infrapunasaunanurkkauksessa saa infralämpöä selälle, kyljille ja jaloille, jos pitää jalkoja lauteella. Mikäli lauteella halutaan istua, asenna Duetto infrapunalämmittimet lauteen alle, silloin jalat saa infralämpöä.

Asennusohje

EU-vaatimustenmukaisuussakuutus

Certifikaatit

Soita ja anna saunan tai muun huoneen mitat, saat infralämmitimien asettuluehdotuksen edulliseen hintaan.